פילדלפיה

Chester10

New member
פילדלפיה

היי, כרגע חזרתי מההופעה של מיקה בפילדלפיה. היה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק !!! שווה כל מייל שטסתי לכאן. פעם ראשונה שלי ובטח לא אחרונה. היו איזה שלושה שירים חדשים שהאמת שלא הפילו אותי לרצפה. האכזבה היחידה שלא היה את Over My Shoulder (וגם את Erase, אבל זה כבר פחות אכזבה...) לילה טוב.

michi22

New member
שלום!!!!

מגניייייב לא ידעתי שייש ישראלים שם ;) רגע.... מי זה? זו? אנחנו מכירים? :) אני עוד 10 ימים רואה אותו!!!!!!!!!!

Chester10

New member
...וברכה

קודם כל כבר אין שם ישראלים, לפחות לא אני. הגעתי רק להופעה. למעשה סידרתי לי נסיעת עבודה לניו ג'רסי "במקרה" בשבוע שבו מיקה הופיע בפילי. אנחנו לא מכירים, לפחות לא עד עכשיו. אתמול חזרתי מחוק מההופעה אז לא היה לי כח לסיפורים. אז ככה - נראה לי שאני יכול בקלות להכריז על עצמי כעל "זקן הקהילה" - לאחרונה סגרתי 40, והבן הגדול שלי מתקרב לגיל של רוב חברי/ות הפורום.... אבל מה שכן, כמו כולם פה, אני חולה על מיקה. אני מתבייש לספר שעד לפני חודש לא ידעתי מי זה, עד שחבר שלי השמיע לי, וישר ננעלתי - מאז כמעט לא החלפתי דיסקים באוטו...הרבה זמן לא שמעתי משהו מרענן, כיפי ומושלם כמו המוזיקה של מיקה. טוב, עד כאן. אני מקנא בך שאת הולכת להופעה (LA לפי החשבון שלי). אני מחר בניו יורק אבל בשדה התעופה ולא בהופעה
ביי

michi22

New member
סבבה!

חשבתי שאתה מישהי שהכרתי בלונדון בהופעה של מיקה... ישראלית :) כי נראה לי שהיא היתה שם אתמול גם... אני יודעת שהיום בטוח היא הלכה להופעה :) נכון שהוא מדהים בהופעה חייה??? פשוט אין מילים.... כן אני הולכת להופעה ב LA ולסן פרנסיסקו גם...יום אחרי.... :) אחרי 2 ההופעות האלה הייתי ב 10 הופעות של מיקה!!!! מטורף אני יודעת.... אבל הוא ממכר.... :) חבל שלא תהייה בהופעה ב NY :( חברות שלי מקנדה היו אמורות לתפוס לשם אוטובוס ממונטריאול... לפני 3 שעות כדיי להגיע להופעה מחר אבל בנתיים תקועות במונטריאול כי יש סופות שלגים :( מבאסססססססס.... מקווה שבבוקר ירגע המזג אויר והם יקחו אוטובוס... בקיצור מגניב לדבר עם עוד ישראלים שראו את מיקה בהופעה....ובתקווה שיגיע לארץ מתישהו.... ושאני אהייה שם שזה יקרה!

michi22

New member
הוא שר...

HOW MUCH DO YOU LOVE ME ו HOLY JHONNY שהם כבר לא ממש ממש חדשים אבל הם לא בדיסק... והוא שר גם SEXY BACK של ג'סטין... יותר נכון זמרת הליווי שלו שרה....וגם את WHEN DOVES CRY של פרינס... אבל נראה לי שבפילדלפיה הוא לא עשה את 2 אלה... נראה לי שהוא עשה את MISIONARY MAN.....של היוריטמיקס... שזה אחלה! ראיתי אותו שר את זה שהייתי בלונדון :)

skaramoosh

New member
אה, את Holy Jhonny יש לי

בDVD של ההופעה בפריס. נשמע מגניב ^^

Chester10

New member
תודה על העזרה...../images/Emo140.gif

מה שתגידי.... פעם ראשונה בשבילי ששמעתי את השירים האלה וכמו שאמרתי - לא הפילו אותי לרצפה. לא ידעתי שהוא שר את When Doves Cry - זה בטח צריך להיות אדיר בביצוע שלו. אבל זה לא היה...אולי בפעם הבאה שלי.

למעלה