פיית המשאלות

פיית המשאלות../images/Emo105.gif

היום פגשתי כמה ילדים באיזשהו אירוע ואחרי שהם הבינו שאני מספרת סיפורים, הם ביקשו שאספר להם על פיית המשאלות. מסתבר שיש דבר כזה... היה מעניין לשמוע את המשאלות שלהם. אז אני שואלת אתכם: אם הייתה מופיעה פיית המשאלות של מספרי הסיפורים ומעניקה לכל אחד משאלה אחת שהוא הכי הכי רוצה להגשים כרגע, מה הייתם מבקשים?

NAVVAN1

New member
אה - פשוט, ומה שפשוט לא רואים היום

כי עכשיו שבע שנים נפלאות, כי עולם מספרי סיפורים כל כך גדול,ולכל כיוון מרגיש לי שאני מצליח, כי בעוד שבע שנים, לפי כל כללי חוקי הסיפורים, יתחילו שבע שנים רעות, שנים שבהן אסתכל אחורה בהבנה, על דברים שפיספסתי,טעיתי במחשבה, שנים שבהן אסתכל קדימה בחשש, על דברים שאפספס, שאטעה בעשיה. ואז אצטרך להשתמש במשאלה להתחיל הכל אחרת, וממש לא לשנות את הברכה לעוד שבע שנים של גילוי עולם מספרי סיפורים מההתחלה לילה טוב פייה מבטיח לבוא בזאת המשאלה בשנת 2012

פיית המשאלות-- הייתי מבקשת....

הייתי רוצה את היכולת-לספר סיפורים בכיכר העיר, עם המון אנשים שמקשיבים מרותקים, לא להתרגש ולא להיות מושפעת מרעשים סביב.

love lev

New member
הייתי רוצה להצליח עם מופע שאני

מתכוונת להעלות, נושא המיתולוגיה בליווי חליל. זה בדרך.

perhay

New member
הייתי מבקשת...

להצליח להרכיב רפרטואר מעניין וייחודי ולהפנים טכניקות הולמות.

בינקיס

New member
המשאלה שלי.

לספר לנשים, במעגלי נשים. ולראות מכך פרנסה, כדי שאוכל לעשות את זה באופן מלא. (מלא- מבחינת זמן ותחושה).

EYTAN155

New member
שאוכל להרשות לעצמי להופיע כמספר

בשביל הכיף ולא לצורך פרנסה.

הדברנית

New member
../images/Emo140.gifהיתי רוצה...

היתי רוצה לאזור עומץ ולהופיה לפני אנשים שלא מכירים אותי עדיין,הייתי רוצה לשבת בכיכר העיר ולספר סיפורים כמו בימי קדם:מסביב ישבו אנשים מכל מיני גילים וכל אחד ואחת ימצאו בסיפורים שלי משהו שיעזור להם בחיים ויעשה טוב לנשמה!שיוהבו אותי ובעיקר את הםיפורים שלי ויראו כי טוב... שבת שלום ונהדרת לכווולם!

לספר ולספר ולספר

הכי הייתי רוצה לא לפחד על הבמה, לא לרצות לגמור מהר את מה שישי לי להגיד. לספר בפועל את מה שרץ לי בראש. בקשתי הרבה.................

פיית המשאלות - השלב הבא../images/Emo140.gif

טוב, הצלחתם לבלבל את פיית המשאלות. אבל זה יפה שיש כל-כך הרבה. אז הנה השלב הבא: משום שהבקשות מגוונות מאוד עלה בדעתי לעשות בהן סדר ואז אולי הן תהפוכנה ממשאלות להגשמה קטנה. על-סמך התשובות שלכם ערכתי סקר קטן. אתם מוזמנים להכנס ולענות. שימו לב לניסוח השאלה - מדובר בכעת, בטווח הזמן הקרוב. בברכה,

ובמקרה שמישהו תוהה...

לסקר נכנסים מהסרגל הכחול, ליד המילה "מאמרים" שאותה אני מנחשת שאתם כבר מכירים. בברכה,

את יכולה להצביע רק פעם אחת

גם אם תצביעי יותר המניה של הקולות לא משתנה, אלא אם את מצביעה פעם נוספת ממחשב אחר. אינך יכולה לדעת באופן ישיר אם הצבעתך נקלטה, אבל אם את מסתכלת בתוצאות לפני שאת מצביעה ואחרי שאת מצביעה תראי הבדל בסך הקולות הכללי. בברכה,

EYTAN155

New member
אם הפייה של השיניים מופיעה

אין שום סיבה שהפיה של הסיפורים לא תופיע. פעם פעם פעם כשעוד חבשתי את ספסל הלימודים (בקורס מספרים) היתה לנו פייה שהנחתה אותנו.

למעלה