פייסבוק

פייסבוק

שלום

רציתי לדעת אם יש לכם פייסבוק פעיל. כפי שאמרתי שהצגתי את עצמי את קצת יותר מבוגר ושפייסבוק התחיל לתפוס תאוצה בארץ כבר ההיתי נשוי ,כרגע יש לי דף שרובו מראה תמונות של הילדים (מה שרוב ההורים עושים ).
אני פשוט חושב שפייסבוק (או אתרים דומים) ,ממש מעמידים קשיים בפני מי שסובל מחרדה חברתית בגלל החשיפה הרבה שהם דורשים.
פשוט מעניין אותי איך ואם ח"ח אחרים מסתדרים עם זה.

sarne

New member
בזכותך גיליתי הרגע שיש לי הצעת חברות!

אבל היא מאבא שלי, אז נראה שאמשיך להשאר על אפס חברים לבינתיים

חוץ מזה, ביליתי עכשיו קצת זמן בלנסות למצוא איך קוראים לבחור הנחמד שזיהה אותי באוטובוס לפני כמה ימים. אין לי שמץ של מושג מי הוא, אבל לפי השיחה שהתגלגלה בינינו הבנתי שהוא אמור היה להיות איתי בתיכון, אז עם הרמז הזה ניגשתי לבעיה. לא מצאתי כלום.

בכל מקרה! אצלי ממש לא פעיל עכשיו, אבל זה לא כי אני רואה בשיתוף שם חשיפה נוראית כל כך.

טוב, המשפט האחרון הזה קצת דורש הוכחה, לדעתי, ואני לא יודע איך לספק לעצמי אותה. אני יכול להעלות תמונה לפרופיל השומם הזה שלי, לעשות לייק ל... לב טולסטוי (אני קורא בו עכשיו), לשים לינק לשיר ההוא ששמעתי לפני שהתחלתי לכתוב כאן, ו...לאשר את אבא שלי כדי שמישהו יראה את זה. (אני יודע שאפשר להוסיף אנשים, ולא רק לחכות שיוסיפו אותך, אבל אין אפילו בן אדם אחד שנראה לי ראוי כרגע).

אני בטוח שהתגובה שלי היא בכלל לא תשובה להודעה המקורית, אבל אף אחד לא מדבר איתי, אז סלחו נא לי.

trophy

New member
באמת אין לי פייסבוק

זה כלכך המוני ומאיים עושה לי חרדות נוראיות

zahike

New member
הפייסבוק הוא כלי ואפשר להרשם בשם לא שלי.

אבל הרבה פעילות מתבצעת בו.
למשל אני נרשמתי בעיקר כדי לראות מה יאיר לפיד אומר והאם זה יכול להשפיע עלי.
השם שלי שם הוא לא האמתי וגם יש לי תמונה של חתול במקום תמונה שלי (למרות שאני אוהב כלבים). אבל אני מקושר לחברים שלי שיודעים שזה אני ויותר נוח לתקשר איתם כך.
היתרון הגדול הוא שאני רואה האם אותו חבר נמצא בפייסבוק ואז יש יותר סיכוי שיש לו זמן לדבר איתי. (לא לכולם יש את כל הזמן שבעולם).
וגם תוכנת המסרים של הפייס יותר קלה לי מאשר טלפון. אני לא מרגיש שאני מפריע לצד השני כאשר אני מתחיל שיחה. אם אין לו/ה זמן הוא פשוט לא יענה לי.
אבל לרוב עונים ואפילו שמחים לדבר איתי אז זה כלי מעודד.
וגם יש שם פרסומות לכל מני דברים שאולי אצטרך וזה מאוד נגיש. כמובן אם אני לא צריך אני לא מסתכל אבל לפעמים יש דברים שאני צריך ואז זה יותר קל.
בקיצור הפייסבוק הוא כלי תקשורת וחלק מהעולם עובר בו אז כדי שיהיה. הוא לא תחליף לפגישות, אבל הוא יכול להיות פתח לכל מני דברים (מחאה חברתית למשל) ולכן לא כדאי לפסול אותו.

יש לי ואני פעילה מאוד.

זה מין תחליף נחמד לתקשורת פנים מול פנים.
אבל יש לי מעט מאוד חברי פייסבוק. רק אנשים שאני באמת רוצה סביבי.

דר שולץ

New member
לי יש פייסבוק

שמשמש אותי אך ורק למשחק בפייסבוק לא מעבר.

משחק בעיקר,
דר שולץ

Kakashi

New member
יש לי פייסבוק ואני מאוד פעיל

וזה בזכות זה שהצטרפתי לקבוצת החרדה חברתית הסודית ש-Lichy הוסיפה אותי אליה בזמנו (לפני שנה וחצי בערך).
בהתחלה באמת היו לי חששות וזה שאני אחשוף את עצמי ואף אחד לא יתייחס או שיראו שיש לי מעט חברים ברשימה שלי וכל מני כאלה.. אבל לאט לאט ממש לא הזיז לי מזה, אולי זה גם בזכות זה שהכרתי אנשים דרך הקבוצת ח"ח והתחלתי ללכת למפגשים ולהתחבר שם עם אנשים ומאז אני מפרסם דברים בלי לדפוק חשבון לאף אחד, וראיתי שאין ממה לחשוש.. מעולם לא גרמו לי אי נעימות לעיני כל החברים שברשימה שלי.

למעלה