פילדלפיה - HERE I COME

Yo-man

New member
פילדלפיה - HERE I COME

שולחים אותי מהעבודה להתקנת מערכת בבוסטון בעוד שבוע וחצי. אני אנחת בניו-יורק כנראה בשבת, וביום ראשון אקח אוטובוס לפילדלפיה, למשחק של פילי ואינדיאנפוליס!!! באותו לילה אטוס לי לבוסטון ואתחיל לעבוד. כן, לפעמים החיים שלי נראים ממש טובים. לא תמיד. אני מבטיח. השאלה שלי, למנוסים מבינכם, היא לגבי הכרטיס: ב-91 הייתי בניו-יורק, נסעתי למגרש וקניתי כרטיס בדרך מסוחר שחור וממולח ב-50$ למקום ביציע העליון מעל ה-END ZONE (ג'איינטס-רדסקינס) לא אידאלי, אבל מספיק טוב למשחק פוטבול ראשון בחיים שלי. עכשיו, בעידן האינטרנט אני תוהה אם בכלל אוכל לרכוש כרטיס באיצטדיון ביום המשחק? האם יהיה כרטיס פנוי כשכזו קבוצת עילית מגיעה לעיר? ב-STAB HUB מצאתי כרטיס ב-130$ מאחורי הגול פוסט במפלס התחתון. או 90$ ליציע עליון מעל הגול פוסט... לקחת? לחכות להצעות אחרות? לקנות שם? לקנות פה? מי יכול לספק לי מידע מניסיונו האישי???!!! תודה

יש משהו כמו STUB HUB בטיקטמסטר

וזה משהו יותר רשמי דרך הקבוצה של מנויים המוכרים כרטיסים בודדים.

tragula

New member
זה לא נשמע לי יקר

אני לא בדיוק יודע מה המצב בפילי אבל ~100 $ למשחק באיכות גבוהה זה לא בלתי סביר, כמובן המקומות לא משהו (מאחור הגול פוסט זה לא תענוג גדול, בטלח אם אתה רחוק מה turf). יש את אתר החלפת הכרטיסים הרשמי של ה- NFL https://teamexchange.ticketmaster.com/html/postinglist.htmI?l=EN&team=eagles&EVNT=01107IND&CNTX= בטח לא העסקה הכי טובה, אבל קל למצוא מקומות טובים יותר.

Yo-man

New member
מצאתי פה מישהו שמוכר ב-108$

כרטיס לשורה ראשונה ביציע מאחורי הגול פוסט הבעיה שלא ברור לי איך אני יוצר קשר עם הבחור אבל זה לא קריטי. בשביל 20$ אני אקח את המקום הנמוך יותר. תודה!!!!

ESPN

New member
והשאלה הבאמת חשובה פה היא

איך אתה נוסע לבוסטון ולא לוקח אותי???
היית שם כבר פעם?

Yo-man

New member
לא. פעם ראשונה.

טיפים יתקבלו בברכה במערכת המסרים, אימיילים או בטלפון
בעיקרון אני אהיה בשבת בניו-יורק, אותה אני מכיר טוב מאוד. בראשון בפילדלפיה, גם פעם ראשונה ומשני עד שישי בבוסטון, שם אני אעבוד כל יום עד אחה"צ. זה ישאיר לי את שעות הערב לקצת הסתובבויות, אבל אני לא לגמרי חופשי. יש מישהו מהעבודה שגר שם ובטח ירגיש צורך "לארח" אותי ולהראות לי דברים. אני משער שיהיו לי יומיים חופשיים בסך הכל. וכבר מצאתר ספורט-בר קרוב למלון בשביל שני בערב

