פיילוט עמוד החדשות

n i v1

New member
טוב, אני צריך עזרה

איך אני מעלה תמונה בתוך הקובץ???

Broken Bow

New member
יש הרבה דרכים....

השאלה היא איך אתה כתבת את הדף הזה? אם כתבתך אותו עם עורך אז רק צריך לוודא שהתמונה נמצאת בנתיב שמצויין בקובץ. אפשר כמובן להוסיף לבד את השורה הרצוייה ב-HTML עצמו, משהו כזה: <"IMG SRC="imgpatch/imgname.jpg" width="XXX" height="XXX>

n i v1

New member
תראה

השורה הזו מופיעה בקוד, אתה מוזמן להסתכל בעצמך, אבל כדי שתמונה תעלה, אתה צריך להעלות אותה. איך מעלים תמונה בפורום? אני לא חושב שזה אפשרי. מישהו חושב אחרת?

n i v1

New member
אלהים

כמה זבל נכנס לקוד בפרונטפייג'. הדף הבא יערך לפני שיועלה לפורום

Broken Bow

New member
תנסה...

תנסה אולי להעלות תמונה כמו שמצרפים להודעה תמונה, ואחרי שהתמונה תעלה לפורום תעתיק את הקישור שלה ותכניס לקוד.

n i v1

New member
תשובה

זה בשבילכם יא קמצן אחד... למה שלא תגיד לי מה דעתך ואיך אפשר לשפר את זה במקום להיות ציני? אני פועל כדי לעשות עמוד חדשות- אתם רוצים או לא?

תענה לעניין במקום לעקוץ אותי.

ברור שזה בשביל הפורום, אני אולי סנילי אבלא לא מפגר. יש לך דף HTML שבו ריכזת את החדשות. יופי. איך תשלב אותו בחיי הפורום עכשיו?

n i v1

New member
תשובה לעניין

לא סנילי, אבל לא יודע לחבר 1+1. בימים האחרונים אני בשיחות עם הנהלת תפוז להעלאת חלון מבזקים לפורום. זה בטוח לא יקרה. עכשיו העליתי לדיון את עניין החזרת הטאגליינס לתנועה. בינתיים, הדבר היחידי שיכולתי לאלתם ושיהיה נוח, זה להעלות דף אינטרנט שיהיה נוח ללחוץ בו ושהוא עדיף על הודעה רגילה שמוגבלת ל6 לינקים (אותם ניסיתי והאתר לא אוהב לעבוד עם יותר משלושה לינקים) על כן הורדתי את הודעתי שלי. אני רוצה לדעת איך אפשר לשפר את הדף לדעתכם, אני רוצה לדעת אם זה מעניין אתכם, אם זה משמח אתכם שזה קיים, אם אתם תומכים, אם אתם רוצים לעזור.

אז אתה מתכוון לדף שיועלה כל פעם

כצרופה להודעה שלך? אתה יכול לעשות מזה מאמר. תפתח קטגוריית מאמרים של "חדשות", וכל שבוע נניח תעלה מאמר חדש עם הקישורים הרלבנטיים. (אני מניח שאפשר יותר קישורים במאמרים).

n i v1

New member
walla

אבל עדיף קובף אינטרנט, הוא עולה מהר יותר, זמין יותר, פותח חלון אינרנט, קליל... אבל תודה על ההצאה של המאמר, לא חשבתי עליו

עולה בדיוק באותה מהירות כמו מאמר

הייתרון של מאמר זה למשל שכל החדשות יישמרו בצורה מסודרת בארכיון הפורום, ולא ייעלמו אל תהום הנשיה כשההודעה תידחק לדפים האחוריים.

Chakotay

New member
יש לי רעיון!

אולי כל שבוע תתן לינק ל trektoday.com!

n i v1

New member
אולי , זה מסובך מדי

אבל אתה יודע, יש שם עוד דברים חוץ מטרק טודיי

למעלה