פיית´ הופ וטריק

Buffy1

New member
פיית´ הופ וטריק

איזה פרק מעולה! לא זכרתי שהוא כל כך טוב!
עכשיו העונה השלישית התחילה רשמית עם הגעתה של פיית´. סצינת פתיחת הפרק ממש טובה ומצחיקה, במיוחד: Willow: Ooo, Scott Hope at eleven o´clock. He likes you. He wanted to ask you out last year, but you weren´t ready then. But I think you´re ready now, or at least in the state of pre-readiness to make conversation, or-or to do that thing with your mouth that boys like. Oh! I didn´t mean the bad thing with your mouth, I meant that little half-smile thing that you... You´re supposed to stop me when I do that. Oz: I like when you do that.
אגב סקוט, עכשיו ראיתי שזה באמת אית´ן מ"הכי גאים שיש", אבל הוא נראה בבאפי הרבה יותר טוב בלי הזקן הזה.
ופיית´, התגעגעתי אליה: Faith: "Isn´t is crazy how slaying just always makes ya hungry and horny?" Buffy, as everyone looks at her: "Well... sometimes I crave a non-fat yogurt afterwards."
וכמובן איך אפשר לשכוח את הסצינה האחרונה והמדהימה, שמנסה לגרום לנו לכבות את הטלוויזיה כשהמסך מחשיך. בפעם הראשונה שראיתי את הפרק (זה היה כשהוא שודר בסיבוב הראשון בביפ) כמעט קמתי והלכתי.
יכול להיות שראינו את התחת האמיתי של דיוויד?
מישהו כתב כאן לפני כמה ימים שהוא קרא שזה באמת היה דיוויד, ואח"כ הוא הסתובב ערום על הסט...
בדקתי בבאפיגייד, ולא רשומות שום הערות על זה, אם היה כפיל גוף הם היו כותבים לא? הם רק כתבו ניטפוק על הסצינה בקשר לזה שלא רואים את הקעקוע שלו.

ד י י ז י

New member
אוי נכון!!

באמת לא רואים לו את הקעקוע! ואם זה באמת הגוף שלו -
בכל מקרה , לא כל כך אהבתי את הפרק כי (ובבקשה אל תהרגו אותי..) אני לא אוהבת את פיית´.. בכל מקרה , אהבתי את החלום של באפי , ואת הקטעים שג´יילס מנסה לגרום לה לדבר על מה שקרה.. וגם את הקטע של ווילו..

רינת4

New member
פרק נהדר!

והכי אהבתי את הסוף! ואני אוהבת את פיית כי היא הוסיפה המון לסדרה. אני לא מתה עליה,לא הדמות האהובה עלי,אבל בהחלט אחת הדמויות שמפלפלות את הסדרה. הכי אהבתי בפרק היה את הסוף שלו,כמובן...

ANGEL N

New member
נה נה נה נה נה!!!!!

בהחלט משפט מצויין !!! גם אני לא אוהב את פיית, זאת אומרת אני לא שונא אותה או משהוא, אבל אני לא מאלה שממש אוהבים אותי, אחרי הכל אל תשכחו שהיא האוייבת של באפי בעונה הזו. משת"פ עם ראש העיר... אבל אין ספק שהיא הוסיפה ביותר לעונה הזאת. פתאום עכשיו כשאני רואה את העונה פעפ שניה אני מתחיל לראות את הרמזים לעתיד

buffstar

New member
זה דויד שה התחת של דיויד

אליסון אמרה באיזשהו ראיון שקראתי , ש*כולם* ראו את דיויד ערום כי הסתובב עירוס בסט אחר כך...The lucky busters

dawn 14

New member
לא נראה לי

כי את הקטע שרואים כאילו לארנג´ל את התחת זה לא נכון כי זה המחליף שלו אבל יש לי כמה תמונות שלו שהו חצי ערום.

dawn 14

New member
עוד אחת מהתמונות חצי ערומות שלו

יש לי תמונה שממש הוא כמאט כולו ערום אבל אני לא יכולה להשים אותה כי הגודל שלה 447KB אז אני לא יכולה להשים אותה אבל כמאט בכל האתרים של דיוויד יש את התמונה הזו, הוא כולו מקועקע כמו בתמונה הזו אבל שם רואים את כולו.

ד י י ז י

New member
*הולכת לחפש תמונה של זה מהפרק*

זה מה שמצאתי.. אה , נזכרתי בעוד קטעים שאהבתי מהפרק - Maybe we shouldn´t be too couple-y around Buffy. Cordelia: Oh, you mean ´cause of how the only guy that ever liked her turned into a vicious killer and had to be put down like a dog? Xander: (admiringly) Can she cram complex issues into a nutshell, or what? They come up behind the tree just out of Buffy´s view. Oz: All right, prepare to uncouple... They take a few more steps. Oz: Uncouple. והקטע שבאפי מרביצה לזאנדר והוא עושה כזה "אווווו!!"

dawn 14

New member
שלי הרבה יותר גדולה מהתמונה שלך

התמונה ששמתי למעלה.

btvs

New member
זה אחד הפרקים שהכי אהבתי!

סוף סוף פיית´ מגיעה! אני לא ממש אוהבת אותה אבל לפי דעתי היא עשתה את העונה השלישית, או לפחות חלק חשוב ממנה... הציטוט שהכי הצחיק אותי היה: Buffy: Giles say what he wanted? Do you think he´s mad? Willow: No, I don´t think so. I think he just needed to see you. glances around) (smiling) Have you ever noticed, though, when he is mad, but he´s too English to say anything, he makes that weird cluck- cluck sound with his tongue? ואז הוא יוצא מאחורי הדלפק Buffy: Hi, Giles! Willow: (turns to face him, looking worried) Oh, hi! Been there long? בקטע הזה פשוט נשפכתי מצחוק! ואח שלי כזה הסתכל עלי כאילו אני ילדה מפגרת... שיקפוץ!

B a n j o

New member
שמתם לב

שבתמונה הזו אין לו קעקוע על הכתף ? והוא משום מה חוזר בפרקים הבאים

מוגי13

New member
אוי תודה... הסקוט הזה הרג אותי

כל הלילה במחשבות - מאיפה אני זוכרת אותו. ועכשיו אמרת.. מ-´הכי גאים´.. אורית

למעלה