פייסבוק !

פייסבוק !

למחוק או לא למחוק - זו השאלה ... גיליתי לאחרונה, (להפתעתי), שניים שלושה מקרים, של בנות שמחקו אותי מהפייסבוק .. אחת לפחות אני מבין שזה ממקום של - זה "לא לגיטימי" להחזיק בפייסבוק גבר/ים ששכבתי איתם אם אני בקשר עם מישהו אחר עכשיו .. ?! האחרות - אין לי מושג .. ואני תוהה לעצמי .. למה .. יש בזה בושה/אי נעימות ? יש כללים שאני לא מכיר בעניין ? [אני באופן אישי לא מצרף "חברים" לא מוכרים, ובוודאי לא מתעסק במחיקות ..] אחרי הכל כבר אמרו חז"לינו ... "הר עם הר לא נפגש .. אבל אדם עם אדם נפגש .."

אני מוחקת

אנשים שאני כבר לא בקשר איתם ושגם דרך הפייסבוק אין קשר (לא מגיבים אחד לשני וכו'). לא אוהבת שדברים אישיים שלי פתוחים מול יותר מדי עיניים.

אני מראש לא מצרפת...

אנשים שאני יוצאת/יצאתי איתם ו/או אנשים שאין להם כל קשר כלשהו אליי בחיי היומיום... לא מעוניינת שכל מה שאני כותבת ייצא החוצה, זה אישי מדי... ובכלל עכשיו כשגם הגדרתי מחדש את כל ההגדרות שלי כך שכל מה שאני כותבת כולל תגובות של אנשים אליי - יישארו רק אצל אותם אנשים ולא יועברו הלאה, אני מרגישה הרבה יותר מוגנת

../images/Emo5.gif

זה מה שקורה למי שיש כרטיס בפייסבוק..
אני אומרת - יש לי מעגל חברים קרוב, אנחנו נפגשים, מדברים.. יש גם מעגל רחוק יותר - איתם נפגשים ומדברים אבל פחות. ויש את פייסבוק - טרליון אנשים שאין לי כלום איתם, אבל ביקשו שאאשר אותם, ורק מהמחשבה שיום אחד אני אעבור מולם במכולת/בעבודה או איפה-שלא-יהיה ואני אתפדח עד מוות שלא אישרתי.. וכך ניראה היה לצערי הפייסבוק שהיה לי בזמנו מלא בכל מי שלא היה אמור להיות שם. אז הבנתי את העניין ועפתי משם כל עוד נפשי בי. חברים אמיתיים, במציאות רוללזזזזז...!

אייבורי

New member
לאחרונה הצטרפתי

לעינעלא-בוק. יש שם רק אנשים שאני לא סובל, מרגיש כמו בבית. [תגיד, עושים שם פיסטינג בפייסבוק הזה?] נ.ב. נפתחה קבוצת מחאה "די לפייסבוק" במימון גוגל

Prince315

New member
בטח עושים

איך אתה מעדיף? ככה
או ככה
או ככה
או ככה
המלצה שלי, לך על ה..
ככה, בדרך הזו לפחות יהיה רימינג ל(יי)ק.. תעצרו אותי אני מידרדרתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!

r o n i t 3 7

New member
אממ ...

סקס ופייסבוק שילוב מעניין ... הרוב הגדול של החברים שם הם מהתיכון ו/או היסודי - ואז טרם עשיתי סקס. הכלל היחידי שמכירה הוא, שבכל כלל יש יוצא מן הכלל ... ולא נעים - מת מזמן.

יערית

New member
לדעתי ורק לדעתי

מחיקות בכלל ובפרט הן תוצאה של אי יכולת התמודדות או רצון להראות עבר "נקי".מעולם לא מחקתי ולא אמחוק ולא אחסום, הכי טוב לי להתמודד בחיים עם מה שיש. יש מקרה יוצ"ד ולא גבר שנמחק נחסם ולא מחוסר התמודדות, אלא יותר ממקום של "מסר" ממני בלי מילים. ייתכן שאנשים מעדיפים לשמור על פרטיות אם אתה נחלת העבר.שוב, זה שלהם לא שלך.מתי אתה מוחק אותי?;)

ismeralda100

New member
אני מוחקת אבל בד"כ כל מקרה לגופו

יש אנשים שלא כ"כ משתפים שם גם ככה אז הם לא מוחקים אנשים, כי לא אכפת להם שיראו מה שהם כותבים או תמונות, אבל הם יודעים שמחיקה יכולה לפגוע. והסיפור המצחיק שלי על זה: קצת אחרי שנפרדנו מחקתי חברים שהיו לי משותפים לי ול X בפייסבוק. בדקתי אצל ידיד טוב שלי ואמרתי לו שאני מעריכה את זה שהוא מחק את ה X שלי, אחרי הכל אנחנו חברים טובים (אני והידיד) מגיל 3 וכו'.... ואז שאמרתי לו שאני מעריכה את זה שהוא מחק את ה X כדי לעשות לי טוב וכו' הידיד אמר לי: "אבל אני לא מחקתי אותו....." חחחח לויאליות. משום מה זה נשמע יותר טוב שאני מספרת את זה בע"פ

Prince315

New member
לא מוחקת!

לא ממש מפריע לי....כי מראש לא מאשרת כ"א. אבל מחקו אותי!!! לפחות שלושה שאני מודעת... ואומרים שנשים אמוציונאליות...

לא מוחקת

בעיקר מדללת מידי פעם אנשים שלא רלוונטיים ואין לי אתם כל קשר המקום הזה שמור בעיקר לאנשים שקרובים אלי ומכירה באופן אישי אני מניחה בגישה של ההיא, כל הזמן בזמן נתון יש לה בפייסבוק גבר אחד וכל השאר בנות

אפרופו פייסבוק

מה הקטע של כל הפוקים ששולחים שם?
<הייתי בטוחה שיש דברים שאמורים להישאר בחדרי חדרים>

אני מידי פעם מוחקת

חברים שאני לא בקשר איתם בפייסבוק זה קצת כמו לעשות סדר במגירות... אני מוסיפה חברים חדשים שפונים אליי גם כשאני ממש לא מכירה אותם ואז מידי פעם אני עושה ניקיון ומוחקת.... אני יודעת שאם מישהו שמחקתי רוצה שוב להיות חבר שלי בפייסבוק הוא יבקש ממני שוב חברות לא צריך להיעלב ולא לקחת את זה באופן אישי מידיי גם אם מישהו מסרב לבקשת חברות יש לו את הסיבות האישיות שלו וצריך להבין ולכבד כי באמת זה עניין של צורך בחשיפה לעומת הצורך בפרטיות....

מוחקת פה ושם

אבל זה לא אישי
יש לי מאות רבות של חברים, ואולי חצי מהם אני מכירה במציאות. מדי פעם אני מרעננת את הרשימה, ומוחקת מי שהמון זמן לא הגיב בכלל ו/או לא העלה דברים מעניינים, ו/או הקשר שלי איתו לא מספיק מעניין. בהחלט מחקתי פעם מישהו שנעלבתי ממנו. אבל לא אמחוק אקס רק מפני שהוא אקס. להפך, יש כמה אקסים ברשימה .

כבר קרה

שמחקו אותי בכוונה תחילה. העיניין הוא שאותי מוחקים פעם אחת. גם אם הדברים מסתדרים מחוץ לווירטואליה,אני נחוש להשאיר את המצב כמות שהוא. שמים עלי איקס אני עושה צלב. כמו חברון,מאז ולתמיד. ולא,לא יצא לי למחוק אף אחד\ת.

למעלה