פיים אקדמניה

פיים אקדמניה

שלום לכולם, לאחרונה אני נכנסת לפורום ומשתבצת לאור העובדה שמרבית ההודעות נוגעות לתוכנית אחת ויחידה- פיים אקדמי. עם כל הכבוד לתוכנית, לא מדובר כאן בפורום מעריצים של התוכנית, אלא בפורום טלוויזיה בריטית בכלל. אומנם התייחסות ספציפית לתוכנית זו או אחרת נראית לי מקובלת לחלוטין, אך ההבדל בין זה לבין הודעות כגון: " תעלו תמונות של זמר זה או אחר", הוא הבדל של שמיים וארץ... אז, עם כל הכבוד ל"כוכב נולד", בואו נשמור על שפיותנו... נ.ב בנות- שלא תגידו שאני מפקירה את דיוויד ואיינסלי, אה כן גם את למאר, אולי תחשבו על ניהול פורום ייעודי לתוכנית?

CheekyGirl

New member
חשבתי והצעתי

תראי את התגובה שקיבלתי: שלום רב אכם התוכנית נפלאה אך לצעיר היא מתאימה באמת לפורום אמנויות הבמה או לטלויזיה בריטית. אנו חשים שאין מקום לפתוח לתוכנית פורום בשלב זה. תודה על פנייתך

Mycroft

New member
זו בעיה בזמן האחרון כי

באמת אין הרבה תוכניות חדשות בארץ שאפשר ממש לדבר עליהן
אם יש לך רעיון מסוים את מוזמנת תמיד

Zygon

New member
דווקא יש המון

אבל כולם ביס,למעשה יש יותר מידי מכדי שאני אוכל לדבר עליהם ביום. בחג יש שידור חוזר של "לורנה דון " המשובח בערו. 1 . הסדרה עם דניאלה נרדיני בבי בי סי פריים ביום שני מצוינת. יש לי כל יום בלילה שידור יומי של החשוד העיקרי ביס פלוס,סדרה מצוינת (או אוסף של מיני סדרות עם תרצו) ,שבקרוב כולו יצא בשבעה DVDS . היום יש פרוסט,סדרה ביס פלוס שעושה לי את הגעגועים לפרקים של טאגארט קלים יותר. בחגים יש את קריוקי ולזרוס הקר ביס שלוש . אתמול היו פרקים של שני סדרות משובחות "מסוכן" עם שון בין על בעל שחשוד ברצח אישתו וכל העולם מחפש אותו כולל אלכס נורטון.ו"ממלכה אכזרית" על אנשים ששורדים לאחר שמטאור מחק את רוב האוכלוסיה בארץ.(יס פלוס) יש פרקים של קומדיות משובחות:"רק שאני צוחק" כל לילה עם פיטר בולאס וג'יימס בולאם על חולים כרונים בבית חולים,Beast שנגמרה לצערי השבוע של סיימון ניי ("ככה לא מתנהגים") על מרפאת וטרינרית פסיכוטית. השבוע מתחילים שידורים של "רצח" עם ג'ולי וולטרס,תעלומת רצח שמסופרת מהצד של השכול. ו"קצוות מפוצלים" על שני מספרות יריבות. (כל האחרונים ביס פלוס). ותאמין לי שאני לא ממש מגרד פה את השטח,יצא לי גם לראות בדרכים מיסתוריות את המיני סדרה "ילדי חולית" ,על שני הספרים הבאים בסדרה של פראנק הרברט והיא הרבה יותר טובה מהדבר המשפיל הזה שנקרא "חולית" שהם עשו לפני שנתיים,יש נוכחות מסיבית לשחקנים בריטים בוגרי דרמות. סטיבן ברקוף ענק שם . לא יודע,מאז שעשיתי יס אני מרגיש קצת שאני חיי בבריטניה.בתור אחד שכן מתאמץ להשיג תוכן בריטי,קונה וכו' אני מרגיש שאין לי כרגע חוסר.

שניכם צודקים

מצד אחד, אין הצפה בארץ של תכנים בריטיים. מצד שני, מי שנהנה מטלוויזיה בלווין, ובמיוחד מערוץ יס פלוס לא יכול להתלונן. אומנם בכבלים יש לנו את ערוץ 8, שכן מביא תוכניות מקור בריטיות, אבל הוא לא משתווה ליס פלוס בסדרות (אולי רק בתוכניות הדוקומנטריות). בכל מקרה, יש לי שאלה- הייתה שמועה בפורום ש"רגליים קרות" חוזרת עם עונה חדשה, כמובן, רק ב"יס". משום שבבית הורי אין טלוויזיה בלווין אשמח לשמוע ממי שכן יש לו, החל ממתי היא תשודר, באילו ימים ושעות. אני כבר אדאג לנג'ס לחברה שתקליט לי (אגב, האם יש אפשרות לרכוש פרקים של רגליים קרות בדי וי די, כמו של סדרות רבות אחרות?)... תודה, טלי.

Zygon

New member
היא כבר התחילה

ועוד מעט כבר נגמרת,בכל אופן הפרק השני של העונה החמישית והאחרונה (מתוך שישה פרקים בעונה) ישודר ביום שלישי בשעה 22:00 ביס פלוס. אפשר לרכוש DVD של כל העונות של רגליים קרות,כולם יצאו בבריטניה. אני ממליץ על בלקסטאר ,אתר מאוד אמין .

Mycroft

New member
התכוונתי רק בכבלים

כי לי למשל אין לווין בבית אז אני די תקוע עם ההיצע העלוב בכבלים... ועכשיו שערוץ 10 נסגר אז המצב יורע עוד יותר (למרות שגם שם אין מגוון מאד גדול של סדרות)

Zygon

New member
יש דרכים להלחם בזה

לרע המזל כמעט רובם מצריכות שימוש בכסף,אבל לפני שהיה לי לווין תמיד היה לי משהו בריטי לראות. תפוס מישהו עם יס ותציע לו איזה ברטר,בטח יש כאלו שירצו איזה באפי או זבל אחר תמורת הקלטות של דברים בריטים.

למעלה