פייסבוק

inbal116

New member
פייסבוק

אם אני חברה בקבוצה בפייסבוק ויש לי חברים שחברים גם באותה הקבוצה- מופיעה להם התראה כל פעם שאני מפרסמת הודעה בקבוצה. האם אפשר לשנות את זה? שלא תופיע להם התראה כשאני מפרסמת הודעה?
דבר שני- לפעמים אני חברה בקבוצה מסויימת שחברים שלי לא חברים בה- ועדיין רואים הודעות שאני מפרסמת בקבוצה בניוז פיד שלהם(!). האם אפשר לשנות את זה?

אי אפשר

רק הם יכולים לשנות את זה ולהחליט שהם לא רוצים לקבל התראות (וגם את יכולה להגדיר כך שלא תקבלי התראות על הודעות שלהם).
בקבוצות ציבוריות, בניגוד לקבוצות סגורות, כשאת מפרסמת משהו בקבוצה כל החברים שלך יכולים לראות את זה על הפיד. אי אפשר לשנות את זה, זאת המשמעות של קבוצה ציבורית, שוב, בניגוד לקבוצה סגורה שבה חברים שאינם חברים בקבוצה לא יכולים לראות מה את מפרסמת אבל יכולים לדעת שאת חברה באותה קבוצה. יש גם דרגה נוספת של "קבוצה סודית" שבקבוצה כזו גם לא ניתן לדעת מי חבר בהן, אלא אם כן אחד החברים מפרסם אותה בפני חבר אחר.

inbal116

New member

רק לא הבנתי בקשר לשני, למה בגלל שזו קבוצה ציבורית אז זה חייב להופיע בפיד של החברים שלי? אני עושה מלא דברים בפייס שיכולים שלא להופיע בפיד שלהם (ברור שאם הם יכנסו במקרה לקבוצה תהיה להם אפשרות לצפות בהודעה....)

trilliane

Well-known member
מנהל
ממליצה להפנות שאלות כאלה לפורום פייסבוק ורשתות חברתיות

קישור בעמודה השמאלית של הפורום תחת הכותרת "עוד בנושא הפורום".

trilliane

Well-known member
מנהל
לא נורא, להבא תדעי

אגב, אם תלחצי על הקישור "פורומים" בראש העמוד תגיעי לעמוד הפורומים הראשי, אפשר לחפש בו פורומים לפי מילות מפתח וגם לצפות באינדקס הפורומים שממוין לפי נושאים.

inbal116

New member
כן אני יודעת

אני משתמשת הרבה זמן בתפוז, אבל בשנים האחרונות קצת פחות ולא חשבתי על האפשרות שפתחו פורום לפייסבוק... אבל
בכל זאת

למעלה