פילוסופיה

yaakii

New member
פילוסופיה

תלויה בחכמה? כלומר, אקח את זה לצורת המדידה ה``שטחית`` שיש כיום: איי-קיו. האם אדם עם איי-קיו איקס יגיע לתובנות פילוסופיות נמוכות מאחר, בעל איי-קיו גדול יותר/ לא בהכרח? ובכלל, אילו נתונים שיש לאדם א. ישפיעו עליו לעסוק בסוגיות פילוסופיות? ב. יביאו אותו לתובנות פילוסופיות ערכיות (-זו המילה המוצלחת ביותר שעלתה לי..)?

yaakii

New member
מה הקטע?

צורת מדידה שמתבררת כבעלת משמעות, בשורה התחתונה. ברור שעם השנים מגלים ויגלו חסרונות ומגבלות בשיטת הדירוג הזו, וכנראה ימצאו שיטות הערכה אחרות, אך כרגע זו שיטה מקובלת וטובה.

למה? למי חכם יותר?

למי יש יכולת לחשוב בצורה יותר מסובכת? מי יכול לסבך את העיניינים יותר?
(אתה לא אמור להיות בבצפר?
)

yaakii

New member
אני שוב אומר, אני בטוח שהשיטה לא

מושלמת, אך לבטל אותה בהינף יד זה לא מעשי משום שהשיטה מוכרת ומוערכת בכל העולם. אני אמור להיות וגם נמצא שם. וכי יש משהו טוב יותר לעשות בשיעור אלקטרוניקה תאורטית מלשוטט בפורומי תפוז, דרך הפלאפון?/tapuzforum/images/emo13.gif

אוף, עלית על זה ../images/Emo3.gif

אני חולה
יש לי חרא של מערכת חיסונית. כבר שלושה ימים בבית.. ו-אלקטרוניקה תיאורטית? מצטערת, אבל- מי לוקח את זה?! והאם הוא שפוי?
(אני צוחקת. אבא שלי היה במגמה אלקטרונית, אז אני רגילה לאנשים מוזרים
).

yaakii

New member
רפואה שלימה!

חח זה לא מבחירה-כולם אצלנו עושים את אותן בגרויות. אבל אם נורא לא מתחשק, אז אפשר להחליט שאני לא ניגש...

yaakii

New member
אכן...

רשמית אין בחירה, מעשית-כל אחד יכול להחליט שהוא לא ניגש לבגרויות מסויימות/לא מכניס אותן לתעודה.

yaakii

New member
זה לא פרטי מדי...? ../images/Emo3.gif

בעקרון-במין מוסד כזה שכולאים את כל מי שהוא ילד מופרע וקושרים אותו לכסא ומכריחים אותנו לעשות כל בגרות שקיימת במשרד החינוך, ומי שלא עובר את ה-95 בציון סופי מטבילים אותו במים רוחתכים, ואז מכניסים אותו לצינוק לשבוע.
חחח אני מחורפן לגמרי. סתם, זה פשוט שיש אצלנו 2 מסלולים: 1. מסלול בו גומרים תואר ראשון עד י"ג ועושים עוד איזה 50 יחידות. 2. מסלול בו עושים 60 ומשהו יחידות בלי תואר. ובגלל שגולת הכותרת של בית-הספר זה סיום התואר, והמסלול השני הוא מעין ברירה שנייה- הביצפר לא נותן יותר מדי בחירה לגבי הבגרויות. אז לי יש את הכבוד להשתייך למסלול השני, (אז תואר ראשון במחשבים לא יהיה לי בגיל 19..(ואני מקווה שלעולם לא
מסתבר שמחשבים לא מושכים אותי). הבאסה-אין בגרויות כמו כימיה, ביולוגיה, פסיכולוגיה-שהיו יכולות לעניין אותי מאד. הכיף -שזה אחלה ביצפר, ובסך הכל אני עושה בגרויות שיעזרו לי בחיים (אם אקבל בהן ציון טוב..
) וכשאגדל אוכל לבחור לימודים אקדמיים בנושאים שיותר יעניינו אותי. בתקווה. אלו היו 60 שניות על בית-הספר שלי. עכשיו תורך.
נ.ב. תאחלו לי צפייה נעימה, אני הולך עם אחיי לראות את "נער החידות ממומבאיי"

ברור שזה פרטי מדי.

אבל אני הולכת לטוס כל הדרך מגרמניה כדי לחטוף אותך ולדסקס פילוסופייה. הא!!! ודווקא סוף שבוע, נעים לשכוח מבית הספר.. (בעיקר אחרי שהברזת משלושה ימים
). גם לי הציעו לעשות תואר דרך הא"ופ (אוניברסיטה פתוחה) אבל בחייאת- אני לא רואה סיבה. חוצמזה אני בבצפר בינ"ל שאני עוזבת שנה הבאה ולכן אני לא שמה גרוש על התוכנית פה. מאוהאהאה.אהאה. אה. (רק צריכה לדאוג לציון טוב שיכניס אותי לבצפר בארץ.
) אבל הבצפר הזה שונה להפליא- אם מישהו לא עובר את 40, מדברים איתו ואומרים לו 'אתה גאון, באמת. רק לא אכפת לך. אז תתחיל להשקיע' ואז עוזבים אותו. ISB שליטעעעעע. אכן כך. ספר איך היה הסרט! קראתי את הספר (נהדר) אבל הבנתי שהסרט לא משהו.. ההודעה יצאה מוזרה משהו

yaakii

New member
כל הבאסה, הכרטיסים אזלו..!

ואחים שלי הגיעו לקופות כ40 דק` לפני התחלת הסרט! כנראה הוא נורא מבוקש. טוב, לא נורא-בפעם אחרת בעז``ה. שנה הבאה את לומדת בארץ?

כן, תודה לאל

הבצפר פה זוועה. הסיבה היחידה שבגללה אני מתבאסת להיות פה. והבצםר בארץ הולך להיות נהדר!!! אני חוזרת לאותה כיתה שהייתי בה +-, ויש תוכניות מדהימות שם והכל. הכי מגניב- יש תוכנית החלפת תלמידים לגרמניה
אולי אני אתקבל

yaakii

New member
מאיזו בחינה הוא רע?

חברה? מורים? צורת לימוד? הכל? -נשמע מגניב ללמוד בכזאת מדינה. את יודעת גרמנית? ושאלה אחרונה: מה התוכנית החלפה?-לא הבנתי...

אממ...

המורים טובים, האנשים בסדר (אם כי חמש בנות בכיתה ועשרה בנים זה לא כזה אידאלי
), וגיליתי שללמוד חמישה ימים בשבוע שבע שעות כל יום זה יותר טוב מהשיטה בארץ. הבעיה היא שלא קורים דברים. אני מתכוונת: אין טיולים שנתיים, אני ש-ום טקסים, לא כ"כ מקובל לבואלאנשים אחרי בצפר בסופנטניות... והרמה פה גם לא משהו. יש הבדל גדול בין התלמידים, שמאד מאד מקשה על הלימוד. וכן אני יודעת גרמנית *סמייליענק*. עברתי השנה לכיתת דוברים!!! (מה שאומר שאני קוראת בלדות בגרמנית
) שנה הבאה אני אהיה בארץ. יש להם תוכנית, בה עשרה תלמידים נשלחים לחו"ל לארבעה חודשים. חילוף תלמידים! זה ממש שווה!! ידיד שלי עשה את זה, ומה זה קינאתי בו

למעלה