פייזר 1000 2002 או ZX9 שנת 2000?

כRובי

New member
../images/Emo4.gif קצת מוגזם..לא ?

הכל תלוי בדרישות ובציפיות של הבן אדם.. לגבי הZX , זה האזרח , כנראה יוכל לעזור.. לגבי הפייזר - הנה מה שמיצו
) חושב עליו.. ".. האופנוע קטן. את זה כבר אמרתי. אבל כשעולים עליו מבינים עד כמה. מיכל הדלק ממוקם באופן מוזר ושונה מהרגיל ומפריע במאה הקילומטרים הראשונים עד שמתרגלים אליו. מוזר. מי שתיכנן את מיכל הדלק עשה עבודה רחוקה ממושלמת כמו שנגלה בהמשך הנסיעה. המושב צר ובעל ריפוד שנראה בהתחלה כנוח. אבל בדיעבד, לאחר כמעט 300 ק"מ רצופים בלי לרדת ממנו, התחת כואב והאיזור האסטרטגי בין הרגלים דורש איוורור דחוף. לא נוח נקודה. הוא אולי מתאים לגיחות קצרות, אבל מבין כל האופנועים עליהם רכבתי זהו המושב הכי פחות נוח. ".. המשך הסקירה

כרובון , אני שנאתי אותו אבל ממש

לא סיבובים , לא שילדה , לא מיתלים , כלום נאדה ...אפילו המנוע שאמור לפצות לא היה ניתן לנצלו בגלל עניין חוסר מיגון הרוח אז למה הוא טוב ?

שמע אני לא משוכנע שהכיף המפוקפק

של"הרים" בהמה של 200+ על גלגל אחד הנו כיף ...אולי כיף מזוכיסטי הנפת הגלגל הקלילה בליטוף הגז בלבד עם חגב קליל , בכל הילוך , בכל מהירות , בכל תנאי האחיזה מה יותר תענוג עילאי מזה ?

כRובי

New member
מוזר..חשבתי שהשטח הוא אתגר

בפני עצמו.. כך גם להרים אופנוע עם 140 כ"ס לווילי..אתגר מהנה ומעניין.. מוזר שדווקא אתה , רוכב השטח המוהלל , נהנה מהעובדה ש"קל ופשוט" להרים ווילי ואין שום מאמץ..

tn1000s

New member
מהללים ומשבחים

בעיקר בגלל תמורה למחיר ואומרים שהוא מתאים להכל תיור ספורט וכו' אפילו לכמה ימי מסלול

../images/Emo45.gif אכן כך... אבל עזוב אותם...

מה הם מבינים ? הם גם נהנים מווילי על אופנועי כביש בעלי 200 ק"ג...

tn1000s

New member
כנראה שאני דפוק

אני גם נהנה מווילי על הTL שהוא 200+/-

Great Blue

New member
../images/Emo45.gif בהחלט 225 קילו של בנדיט

לא מפריעים לי להנות מכל ווילי ו- ווילי... פשוט
ברצף

למעלה