פייפר - דולי.

Ophel McNeil

New member
פייפר - דולי. ../images/Emo9.gif

טוב.... ניסיתי לעשות דולי שמבוססת על פייפר ממכושפות, איך יצא? (תגיבו, אנשים. אחרת אני סתם מרגישה נטושה
). רק.... תפתחו את הקובץ, בהודעה עצמה זה נראה מוזר.

BizzyD Girl

New member
נחמד מאוווווד! ../images/Emo80.gif וגם...

מנצלת את השרשור לשאול אם מישהו פה?!

חמוד ו...

אני מנצלת שרשור זה לשלישיית הדוליז שהכנתי! את השיער של שתי הבנות לא הכנתי לא היה לי כוח

אהבתי את פייפר דול!

רציתי להראות לכם, בנות ובנים את מה שעשיתי אתמול! עשיתי בובות של הפאוור רינג´רס.. עבדתי עליהם כל הבוקר אתמול.. זה לפי הפאוור רינג´רס שיש בפוקס קידס.. הבנות לא יצאו לי טוב כל כך.. תגידו לי מה דעתכם!!!!!

../images/Emo41.gifאני לא יודעת................../images/Emo41.gif

ניכנסתי למלא אתרים של דוליז בזמן האחרון. וניכנסתי לאתר אחד אמריקאי,והיה שם את אותו הפאוור רינג´רס... אז,אממממממממ, אני לא מנסה להגיד משהו,כי אני לא בטוחה ב-100% אבל נידמה לי שהיה שם אותו הדבר... תחזירי לי תשובה

../images/Emo41.gifלמה להעלב?../images/Emo41.gif

אמרתי שאני לא בטוחה ב-100% ואני מדגישה את זה שוב, אני אנסה לחפש את האתר...אולי זה שונה ורק שאלתי וביקשתי תגובה,לא הכרזתי: "זה לא שלך" אז אממממממ....ליקרוא הכל פעם הבאה,ואם לא מבינים אז תישאלו..

../images/Emo46.gifנעלבתי!!!!../images/Emo46.gif

יש הרבה דברים שאני, אבל אני לא, בהחלט לא מעתיקנית!!! אני עבדתי על הדוליז האלה כל אתמול בבוקר ואני לא מטומטמת שאני אפרסם דוליז מועתקות עם החתימה שלי, ואגיד שזה שלי... כי זה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני נשבעת לך בחיים שלי, שכשעזרתי לאח שלי הקטן לקרוא חוברת שצורפה לו במעריב לילדים ראיתי תמונה של הפאוור רינג´רס והתחשק לי לעשות דולי, אז לקחתי את התמונה ועשיתי ממנה דוליז...אפילו הם מסודרים באותו סדר לפי הצבעים......... אני חושבת שכדאי שתחשבי טוב טוב לפני שאת כותבת משהו, כי אם יש משהו שאני ממש שונאת זה כשאנשים מפקפקים בי, או לחליפון בכשרון שלי.....

את רומזת שיש לך כישרון??...../images/Emo123.gif

אז את צודקת!!
שמוליקיפוד, ספר לה במה היא זוכה...

../images/Emo13.gifחח../images/Emo13.gif

ד"כ כשכתבתי חליפון, התכוונתי לחליפין.. כבר חשבתי שהתחלתם להחרים אותי בפורום הזה...

תגובות על כל הדוליז בשרשור...../images/Emo19.gif

פייפר דולי-יצאה ממש טוב!
הדוליז של בובה מגניבה-נחמד!
מורטישה אדמס-
והנה משהושלי שלא קיבלתי עליו בכלל תגובות...(על ליידי
) ותתעלמו מהחרטוש למטה, הא לא גמור ואין לי כוח למחוק אותו...

*נעלבת*../images/Emo180.gif../images/Emo19.gif../images/Emo118.gif../images/Emo108.gif../images/Emo54.gif

הגבתי לכל הדולי שהיו בשרשור, ולא קיבלתי אפילו תגובה אחת. אני מוצאת את זה מעציב במקצת...
(בעיקר שזאת הפעם השניה שזה קורה
)

למעלה