פילוסופיה... לאאאא !!!

MagExtreme

New member
פילוסופיה... לאאאא !!!

שלום כולם ... אני חדש פה ויש לי המון תאוריות בנוגע להמון דברים ואל תחשבו שאני סתם מדמיין אלא אני קורא ספרים ובודק לא סתם... אז הנה התאוריה הראשונה שלי: כפי שכבר המון ספרים הוכיחו בכול דרך הגיונית ואפשרית אנו יודעים שיש חיים אחרי המוות (חיים במצב של מה שנקרה נשמה). וכמובן שהנשמה מחוברת בין הגוף לעצמה... ולאחר מחשבה רבה גיליתי שהיא מחוברת רק דרך הראש ... כן כן הראש בלבד ובגלל זה מדענים תוענים שבגיעה בראש רוב הפעמים גורמת למוות... אז המוות זה לא בדיוק מוות אלא ניתוק של הקשר... כי המוח הוא מה שמקש בין שני העולמות. לאחר מכן הנשמה מחליטה אם לעזוב (מה שגורם למצב של "צמח") או להשער אבל ליהיות מוגבל מכול מני בחינות... והכול בגלל בעית הקשר בין הנשמה לגוף. אני יכול לפרט אבל קודם אני רוצה בבקשה תגובות

tnoy

New member
מאיפה הבאת את זה?

אני מסכים שיש נשמה? מי אמר שהיא מחוברת לגוף? היא אולי מתגלה בגוף אבל היא לא דבר פיזי שיש לו מקום. גם אם נסכים שהיא "מחוברת" למה דווקא לראש? זו סתם תחושה שמתקבלת בגלל שארבעה מהחושים נמצאים שם וגם השכל שם אז נראה שחושבים ומרגישים שם. יכול להיות שהנשמה דווקא מתחברת דרך רגל ימין. הנשמה מחליטה אם לעזוב? מעניין, כי נראה שהיא בד"כ מחליטה את זה בפגיעות החמורות יותר, להשאר היא מחליטה בפגיעות הקלות ולהפוך לצמח היא מחליטה בפגיעות הבינוניות. אין ספק הנשמה מאד שמרנית. אם תוכל להביא ראיות/סימוכים לדבריך אשמח מאד.

MagExtreme

New member
טוב כמו שאמרתי...

קודם כול הנשמה זה אתה והבחרה שלה זו הבחירה שלך אני מזביר... גוף האדם הוא כלי ביולוגי (חליפה אם אתה רוצה) שבנוי לשאת את הנשמה... אכשיו אני יביא עוד דוגמה... נגיד ואתה אומר לעצמך שאתה רוצה לטוס לאמריקה... בעיקרון זה לא אמור ליהיות אנגסתינגת טבעי זה בדיוק כמו שנמר יחליט לעבור לגור בקוטב... אז מאיפו זה לכה הרצון לזה... זה לא שהמוח מגרה אותך לרצות בזה אלא זה הדעה הפרטית שלך (לא של המוח) ואם זה לא המוח אז מה זה ??? חשבתי על זה והגאתי למסכנה שזה הנשמה (כלומר ה"אני" שלך). ולמה דרך הראש ? כי כול שער החלקים ידועים מספיק למדע כדי ליהיות בטוחים שהם לא מחברים בין הגוף הפיזי לנשמה אבל המוח... עיבר מלא מסתורין וכמאת לא ידוע אליו כלום... זה כבר דבר אחר.. כמו שאומרים אם אין מוח אין חיים (אפילו לצמחים יש מוח)... תחשוב על זה... איך זה שאם חורתי את הראש למישהו... יש עובדות מדעיות לכך שלמרות שהגוף מת במקום הראש (הבן אדם) עדיין יכול לשמוע ולראות לבערך 5 שניות (אין לו גוף) וזות עובדה.... אני קורה על זה המון ספרים... בוא אני יגיד לכה איך גילו את זה... בקיצור.. חיברו חיישנים לראש של כלב... כרתו את הרשא... והמוח עדיין תיפקד רגיל (עד שכול הדם זרם החוצה וזה מה שגרם למוות ) ואם הדם לא היה יוצא אז המוח היה נחנק מחוסר חמצן וכו´ וכו´... ועוד פעם אני אומר... כול מה שאני כותב זה עובדות !!! אני בדקתי אותם ואם אתה רוצה חפש באינטרנת וגם אתה תמצה.

vllv

New member
מה..?!

ככל שאנו לומדים יותר אנו מבינים כמה אנחנו לא יודעים. אז קראת כמה ספרים.. לא ציינת אילו..! ספרים על גלגול נשמות..?! נראה שכדאי שתקרא כמה (שיותר!) ספרים של פילוסופים גדולים ואז את ההודעה שלך שוב. בלי כוונה להעליב.

למעלה