פיירפליי

LadyLuvJess

New member
פיירפליי

אני זוכרת שמישהו פה ניסה לפתוח דיון על פיירפליי, אבל זה לא כ"כ זז אז... אז מי שראה את הסדרה הכ"כ מצוינת הזאת- הזדהו, ונפתח עליה שוב דיון? ובינתיים- כדי להזיז את השרשור הזה, כל מי שראה את הסדרה שיגיד, ושיכתוב גם מה הפרק האהוב עליו, ורעיונות לדיון. ככה נפתח כל כמה זמן שרשור חדש על הסדרה ונדון בשאלות/רעיונות שיעלו בשרשור הזה, או קיי? הולך?

rds15

New member
../images/Emo129.gif|כותרת|אני ראיתי.

סדרה גאונית [טוב, ג'וס ווידון...] והפרק האהוב עליי זה הפרק האחרון, עם הצייד ראשים שהגיע לספינה וניסה לתפוס את ריבר וסיימון. רעיונות לדיון? מה הקטע של בוק?? זאת אחת התעלומות הגדולות של הסדרה. זה וריבר. בתקווה שלפחות אחת מהן תטופל בסרט[עוד כמה זמן אפריל?
], אם לא שתיהן.

LadyLuvJess

New member
לענות לך עכשיו?

ז"א, לפתוח את הדיון עכשיו? או שנחכה עוד כמה זמן ואז נפתח שרשור חדש, בהנחה כמובן שיהיו עוד אנשים שיגיבו? וכן, פרק טוב. פרק מצויין. איך הוא נבהל כשריבר ידעה עליו הכל... חה חה חה.
ובנוגע לשאלה שלך- גם ה "that's no sheperd" שהוא אמר על בוק, זה קצת מעמיק את התעלומה. אבל, הפרק האהוב עליי היה out of gas. זה פשוט.. פרק כ"כ טוב! איך שהוא נע בין שלוש התקופות- זה כ"כ מרתק! גם לראות איך מאל יעשה הכל בשביל סרניטי, והצוות שלו פשוט עוזב. מצד אחד הם מקשיבים לו, אבל מצד שני- הם משאירים אותו לבד. עד שכמובן זואי תופסת פיקוד ומצילה את כולם. גם כוח הרצון והחוזק של מאל- מול אלה שרצו לקחת את סרניטי. איך שהפרק מלמד את כל ההיסטוריה, ואת כל הסיפור, זה פשוט כ"כ מרתק. גם פשוט הדרך שבה הפרק נכתב- שהוא משהה פרטים, והקפיצות- זה פשוט פרק נורא נורא מצויין.

rds15

New member
../images/Emo129.gif|כותרת|out of gas

זה הפרק השני האהוב עליי, באמת פרק מעולה. לפי דעתי הסיבה היחידה שהצוות נטש אותו הייתה כי הוא אמר להם לעשות את זה. ראו איך זואי, קיילי ואינארה[ככה כותבים את השם שלה?] התנגדו בהתחלה. וכל הקטע עם בוק מאוד מסקרן אותי, גם המשפט שהצייד ראשים אמר בפרק האחרון [איך הוא ידע את זה?] וגם היה איזה פרק אחד שירו בו[לא זוכר איזה פרק זה היה] והוא הוציא כרטיס זיהוי להראות לחיילים של הממשל כדי שיטפלו בו.

LadyLuvJess

New member
זואי לא התנגדה.

זואי הייתה מחוסרת הכרה אז, מהשריפה. קיילי התנגדה ואינארה (נניח שככה כותבים את השם שלו) התנגדה. אבל זה כי היא אוהבת אותו..
וכן, זאת כל הפואנטה של בוק, שהוא מסתורי כזה. גם היה את הפרק עם הרוסי, ניסקה, כשהוא חטף את מאל ואת wash ובוק זואי וג'יין יצאו לחקור מה קורה, ובוק ידע בדיוק איפה הסנייפרים היו איזה סוגי נשק ואיזה כלי רכב היו להם. והיה גם את הפרק עם הגופה של החייל שהיה עם זואי ומאל (נו, שלקח סמים כאילו הוא מת..), וכשבוק התעמת עם שלושת אלה שרצו לקחת אותו (שאגב השחקן של המפקד שלהם- הזה היעני הכי מפחיד- זה השחקן מסנטינל) ובוק ידע הכל על תחום השיפוט שלהם והכל... והוא מתמצא בכל העניינים האלה. ואגב ג'יין (הזכרתי אותו קודם..), jayne's town זה פרק ממש ממש מצחיק. "our love for him now ain't hard to explain the hero of canton, the man they call Jayne!!"
ואגב שירים (!) עוד לא דיברנו בכלל על שיר הפתיחה, שגאוני בפני עצמו. אה, וגאוניות- כל הקטע שסינית תהיה שפה אוניברסלית, ואיך שמכניסים סינית באמצע משפט- ממש אהבתי את זה. זה נשמע ממש ממש מגניב. בהתחלה זה היה קצת מוזר.. אבל אחרי כמה פרקים נכנסתי לקטע, ועכשיו אני אוהבת את זה אפילו יותר מאשר נניח לקלל באנגלית. זה פשוט.. זה מגניב. זה גאוני. זאת סדרה כ"כ טובה!!

למעלה