פיטרו אותי מהעבודה

רמי 1968

New member
פיטרו אותי מהעבודה

אני לחוץ .אני מפרנס יחיד בבית אשתי לא עובדת

איזו עבודה אתה מחפש ואיפה?

רמי 1968

New member
מנהלת גועלית

שרוצה להיות מדווחת כל שעתיים מה עשיתי עם מי דיברתי על מה דיברתי ומה המסקנות ? גועל נפש אני מגיע לעבודה יוצא עם כאבי בטן . ומבקש את רחמי הקב"ה -ואומר לו "די לסבל " ... עבדתי בחברת שיווק ברימאג יבואנים של קנווד LG כאיש שטח עם רכב ומשכורת טובה למשך 13 שנה ששם פוטרתי בכדי להכניס "דם צעיר לעורקי החברה " זה היה לפני 5.5 שנים . עברתי לחברת בזק ששם העסיקו אותי במוקד בתנאי עבדות עם אוזנייה על הראש למשך 5 שנים -תמיכת לקוחות .... עזבתי כי לא יכולתי לשאת עוד (קיבלתי פיצויים ) מצאתי עבודה אחרת לפני שעזבתי -עבודת שטח כך הובטח בראיון ....מסתבר שלא כך הוא ..מנהלת מגעילה מתחרה בי מעכבת אותי מעלילה עלי דברים ........החנויות לא סובלות את החברה ואני אמור לשווק אותם . המנכל בנוכחות המנהלת מגיש לי את המכתב ומסביר לי שאין מספיק עבודה בשבילי . הסברתי לו בנוכחות המנהלת שאת המכתב הוא צריך לתת לה ולא לי כי היא מקור הכישלון וכו... בסופו של דבר הוא משך את המכתב ונתן לי עוד צאנס . שהכל ידוע שהכל מכור מראש ואותו סיפור יחזור בעוד 3 חודשים אבל סופי!!!!!!! אני מחפש כמו פורפרה

TikvaBonneh

New member
רעיון

יש המון ביקוש למשלבים גברים, ולך יש ניסיון מהבית בספקטרום. תענה למודעות בלוחות ואתה גם יכול לפנות למנחות שילוב הן תמיד מחפשות צוות.

רמי 1968

New member
יש לי מנהלת מגעילה

שרוצה להיות מדווחת כל שעתיים מה עשיתי עם מי דיברתי על מה דיברתי ומה המסקנות ? גועל נפש אני מגיע לעבודה יוצא עם כאבי בטן . ומבקש את רחמי הקב"ה -ואומר לו "די לסבל " ... עבדתי בחברת שיווק ברימאג יבואנים של קנווד LG כאיש שטח עם רכב ומשכורת טובה למשך 13 שנה ששם פוטרתי בכדי להכניס "דם צעיר לעורקי החברה " זה היה לפני 5.5 שנים . עברתי לחברת בזק ששם העסיקו אותי במוקד בתנאי עבדות עם אוזנייה על הראש למשך 5 שנים -תמיכת לקוחות .... עזבתי כי לא יכולתי לשאת עוד (קיבלתי פיצויים ) מצאתי עבודה אחרת לפני שעזבתי -עבודת שטח כך הובטח בראיון ....מסתבר שלא כך הוא ..מנהלת מגעילה מתחרה בי מעכבת אותי מעלילה עלי דברים ........החנויות לא סובלות את החברה ואני אמור לשווק אותם . המנכל בנוכחות המנהלת מגיש לי את המכתב ומסביר לי שאין מספיק עבודה בשבילי . הסברתי לו בנוכחות המנהלת שאת המכתב הוא צריך לתת לה ולא לי כי היא מקור הכישלון וכו... בסופו של דבר הוא משך את המכתב ונתן לי עוד צאנס . שהכל ידוע שהכל מכור מראש ואותו סיפור יחזור בעוד 3 חודשים אבל סופי!!!!!!! אני מחפש כמו פורפרה

אז תנצל את הזמן

לחפש מקום אחר תוך שאתה בינתיים עושה שם את המשכורת. אבל, פיטורין שלא כדין הן עילת תביעה מאוד מקובלת (שהפיצויים ה"מקובלים", על אף שאינם מובטחים- הן 6 משכורות!)- צריך לערוך לך שימוע, בנפש חפצה, להודיע לך מראש מה העילות לשימוע, לחשוב ורק אז לפטר, ולא ככה מעכשיו לעכשיו- להגיש מכתב. וזה ממש על קצה המזלג. לא יודעת כמה כח יש לך לזה, והכל למעלה הוא לא בגדר יעוץ משפטי מקיף מעו"ד, אבל כן יכולה להגיד לך- שיש לך זכויות, תשמור עליהן.

רמי 1968

New member
זה מה שאני אעשה

אני אחפש - אבל אין כל כך עבודות .ואני בן 43 אז זה לא עושה את זה קל יותר

schlomitsmile

Member
מנהל
אין לי הרבה להוסיף למה שכבר כתבו לך, מלבד החיבוק שלי. אם תכתוב באיזה תחום אתה מחפש, אולי למישהו כאן יהיה רעיון עבורך

למעלה