פייסבוק

פייסבוק

לפעמים אני משנה משהו בפרופיל ואז מופיע לי ולחברים ששיניתי משו,אם אני עושה בפרופיל למחוק את ההערה ששינתי משהו אז כולם לא רואים את השינוי?הבנתם?ח
 
למעלה