פיית יער שובבה מפימו

שובבה מקסימה../images/Emo99.gif

והציור הממוחשב = יפהפה!!!

נירש

New member
מעולה!

תגידי - את עשית את הפנים או שזו תבנית? בכל מקרה - עבודה ממש יפה. ניכרת ההשקעה בכל הפרטים הקטנים, וגם הידיים מצוינות.

talshani9

New member
את הפנים פיסלתי בפימו ו-

אפיתי, לאחר מכן הוספתי עוד כמה תיקונים מפימו ואפיתי שוב. סימנתי את העיינים בעדינות עם עט ציפורן לפני שאפיתי, כדי שאדע איפה לצבוע את העיינים. לאחר האפייה צבעתי באקריליק והוספתי נגיעות של לקה בשפתיים ועל העיינים.

../images/Emo23.gifמ-ד-ה-י-מ-ה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

הפנים נראות ממש מושלמות
גם אני הייתי בטוחה שנעזרת בתבנית- זה פשוט מדהיםםםםםםם!!!! עבודה מטריפה בעיניי

talshani9

New member
השיער שלה הוא סינטטי

וזה היה סיוט להדביק אותו :) אם למישהו יש טיפים על הדבקת שיער, יתקבלו בשמחה, ותודה על כל התגובות החמות!

forestdevil

New member
איזה יופי!

ממש ממש התקדמות משמעותית, כל הכבוד! את מתקדמת בצעדי ענק. הפנים ממש ממש יפות. אם תמשיכי לעשות כזה שיפור בין פיה לפייה... אני צופה לך עתיד מזהיר! יופי יופי

אורפזית

New member
../images/Emo124.gifמהר, מהר תקריב פנים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את ורונית גולן, תביאו לי את התקף הלב הראשון שלי עם הפיות שלכן!!! כל הכבוד!!! אני ירוקה מקנאה!!!

ƒan†a

New member
וואווו איזה יופי....הלוואי עליי....

להצליח לעשות פנים כאלה.. עשיתי פיה אבל הפנים שלה יצאו מכוערות.. בקרוב אני אפרסם... איזה מדהימה הפיה שלך!

לילוש34

New member
../images/Emo41.gif*| מ ../images/Emo41.gif ק ../images/Emo41.gif ס ../images/Emo41.gif י ../images/Emo41.gif ם ../images/Emo41.gif

למעלה