פייה חומד...

t@gel

New member
פייה חומד...

אין לך מושג כמה טוב להתעורר ולראות אותך כאן איתנו... מצטערת אם אמש נשמעתי לך קשוחה.. כמו שסיפרתי לך...יש לי נסיון אישי מר מאוד בכל מה שנוגע לליל אמש. אני פוחדת לקחת סיכונים. פוחדת לא על עצמי...אלא על הגולשים. אולי הייתי צריכה להיות מעורבת בשיחה מההתחלה ואכן דיווחו לי מההתחלה כי יש כאן בעיה. העברתי זאת לטיפולו של אייל...הוא נשאר לפקח על החדר בזמן שאני ניהלתי שיחה דומה בחדר אחר. אולי אני די מתרצת עכשיו...אבל לא ישנתי שלושה ימים ופשוט הייתי מותשת כבר. אני מקווה שתלמדי להכיר אותי כפי שמכירות כאן כל הבנות (והבנים, סליחה...). תוכלי לגלות בי אדם חם המוכן להעניק תמיכה רבה לכל דורש. מאושרת מאוד לראותך כאן איתנו... ואני...תמיד יש מקום ללמוד עוד. אמש למדתי לקח חשוב... לא לשבת שלושה ימים ברציפות וללא מנוחה בצאט תמיכה... זה משפיע לרעה...עלי ועל הגולשים. שולחת לך חיבוק ענק מכל הלב... שלך לכל זמן ועת... תגל, מנהלת הפורום

t@gel

New member
ועוד משהו...

שיר בשבילך... בת מלך קרן שמש משתובב על חופים בשקט רוחשת אדוות גלים רוח מזרחית תעבור על פנים תלטף בעדנה כנפי השחפים רוחש הים ומלואו תרקוד הנימפה לצלילו תוגה תחלוף מעל המים והנה כבר בין ערביים הו דמעה, את לי ים את הצדף, החול החם שקטה על פני הימים מתפרצת וגועשת מבפנים כדור של אש בתוכך יבער יבקש להצית את המחר ויפה את ונאווה אצילת נפש טהורה בת מלכים מזהב טהור קורצה.

למעלה