פילוסופיה

פילוסופיה

יש לי תכנון ללמוד פילוסופיה אחרי הצבא אך אני לא יודעת אם זה כזה משתלם לי משום שהרבה סבורים כי נושא זה אינו בהכרח מביא למקצוע אלא יותר משמש להשכלה...אילו מקצועות בתחום זה ניתן למצוא? באילו אונ' מצוי תחום זה באיזור המרכז? מהו המסלול?(מס' השנים +הדרישות לקבלה וכו' ..) מי שיודע... בכל אופן תקנו אותי אם הראיתי בורות בטענה שהבאתי.... תודה מראש לעונים!

פילוסופיה 1

לימודי הפילוסופיה אינם מקנים לתלמיד מקצוע מוגדר אך הם יוצרים תשתית טובה לחשיבה יצירתית וגמישה מחד ,ולחשיבה שיטתית ובקורתית מאידך.עם זאת, יש להביא בחשבון שרמת ההשכלה באוכלוסיה הולכת וגדלה. במידה רבה תואר ראשון היום מהווה כרטיס כניסה לתפקידים רבים. בוגרי החוגים השונים במדעי הרוח והחברה, משתלבים בתפקידים מגוונים. חלק לא מבוטל מהם משתלב בתפקידים ניהוליים, הן במגזר הפרטי, והן בציבורי. אחרים מוצאים את מקומם במסגרות הדורשות השכלה אקדמית לאו דוקא מתחום אחד מוגדר, למשל צוערים במשרד החוץ. חלק ניכר מהעוסקים בתקשורת הכתובה והאלקטרונית הם בוגרי רוח וחברה ממגוון רחב של חוגים. למעשה ניתן למצוא אותם בכל מגזרי המשק

פילוסופיה 2

- תואר ראשון שלוש שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 04/8240325 דרך אבא חושי 31905 אונ' חיפה, פקולטה למדעי הרוח פרטי מסלול תשס"ה - תואר ראשון שלוש שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 03/6405550 ת.ד.39040 רמת אביב 69978 אונ' תל אביב, פקולטה למדעי הרוח פרטי מסלול תשס"ה - תואר ראשון שלוש שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 03/5318520 52900 אונ' בר אילן, פקולטה למדעי הרוח, רמת גן

פילוסופיה יהודת 3

החוג לפילוסופיה יהודית. תואר ראשון שלוש שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 03/6405550 ת.ד.39040 רמת אביב 69978 אונ' תל אביב, פקולטה למדעי הרוח פרטי מסלול תשס"ה החוג לפילוסופיה יהודית. תואר ראשון שלוש שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 03/5318520 52900 אונ' בר אילן, פקולטה למדעי הרוח, רמת גן

רק 3 שנים?

בקיצור מקצוע ספיציפי מוכן בלי כל שילוב לא ייצא לי מזה? כי כל שילוב של מקצועות גם יותר שנים וגם בלבול כי אני לא יודעת מה עוד אוכל ללמוד אני לא רואה את עצמי עוסקת במשהו אחר... אני בתקופה דיי מבולבלת ואני לא רוצה להתפשר על תחום אחר...מה לגבי מרצה בנושא זה?

חד ודו חוגי

באוניברסיטאות ניתן ללמוד במסלול חד חוגי או דו חוגי. בשני המקרים זה מסלול תלת שנתי, והיקף השעות דומה.

למעלה