פייט, מכות, בלאגן!!!!

פייט, מכות, בלאגן!!!!

נכנסתם? טוב יופי יש לי שאלה... האם משהו יכול להסביר לי למה בוטלה התחרות היום! כשאותם המבטלים ביקרו באופן נזפני את המתחרים הישראלים באחד ממגזני אופניים בעבר (בכתבה על הבנים דורון אמיץ, דויד רזניק, ודרור פאק'ץ ולורי באליפות העולם),ודיברו על חוסר יכולתם להתחרות בתנאים אקסטרמיים, ובבוץ, הבכיינות הישראלית וחוסר היכולת להתמודד עם משתנים סבבתיים וכו'... האם עצם העובדה שהבוץ האירופאי שונה מהבוץ הישראלי היא התשובה? ועכשיו עם יד על הלב. אם אותה אליפות עולם אחרונה שנערכה בגשם שוטף, ובבוץ היסטרי כשהענק הירוק מיסטר גרין חצב את דרכו לנצחון, היתה מתקיימת בארץ ללא הטייטל "אליפות עולם" אלא עם השם "סובב הר פיסטקיו"... האם היו מקיימים אותה? והתשובה היא –לא!!! הבוקר חזרתי מרכיבה מדהימה, מלא בבוץ, סלעים שאנסו לי את הקראנק, רגליים עטופות באדמה שעשתה לי אהבה על התאומים,בצרחות קרב שמחה וששון, כמו דביל ילד נצחי צלעתי בדרכי הקיבוץ אחרי המלחמה, זאת המהות של אופני הרים, הם לא אופני כביש , הם נועדו להתגבר על מיכשולים מכל סוג, תארו לכם עשרים רוכבים רצים את הקילומטר האחרון עם אופניים על גבם, מקצי האקספרט חוזרים אחרי שעה וחצי בבוץ, מתחרי הספורט עוברים את קו הסיום בדבוקה אחת ובשירת הבנו שלום עליכם.... זה היה נכנס לקלאסיקה של הביצה המקומית, תמונות היו מגיעות לכל מקום, ההשתתפות היתה הופכת לחוויה ולא הניצחון- למרות שאני תמיד בעד מנצח (למרות שאני לא מתחרה בתחרויות האיגוד) . מקווה שהנקודה ברורה, וחייב לרוץ לשטוף את האופניים...

IlanShacham

New member
למי שרוצה בכל זאת להתחרות בבוץ

תחרות הניווט הרכוב בשבת לא מתבטלת וכולם מוזמנים להנות מתחרות כיפית ואתגרית. התחרות מתקיימת ביער חרובית בשבת בבוקר. פרטים מלאים במיני פורום ניווט ובאתר איגוד הניווט

super racer

New member
../images/Emo31.gifלא היו צריכים לבטל את התחרות

מבאס שבגלל קצת מים דוחים תחרות
אני בתור מתחרה שמתכוון להתנסות בתחרויות באירופה צריך את הנסיון שתחרות במזג אוויר כזה הייתה נותנת לי וגם סתם זה מבאס ששבועים אני לא מתאמן כמו שצריך בגלל ההכנה לתחרות שלא מתקיימת באסה !!!
סופשבוע נעים לכולם ורכיבות מהנות נתי

pabloc

New member
לא היה מדובר בקצת מים ../images/Emo182.gif

אלה בהמון המון מים. אני גר בעופר, מושב הנמצא 2 ק"מ דרומית לאיזור התחרות, ויכול להעיד שירדו כמויות אדירות של גשם בלילה ובעיקר בסביבות 8:00 בבוקר.

c h u k u 3

New member
מאוכזב שנסע עד עופר וחזר...כנסו...

קמתי בבוקר לאחר התכוננות רבת משמעות לתחרות... הדלקתי את המחשב בשעה 08:46 וראיתי בשוונג שהתחרות מתקיימת למרות הכל... אספתי את חפצי ושמתי פעמי שמח וטוב לב, שש אלי קרב בקטגוריית העלית. הגעתי ליער עופר לאחר שעתיים מהן שעה בפקק עצום בכביש החוף (סקרנים שנהנים להביט בתאונות דרכים בצד השני של הכביש...לכו תבינו!!!?) וגיליתי שאין במקום דבר...אין זכר לתחרות המיוחלת. התקשרתי מהר לביתי ובטלפון נאמר לי שהשאירו לי הודעה על הביטול בשעה 09:56. מה היה קורה אם הייתי בא מבאר שבע???? חזרתי מאוכזב אל ביתי, תוך עמידה של שעה ועשרים בפקקים חזרה...(חדרה...אתם יודעים...) אני בדרך כלל לא נוהג להתלונן...( אני מהצד הטוב של רוכבי האופניים) אבל זה כבר ממש עצבן. לא בסדר לא בסדר לא בסדר לא בסדר...( זה אני באופן מאוד תקיף... אם לא הבנתם...) מקווה לתחרויות בגשם שוטף...כי זו בדיוק מהות אופני ההרים... תודה מתחרה מיואש.

למעלה