פיירפוקס

ailag

New member
פיירפוקס

ההודעה בשרשור האחר העלתה בי את השאלה, וזה אמנם קצת אופטופיקי אבל לא יזיק פה
מה התוסף הכי יעיל לכם בפיירפוקס? (בלי adblock, אחרת השרשור יהיה משעמם מדי
) חשבתי להמליץ בשרשור ההוא על תוסף אבל לא הצלחתי למצוא אחד. מצד שני, כשאני משתמשת בפיירפוקס חדש אני מרגישה בחסרון התוספים. נראה לי שה right encoding הוא זה שהכי בשימוש אצלי. קטן קטן אבל יעיל :) checky מתחיל להיות גם יעיל, אבל לא מספיק (תוסף שעושה בדיקות ולידציה) כל התוספים שהזכרתי הם מהאתר של מוזילה.

ailag

New member
אה, וגם

לצערי .. ieview, firefoxview שעוברים בין שני הדפדפנים. הפיירפוקסויו לפעמים מפשל ותוקע את ה IE (אי אפשר לסגור את החלון בלי להרוג אותו).

ailag

New member
זה זה של ההורדות?

אני מתרחקת מהם כמו מאש. גם ככה ההרד דיסק שלי מלא בהורדות שצריך לסדר אחר כך

simplex

New member
מעניין - לי עד כה לא היו בעיות עם

FirefoxView, וגם לא עם IEView שניהם עובדים נקי ללא תקלות.

xslf

New member
bbcode

אני בהרבה פורומים שמשתמשים ב-bbcode, ומאוד נוח להשתמש בתוסף הזה בשביל להכניס את הקודים. עוד שלושה קטנים יותר: plain text links- מאפשר לפתוח כתובות אינטרנט שאינן קישורים בטאב חדש או בחלון חדש, ללא צורך להעתיק ולהדביק. gmail notifier- מוסיף צלמית התראה בחלון שמראה את מספר המכתבים החדשים בדואר של גוגל. down Them All- מאפשר להוריד במהירות הרבה קבצים מקושרים מדף אחד. שימושי בהורדת מאמרים וכו'. כתבתי עליו בפירוט פעם באתר שלי. בנוסף לתוספים, אני בדרך כלל מוסיפה מנועי חיפוש נוספים לתיבת החיפוש (לחיצה על הסמל של גוגל ובחירה ב-add engines). אני בדרך כלל מוסיפה את וויקיפדיה, Creative Commons, ומנועים שקשורים למערכת בה אני נמצאת (חיפוש באתרי הורדות טיפים ופורומים שקשורים למערכת ההפעלה עליה אני עובדת).

xslf

New member
איפה אתם רוצים לחפש היום?

מהפיירפוקס על המק, תצוגה של תוספי החיפוש למינהם:

ailag

New member
אגב

נראה לי שיהיה לך יותר נוח לשים את זה בסימניות עם keywords, לכווץ אותן ולשים איפה שהוא ברשת. ככה רק תצטרכי להעלות אותן למחשב שאת מבקרת בו.. (אפשר לשים %s בתוך ה keyword והוא יחליף אותו בפרמטרים שבאים אחרי ה keyword. למשל אם הkeyword הוא aa : http://www.some-url?parm=%s ובשורת הכתובת בדפדפן תקישי aa bcd , זה יוביל אותך ל http://www.some-url?parm=bcd . האמת שאת בטח כבר יודעת את זה, אז לאחרים..) צריך לעשות איזה תוסף שמוריד את התוספים הקבועים שלנו למחשב אם אנחנו משתמשים במחשב חדש. מתישהו יהיה לי כוח ללמוד איך כותבים תוסף..

xslf

New member
לא נוח לי לעבוד עם search keywords

ובכל מקרה, מנועי החיפוש שונים ממחשב למחשב (על לינוקס מנועי החיפוש עוסקים בלינוקס, על מק הם עוסקים במק וכו'). מה שכן חסרה היא האפשרות לסנכרן עוגיות ו-logins לאתרים בין דפדפנים ומחשבים שונים. נמאס לי לזכור כ"כ הרבה סיסמאות... אגב, מהאתר שלי קישרתי פעם לאיזה דף שמישהו הכין שמאפשר להתקין הרבה תוספים פופולריים בקליק אחד.

e-magine

New member
יש לי זיכרון פנומנלי לדברים

לא חשובים, ואני לא מסוגל כמעט לזכור דברים שימושיים כמו סיסמאות, מספרי טלפון וכד' לכן אני רושם הכל בפאלם.

חמעפה

New member
ממתי יש לך פאלם אמג'ין?

זוכרת שפעם לא התפתיית בכלל לקנות פאלם

e-magine

New member
יש לי פאלם מפברואר 2000

פאלם זה כלי עבודה חשוב אצלי.מה שלא התפתיתי לקנות היה מודם סלולרי. הסיפור מופיע ב"סיפורים שחי" בבלוג שלי, זה באמת סיפור מלפני כמעט 4 שנים. היום כבר לא מייצרים מודמים סלולריים לפאלם, כי רוב הפאלמים החדשים מתקשרים עם טלפון סלולרי דרך bluetooth ו שמתחברים לרשתות עםכרטיס WI-FI דרך "נקודות חמות. אני משתמש בפאלם לניהול יומן, ספר טלפונים, משימות, רשימת לקוחות, קריאת תכנים מסויימים שאני מוריד אופליין, מילון, רישות תרשומות, אפילו רושם בהרצאות לפעמים, שמיעת מוזיקה, צילום ועוד אך לא לגלישה.

למעלה