פיטריה ברגל

פיטריה ברגל

שלום לכם אני סובלת מפטריה בכף הרגל מלמעלה מה עושים תודה ולילה טוב

טוטס

New member
אלמוגית - בבקשה להבא תשרשרי את שאלותיך

אחת לשניה, או שתשאלי בהודעה אחת את כל השאלות. אין צורך לפתוח עם כל שאלה הודעה חדשה - את דוחקת למטה הודעות של אנשים אחרים, אשר חשובות לא פחות!!

טוטס

New member
אבל עוזר לרוב רק כשהפטריה ממש מתחילה

ולא במצב מתקדם יותר.

יש הבדל בין פטריה ליבלת

פטריה היא דבר מאוד עקשן שקשה להיפטר ממנו, במיוחד כאשר היא השתרשה כבר ברגל והגיעה אף לציפורן- אז קשה הרבה יותר להיפטר ממנה ושמן עץ התה אינו מספיק חזק על מנת לפתור את הבעיה. במצב זה צריך לשלב שמנים יותר חזקים ואף צמחי מרפא נוספים, אבל הנכון ביותר הוא לטפל בבעיה מהשורש ולא רק טיפול סימפטומטי, מכיוון שפטריה ברגל מסמנת שמשהו יצא מאיזון במערכת החיסון, והפטריה נהנית מכך...

לא חושבת שאחדש הרבה

חברי כבר אמרו כמעט הכל, אך מתוך מילון המונחים שלנו: פטריה ופיטריות בציפורניים 1. שמן עץ התה כשהפטריה מתחילה. כשהפטריה כבר על הציפורן טפטוף של אקונומיקה על הציפורן.את שני הדברים לעשות די הרבה זמן (גם אחרי שהפטריה כבר "נעלמת" כדי שלא תחזור)והכי חשוב זה כללי הזהירות הרגילים:ללכת כמה שיותר עם סנדלים להחליף נעלים.לאוורר את הרגלים אחרי הליכה בנעלים סגורות.ללכת עם גרבים מחומר טבעי וסופג כותנה)לשמור על רגליים יבשות, אחרי המקלחת לייבש אותן היטב היטב(גם בין האצבעות)ולמרוח את שמן עץ התה, לפזר טלק לפני שנועלים נעלים סגורות . 2.שמן לבנדר מעולה!!הוא גם טוב להבהיר צלקות ותפרים.תנסו ולא תאמינו! 3.לשים אבקת סודה לשתיה בתוך הגרביים כמו שסמים טלק.תוך שבועיים אין פיטריות. 4.להשרות ציפורני ידיים/רגליים במי מלח חמים 5.חברה המליצה לי לנסות לטפטף על הפטריה נוזל לשטיפת פירות וירקות של חב` SUNRIDER עשיתי זאת בקביעות יום יומית במשך חצי שנה והפיטריה נעלמה 6.לשים את הציפורן במים חמים ולגזור אותה ככל האפשר.לאחר מכן יש למרוח על האזור אקונומיקה.לחזור על הטיפול פעמיים ביום. 7.להשרות באקונומיקה למשך זמן רב ככל הניתן את האיזור הנגוע, אם ניתן לעטוף בגאזה או צ"ג לפני השינה,מה טוב.לקטום את הציפורן מאוד בזהירות עד לבסיס הפטרת. 8.שמן עץ התה לפטריה עוזר מאד מאד, אבל במצב מתקדם הוא לא מספיק. עכשיו השאלה שלי? רק ברגל אחת? גם אם כן - טפלי בשתי הרגלים. ההבדל הבסיסי בין פטריה ליבלת הוא בסוג הטפיל: יבלת נגרת על ידי זן מסויים של וירוס פטריה היא טפיל לכל דבר וענין. החלמה מהירה

למעלה