פיטר פטיגרו

BabyBoy1

New member
פיטר פטיגרו

כפי שכולכם ודאי יודעים, דמבלדור אמר להארי שעוד יבוא יום שהוא ישמח שהוא לא נתן לסיריוס ולופין להרוג את פיטר. ושפיטר עכשיו חייב להארי את חייו ושזה עוד יעזור להארי בעתיד (או משהו כזה) אז חשבתי על זה, כמו שעצם זה שוולדמורט קם לתחיה עם הדם של הארי נתנה לו את האפשרות לגעת בהארי. יכול להיות שבגלל שוולדמורט קם לתחיה גם בזכות חלק מפיטר (היד שלו) אז אולי גם וולדמורט יהיה חייב עכשיו את חייו להארי? אולי בגלל זה הוא לא יוכל להרוג אותו או משהו? מה דעתכם?

Gummy Bears

New member
אולי אני יוצאת מנקודת הנחה שגויה,

שאומרת שפיטר לא חייב להארי כלום, ודמבי הוא אדם מספיק נאיבי (היי, היי, אתם מתבקשים לא לרגום, גם אני מאוד אוהבת את דמבי, אין פה שום ירידה מכוונת) בשביל להאמין שפיטר, למרות שהוא נעשה אוכל מוות, עדיין הפיטר שהוא היה בתקופת הקונדסאים, אי שם, עמוק בפנים, ושפיטר לא יעז בעצם לעשות כלום להארי, גם אם הוא אומר לוולדי שכן. דמבי באמת מאמין שפיטר יהיה אדם הגון מספיק כדי להיות חב להארי, אבל זה לא אומר שגם פיטר חושב כך, ובטח לא אומר שוולדי יחשוב שהוא חייב את חייו להארי. זאת ועוד, הארי היה זה שגרם לוולדי לאבד את כוחותיו מלכתחילה, אז וולדי לא חייב לא כלום, ובטח שלא רואה את עצמו כחייב לו, בהתחשב בעובדה שאת שש עשרה השנים האחרונות הוא בילה בנסיונות לרצוח אותו והפגין רצון מובהק להרוג את הארי כמטרה העיקרית לחייו. אז אמונה של דמבי בוודאי לא תמנע ממנו.

Gummy Bears

New member
אוה.

החֵברה מתנצלת מעמקי ליבה על הפיסוק הנוראי בהודעה מעל. זאת ועוד, החברה אף תפצה אתכם ב, אה, 100 מעדני חלב לילדים. או משהו.
החברה מאחלת לכם חג שמח וממליצה לכם לסגור הודעה זו לפני שהחברה תתבע אתכם ותרוששכם עד שתצטרכו להצטרף לוולדי ולטבוח חיפושיות מוגלגיות למחייתכם. יום נעים.D:

רונילי92

New member
פיטר? עמוק בפנים..??../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

לא חושבתת.... וולדי בטח כבר עשה עליו 10000000 ביאורי הכרה, וזנב תולע הוא קוסם דיי עלוב.. אני חושבת שהוא לא יצליח לחסום אותו

BabyBoy1

New member
לא הבנת את הכוונה שלי

כמו שלמשל שני שרביטים שהם אחים לא יכולים לפעול אחד כנגד השני לא כי הם "חברים טובים" ואז הם לא יצרו לפגוע אחד בשני אלא שלקשר הזה יש השלכות ממשיות על היכולת שלהם להפעיל קסמים אחד על השני. אותו דבר כאן, אני לא מתכוון לזה שפתאום פיטר יחזור להיות טוב או משהו. אלא שאולי עצם זה שהארי הציל את חייב גורם לכך שכישופים שהוא יטיל כדי להרוג את הארי לא יעבדו. (ואז כנ"ל לגבי וולדמורט)

למעלה