RoyBehar

New member
איזה כיף לך, אני מת על בוסטון

העיר הכי נעימה שהייתי בה בארה"ב.. מציע לך לנצל את הערב הראשון (אם עדיין לא קור אימים שם) לטיול רגלי. אפשר לכסות את כל האיזורים החשובים בשעתיים בערך. זה מה שאני עשיתי וזה עוזר אח"כ לדעת איפה כל דבר נמצא ואיך מגיעים ממקום למקום. והדבר הכי תיירותי אי פעם אמנם, אבל בכל זאת כיף זה הדאק-טורס. הנהגים משעשעים ואם אתה נופל על אחד שהוא אוהד של הפאטס אפשר להתווכח איתו רוב הנסיעה (זה מה שאני עשיתי וזה גם היה נורא כיף כי זה היה חודש וחצי אחרי ה18-1) ואם מעניין אותך כדורסל, הגארדן אולם אדיר והעונה בדיוק התחילה (אני הייתי שם בדיוק בזמן הפלייאוף והצלחתי איכשהו לפספס בשני ביקורים שם את הסלטיקס ששיחקו בחוץ).

Yo-man

New member
ללכת ברגל אני אלך גם אם יהיה 0 מעלות

מת על זה. אבל אני מגיע ביום שני וכל מה שיעניין אותי זה לראות את המאנדיי נייט בספורט-בר מקומי. ביום שלישי אני אצא לטיול כנראה. והרעיון של הגארדן לא רע בכלל לא חשבתי עליו. אולי אני אלך גם למשחק כדורסל... איזו שחיטות, לעזאזל. אני חייב לזכור שיש לי גם עבודה כשאני שם........

ESPN

New member
שלחתי לך מסר

אבל עכשיו אני מבינה שרב הדברים שכתבתי לא ממש רלוונטים אם אין לך זמן במשך הימים ואתה מתפנה רק בשעות החושך. לא נורא... נהניתי לכתוב אותו. ולקווינסי מארקט אפשר לדעתי בהחלט ללכת גם בלילה.

Yo-man

New member
ואני עניתי לך

אני אשתדל להסתובב כמה שאני יכול, וטוב לי לדעת מה האופציות. תודה

orsher

New member
אם זה היה משחק של וושינגטון הייתי מקנא בך

אני ממש רוצה לראות את מקנאב בעונה כזאת כשעוד הכל הולך לו (מבחינת ניצחונות. יהיה לי עצוב לראות אותו מפסיד) מזל טוב לך, איזה כיף, תהנה

Yo-man

New member
אם במקרה ההתקנה תתארך בעוד כמה ימים

או שיצטרכו אותי לתמיכה אצל לקוח נוסף, פילדלפיה מגיעים לוושינגטון במאנדיי נייט של שבוע 10. ואז זה 2 ציפורים (או ציפור ואינדיאני) במכה אחת. אבל זה לא סביר שיקרה.

omrili77

New member
חפש גם באיביי

אני קניתי בזמנו (לפני 3-4 שנים) באיביי כרטיס למשחק של הסקינז במחיר סביר בהחלט. 100-200 דולר הם מחירים סבירים למקומות טובים (הנמוך באזור האנד זון, הגבוה למקום סביר לאורך הסיידליין)

Yo-man

New member
הי עמרי! עזרת לי מאוד!

יש באמת כמה עסקאות שיכולות להשתלם שם. מצאתי כרטיס מאחורי האנד-זון במפלס התחתון ב-140$, דברים גבוהים ורחוקים ב-20$, ששווה לי לקחת ולמכור (או לזרוק, או לתת) אם אני אצליח להשיג כרטיס נורמאלי בקופות. ויש דיל אחד שאני לא יכול לקחת אבל מפוצץ לי את הראש: 600$ לחמשת המשחקים הבייתיים הבאים של פילי, מאוהד עם מנוי עונתי שעובר לעיר אחרת. אם אני אוכל למצוא מישהו שרוצה את 4 הכרטיסים האחרים, זה יוצא 120$ לכרטיס בשורה 11 על קו ה-40 של המפלס התחתון - בצד של הספסל של פילי. אם מישהו מכיר מישהו בפילדלפיה שיכול לרצות להשתתף במיזם המצוין הזה, שלחו לו מייל או תרימו טלפון.

למעלה