פיט Pete

פיט Pete

תקשיבו בנות... ממה שידוע לי... פיט מאורס!!! לאיזה אחת מגיעלה עם עגיל בשפה וכמו של שור.!!! היא כזאת דוחה!!! אבל זה לא בטוח... או שהוא עדין מאורס או שהוא היה.... עם ידוע לכן משהו לגבי זה... תודיעו לי!!!

simsimit

New member
שמועה../images/Emo192.gif

הוא היה פעם עם מישהי כזאת אבל הם נפרדו. כרגע הוא חבר של אשלי סימפסון [בעעע] יש עליהם כתבה קטנה במעריב לנוער..

חבר של...

אני מקבלת עיצון מארה"ב ומראים שם תמונות שלו עם לינזי לוהן... אני כבר לא יודעת מה לחשוב!!

mili2828

New member
חח אל תשימי לב

טוב בואי נעמיד את זה במצב כזה: תחשבי על לינדזי לוהאן: זונה, שיכורה שכל שבוע בגמילה ועוד מעט תגסוס בגלל כל האלכוהול בעולם... היא מבלה כל ערב, במקרה זה היה עם פיט...... תחשבי על פיט: אוהב בנות הרפתקניות כמו לינדזי אך בחיים לא יהיה איתה בקשר רציני. הם מכירים וזה אבל תודי, אלי אנחנו לא מכירות את פיט אבל לא נראה לי שהוא ממש יסתובב איתה דבר שני----> פיט ואשלי חברים זה היה היום במעריב לנוער ובערוץ E ביום שבת ושישי

made in love

New member
../images/Emo12.gif

א. כמו שור= ספטום= דבר מגניב בהחלט
ב. בדוגרי, אני לא חושבת שהגיוני שהוא יהיה מאורס...כאילו, עד עכשיו הוא באון-אנד-אוף עם הסימפסונית הזאתי, ופתאום הוא ייתארס עם מישי אחרת לגמרי?o_O אניווי, יש לך תמונה של זאת שתיארת במקרה? משום מה מעניין אותי לדעת איך היא נראית

simsimit

New member
אני לא מציעה לך לראות../images/Emo6.gif../images/Emo192.gif

ראיתי תמונה שלה והיא מכוערת בטירוף!!!

S h A y K i

New member
ספטום זה מגעיל

חברה שלי עשתה כזה כשאני עשיתי ת'סיידליפ...ראיתי איך עושים לה וזה ד = ו = ח = ה וזה גם מכוער
זה כמו של פרות..

made in love

New member
חעחע

לחברה שלי גם יש...זה תלוי למ - למי שאין לה פרצוף מתאים היא תיראה כמו שור מיוחם, אבל יש כאלה שמתאים להם
ויש לך סיידליפ? כמה מגניב ^.^ אני מנסה לשכנע את ההורים לליפרינג אבל..הממ..לא הולך לי ><

S h A y K i

New member
חח היה לי גם ליפרינג

אבל הורדתי אותו. =\\ הוא עושה אינפקציות מטורפות רק שתדעי. לדעתי לא כדאי לך לעשות זה סיוט
ולא יודעת לדעתי ספטום פשוט לא מתאים לאפאחד וזה דוחהה
מי שרוצה לחורר לעצמו את האף שיעשה נזם

balush93

New member
את מדברת כמו בחלום שלי!!! P:

חמלתי שפראנק איירו בא לבצפר שלי ואנחנו מדברים ועוד כמה פרטים שלא חשובים כרגע (
סתם לא..) ובקיצור, שאלתי אותו על פיט (מה הקשר?!) ואשלי סימפסון והוא אמר שהם on-and-off!! גו פראנקי! גו פראנקי! -עזבו, יש לי היום יום פראנקי במיוחד בגלל מה שקרה בפורום MCR-

Betzefer

New member
רינג ליפ וספטום? זה הכי סקסי.../images/Emo134.gif

יו, ההודעות האלה מטרידות בטירוף. צריך לפתוח פה שרשור פיט פעם ביומיים.

o DaNiEl o

New member
מה רע בעגיל בשפה../images/Emo69.gif../images/Emo35.gif

וזה שמועה
ובקשר ללינדזי, הם היו ביחד, אבל זה נגמר

DesertSky

New member
את בטח מתכוונת לג'ינה..

הם היו ביחד תקופה מסוימת אבל עכשיו כבר לא הוא עם אשלי עכשיו. הנה תמונה של ג'ינה ופיט

o DaNiEl o

New member
אוקי העגילים שלה באמת לא יפים ../images/Emo3.gif

חישוק יותר יפה
[לא כמו שלה באף, לשפה.] אבל שיהייה לו כיף עם מי שבא לו
העיקר שיזכור אותי
|חיהבאשליות|

made in love

New member
מה עשיתם ממנה ~.~

היא די בסדר...כאילו..זה פיט...ציפיתם ממנו למישו קונבנציונלית?
אגב, אני באמת לא מביהנ את הקשר הביזארי הזה בינו לבין הסימפסונית Oo הם פשוט יותר מדי הפכים כאלה...זה כמו שג'ואל והילארי דאף היו זוג. איך הם מגיעים למצבים האלה?><

למעלה