אוקיי,היא באמת נראית כמו שור מיוחם XDD
I InbarKiii New member 18/4/07 #18 נמ מה אתן מתעסקות בזה? מזה כזה משנה אם ישלו חברה , אינלו , עם מי הוא יוצא או לא דעת מה , שיהיה לו בכייף גמככה זה לא שלמישהי מכאן בכלל יהיה סיכוי איתו .__.
נמ מה אתן מתעסקות בזה? מזה כזה משנה אם ישלו חברה , אינלו , עם מי הוא יוצא או לא דעת מה , שיהיה לו בכייף גמככה זה לא שלמישהי מכאן בכלל יהיה סיכוי איתו .__.
O o DaNiEl o New member 18/4/07 #19 סתם מעניין אותנו ../images/Emo3.gif [אותי לפחות] ושיצא עם מי שהוא רוצה [לדעתי לפחות ] והוא יוצא עם מישהי, אנחנו מעריצות אותו, סתם טבעי שיעניין אותנו
סתם מעניין אותנו ../images/Emo3.gif [אותי לפחות] ושיצא עם מי שהוא רוצה [לדעתי לפחות ] והוא יוצא עם מישהי, אנחנו מעריצות אותו, סתם טבעי שיעניין אותנו
O o DaNiEl o New member 18/4/07 #20 ../images/Emo122.gif אויש כאילו לא התכוונתי שכל מי שמעריץ אותו חייב להתעניין במישהי שהוא יוצא איתה. ככה הבנתי אחרי שקראתי את מה שרשמתי וזה כבר שלח
../images/Emo122.gif אויש כאילו לא התכוונתי שכל מי שמעריץ אותו חייב להתעניין במישהי שהוא יוצא איתה. ככה הבנתי אחרי שקראתי את מה שרשמתי וזה כבר שלח
B Black Parade New member 19/4/07 #24 זאת בטח שמועה ..../images/Emo168.gif יש לו חברה ולא , אין לה עגיל בשפה ,, . לפחות כמו שאני יודעת ? .