פייסבוק כמה בירורים

amior321

New member
פייסבוק כמה בירורים

א. האם אישור בקשה לחברות בפייסהוק, מאפשרת לחבר שבצד השני לדעת/לראות באיזה קבוצות אני לוקח חלק?
אם התשובה חיובית, איך אפשר למנוע זאת?
ב. האם יש איזה אפליקציה או דרך לסדר את רשימת הקבוצות בהם אני חבר לפי נושאים?
ג. אני שם לב שאני מקבל התראות מקבוצות ומאנשים איתם אני חבר בלי עקביות ברורה ומובנת, מה ״ההגיון״ שמאחורי שליחת התראות אלי?

תחומי עניין והתראות

בטור הצדדי של עמוד הפרופיל שלך מופיעים חלק מתחומי העניין שבחרת בפייסבוק (כמו לדוגמה קבוצות שאתה חבר בהן, מוזיקה שאתה אוהב וכיו"ב). אתה יכול להחליט מה מכל התחומים האלה יופיע שם לעיני אחרים ומה לא, ואף לשלוט בסדר ההופעה שלהם בפרופיל.

כדי לעשות זאת - כנס אל עמוד הפרופיל שלך וגש אל אחת התיבות שמופיעות בטור הצדדי, לדוגמה אל התיבה שהכותרת שלה היא "אודות" (בפייסבוק באנגלית: About ).
הקלק על העיפרון שבפינה העליונה של התיבה הזו ובחר את האפשרות "ערוך מקטעים" (באנגלית: Manage Sections ). בחלון שייפתח לך סמן את התיבות שברצונך שאחרים יראו והסר את הסימן √ מאלה שאתה רוצה להסתיר. למשל במקרה שלך - הסר את הסימון √ מהתיבה "קבוצות" (באנגלית: Groups ).

לגבי התראות - יש שני סוגי התראות: כאלה שמגיעות למייל הפרטי שלך וכאלה שמופיעות בפייסבוק עצמו (עם סימון של בועה אדומה). בסוג ראשון ניתן לשלוט בצורה מקיפה ולהחליט אילו סוגים ואפילו תת-סוגים של עדכונים ופרסומים אתה תקבל ואילו לא, ייתכן שזה מסביר למה אתה מקבל רק חלק. בסוג השני יש רק שליטה חלקית.

כדי לבדוק את סוגי ההתראות שאתה רשום אליהם הקלק על החץ הקטן שבקצה השורה הכחולה העליונה ובחר "הגדרות" (בפייסבוק באנגלית: Settings ). בחלון שייפתח בחר בטור הצדדי את הקטגוריה "התראות" (באנגלית: Notifications ) וסקור את מה שמופיע בשתי השורות הראשונות.

amior321

New member
ווואאווו תודה תודה!

תודה רבה על ההסברים המפורטים והממצים!

למעלה