פיטמה מס' 1

אלונהכ

New member
פיטמה מס' 1

יש לי תינוקת בת כמעט ארבעה חודשים שמקבלת בקבוקים של בי פרי עם פיטמה מס' 1 בהיותי בעבודה(חלב שאוב כמובן...) רציתי לדעת אם עליי להחליף את הפיטמה בשלב הזה או בשלב כל שהוא בכלל..

אושינקה

New member
כל עוד אין תלונות מצד היונקת

אין לך מה להחליף את הפטמה

אלונהכ

New member
מה זה אומר תלונות?

היא לא מתה על בקבוק כי בערך בין6-8 שעות שאני איננה היא אוכלת בין 150-200CC ונראה לי שהיא משלימה אח"כ מהציצי(אוכלת בלילה כל 3 שעות בערך) זה נשמע בסדר? עדיין זה לא אומר שצריך להחליף פיטמה?

אושינקה

New member
היא אוכלת 200CC בארוחה אחת?

זה קצת הרבה... בד"כ יונקים אוכלים בין 120-150CC בארוחה. תלונות - הכוונה שהיונק פתאום משנה את התנהגותו ומתרגז מהזרימה של הבקבוק. כל עוד היא אוכלת כרגיל אין צורך להחליף את סוג הפטמה. זה שהיא אוכלת בלילה כל שלוש שעות זה תקין במיוחד בהתחשב בעובדה שחזרת לעבודה - הרבה יונקים עושים זאת הם מנסים להשלים "זמן אמא" בלילות.

אלונהכ

New member
תודה אושינקה

פחות מ200CC בכל ה6-8 שעות לא בארוחה אחת(בגלל זה חשבתי שזה אולי לא מספיק ואולי זה קשור לזרימה של הפיטמה) אמי ובעלי אומרים שהיא לא "מתרגזת" בזמן האוכל...

אושינקה

New member
אם ככה זה אומר שהיא מקבלת פחות

מ-100 CC לארוחה אני קצת מבולבלת - כמה את שמה לה בבקבוק? האם התכוונת שהיא לבד מפסיקה לאחר זמן מסוים אפילו שיש עוד חלב בבקבוק? אם כן את יכולה לנסות פטמה אחת מהירה יותר ולראות אם זה משנה. אבל גם יכול מאוד להיות שהיא פשוט לא ממש אוהבת לשתות מבקבוק ומעדיפה לחכות לך ואז שינוי סוג הפטמה לא ישנה הרבה. הדרך היחידה לגלות היא לנסות

אלונהכ

New member
אני שמה לה 100-120CC

והיא יכולה לאכול 60CC להפסיק ולרצות שוב אחרי שעה לעיתים רחוקות היא תאכל 90CC בבת אחת. האמת שנראה לי שהיא מעדיפה ציצי כי כשאני באה ולא משנה אם היא אכלה בדיוק היא תמיד "מתנפלת" על הציצי(הרגשה מדהימה אני חייבת להודות...) אבל אולי בכל זאת אני אנסה פיטמה מס' 2. דרך אגב היא נרדמת הרבה פעמים על הבקבוק וישנה יותר שאני איננה אולי כי באמת היא מתאמצת לאכול מהבקבוק ומתעייפת מה את חושבת?

אושינקה

New member
הכל יכול להיות

תראי, אני שמעתי על ילדים שלא היו אוכלים בכלל ורב הזמן ישנים עד שאמא הייתה מגיעה ועושים השלמות בלילה. פשוט הופכים את היום ללילה. אז יכול להיות שזה מה שהיא עושה או שהיא באמת לא ממש מרוצה מהזרם האיטי. תנסי את הפטמה השנייה ותראי אם זה משנה. בהצלחה

למעלה