פיטורין מפתיעים לאלתר

מצב
הנושא נעול.

talze3

New member
פיטורין מפתיעים לאלתר

פיטורין מפתיעים לאלתר
אני בת 31 עבדתי במסעדה עממית במשך 9 חודשים מנהלת המסעדה פיטרה אותי לאלתר ללא הודעה מראש וביום אחד מצאתי את עצמי בלי עבודה מודאגת איך לסגור את החודש כשהתחלתי לדרוש את המיכתב פיטורין ואת הפיצויים המגיעים לי הם התנערו ממני התכחשו הסכימו ניסו את הכל רק לא מוכנים לשלם לי את המגיע לי,אני כתבתי מכתב תביעה ואני מעוניינת לקבל יעוץ איך רצויי לכתוב את כתב התביעה נכון... תודה טל

שיר ורד

New member
לא מגיעים לך פצויים

פיטורין מפתיעים לאלתר
אני בת 31 עבדתי במסעדה עממית במשך 9 חודשים מנהלת המסעדה פיטרה אותי לאלתר ללא הודעה מראש וביום אחד מצאתי את עצמי בלי עבודה מודאגת איך לסגור את החודש כשהתחלתי לדרוש את המיכתב פיטורין ואת הפיצויים המגיעים לי הם התנערו ממני התכחשו הסכימו ניסו את הכל רק לא מוכנים לשלם לי את המגיע לי,אני כתבתי מכתב תביעה ואני מעוניינת לקבל יעוץ איך רצויי לכתוב את כתב התביעה נכון... תודה טל
לא מגיעים לך פצויים
בגין הודעה מוקדמת מגיע לך שכר של 9 ימים אם עבדת בשכר (לפי שעות או ימי עבודה בפועל), או שכר של 13.5 ימים אם עבדת במשכורת (משכורת חודשית קבועה ללא קשר למספר ימי העבודה בחודש). יש למלא טופס סטנדרטי של כתב תביעה ולמסור אותו בבית הדין לעבודה. את הטופס ניתן למצוא גם בקישורי הפורום. אם לא קבלת ימי חופשה בתשלום , מגיע לך גם פדיון ימי חופשה. אם קבלת מהמעסיק שכר הנמוך משכר מינימום, זכותך לתבוע גם בגין הלנת שכר על ההפרש משכר המינימום. בחישוב שכר המינימום אין לכלול טיפים שניתנו לך ישירות מהלקוחות. טיפים שרוכזו ע"י המעסיק וחולקו דרכו יש לכלול בחישוב שכר המינימום. אם עבדת שעות נוספות ולא קבלת שכר מוגדל בגין שעות אלו, את יכולה לתבוע גם תשלום עבור השעות הנוספות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה