פייבורטים למלבורן

דנה1982

New member
דג'וקוביץ' או נדאל

או שלא.
&nbsp
אני אוותר על התשובה המתבקשת, פדרר, ואגיד שהייתי שמחה לראות את מארי זוכה סופסוף באוסטרליה אחרי כל כאבי הלב (לא שאני אצפה במשחק הזה, כי זה יהיה משמים).
&nbsp
הייתי גם שמחה לראות את נישיקורי עושה משהו גדול השנה, די "מגיע" לו אחרי שנתיים טובות ויציבות בטופ10, אבל אני לא באמת רואה את זה קורה.

kingRF

New member
מן הסתם, קודם כל פדרר

אם הוא לא, אין לי התנגדות עקרונית לראות את הגביע הולך לנישיקורי. אופציות נחמדות אחרות הן טסונגה, שלמרות הכל יש פינה חמה אליו בלב, או קולשרייבר החביב, שאין שום סיכוי שזה יקרה בתכל'ס.
&nbsp
בלי קשר, אני רק מקווה שהטורניר האחרון של לייטון במלבורן לא יסתיים בפארסה בסיבוב הראשון.

מן הסתם זו הולכת להיות עוד עונה של נובאק והפירורים

וקשה לי לראות למה דווקא האוסטרליין, שבו נובאק מרגיש כמעט כמו שנדאל הרגיש ברולאן יהיה הפירור הראשון שהוא ישמיט. אם כן, אז הפייבוריטים לאסוף את הפירור הזה הם (בסדר הזה לדעתי): פדרר, מארי, סטאן, למרות שאף פעם אי אפשר לשלול את נדאל.

בתור אוהד של מארי אני די אופטימי לקראת 2016, אני חושב שהזכייה בדיויס תעשה לו טוב ותיתן לו בטחון בעיקר במעמדים החשובים. זה לא יספיק לו מול נובאק ופדרר בשיאם אבל אולי הוא יצליח לתפוס אותם ביום חלש פה ושם. אני מאוד מקווה שהוא יהיה השנה קצת יותר סטאן. כלומר לא בהכרח בשיאו בכל טורניר אבל יודע פעם אחת בשנה, בשאיפה בסלאם, פתאום לנצל הגרלה או יום רע של נובאק והאחרים. לדעתי הגמר בשנה שעברה הייתה החמצת השנה שלו כי נובאק לא היה בשיאו. נראה מה יהיה השנה. גם נצחון על פדרר הוא כמו שאומרים האנגלים well overdue. למרות זאת, בתור התחלה, יהיה נחמד אם כפרס על העובדה שהוא סיים את השנה מספר 2 פדרר ייפול בצד של נובאק בהגרלה.

gulek1

New member
נצל"ש: פדרר מוותר כמעט לחלוטין על עונת החימר

ישחק רק ברולאן. ידלג על מונטה קרלו, רומא ומדריד ויתרכז במגרשים קשים ודשא (מוסיף את שטוטגארט). שומר כוחות לאולימפיאדה ולווימבלדון אבל מוותר על המון נקודות פוטנציאליות. בשלב הזה בקריירה שלו בחירה הגיונית.

tennis troll

New member
מעניין. אולי על הנושא הזה היו חילוקי דעות עם אדברג?

אם זה לא קשור, אז סליחה מראש, קצת לא עקבתי לאחרונה אז אני עדיין לא יודע מהי הסיבה הרשמית להפסקת ההתקשרות בין פדרר לאדברג.

דנה1982

New member
לא נראה לי שזה קשור לזה

למיטב הבנתי, אדברג הצטרף במקור רק לעונת 2014, ובסוף נשאר עונה נוספת, אבל הקשר הזה לא תוכנן להמשיך מעבר לזה.

למעלה