פיטורים התפטרות

zahava2222

New member
פיטורים התפטרות

היי! אז מה אתם אומרים על הפיטורים של ביבי אתם מפסוטים או לא אני למשל שמחה אבל חוששת אי אפשר לדעת מה יהיה עכשיו אחרי שהרסו לנו את החיים כך אני חושבת שלכם : זהבה2222

daniela1975

New member
העצוב יותר זה

שהוא יתמודד לראשות הממשלה... ובלי להעליב אף אחד...עם חבורת דמגוגים שתומכת בו...הוא עוד עלול להפתיע ואז אנחנו נבין את מימדי האסון

פרפר0011

New member
היתה לי שיחה ארוכה בשבת

על הנושא הזה. המעשה של ביבי יישכח כפי שהמעשים של ברק נשכחו וכפי שהמעשים של שרון.... והרשימה עוד ארוכה. אנחנו עם עם זיכרון קצר ! אישית, אבדתי אמון לחלוטין במערכת. אני גדלתי על טהרת ההתנדבות, התמיכה בזולת, ההתחשבות בחברה ומוצא שביזבזתי זמן יקר וחשוב. הכל ירד לטמיון. (תסלחו לי, אני מבואס היום בלי קשר)

daniela1975

New member
ראשית אני

מקווה שמחר תזרח השמש...ויום חדש ומאושר יופיע לך אדם חכם אמר פעם שהאנשים יצאו לרחובות להילחם רק כאשר לא יהיה להם מה להפסיד אלא את הכבלים שעל ידיהם (מרקס). אבל חלילה לנו להגיע לידי כך... חלילה לא שופטת...ומבינה כל כך למה אתה מתכוון...אבל אם נוותר ונרים ידיים ...גם כשהדרך רצופה מכשולים...לאן נגיע??

נירה63

New member
פרפר אני חושבת כמוך...והנורא לדעתי

ש...בבחירות הבאות דווקא אלה שאין להם מה לאכול,ואלה שביבי קיצץ להם בקיצבאות, ודווקא אלה יצביעו ויבחרו בו להיות ראש הממשלה.... אני מקווה שאני טועה אבל לא...הזכרון של מרבית תושבי מדינת ישראל קצר כנראה, וזה לא רק ביחס לביבי, ו... העם הולך ימינה משהו...ביבי דמגוג מעולה, והוא ידע כיצד לדבר אל אלה...שקל לשכנעם וקל למכור להם די.וי.די ב-50 ש"ח.... מה אגיד לכם? שרק נעבור בשקט את השבועות הקרובים.

פרפר0011

New member
אני מתכוון למשהו הרבה יותר עמוק

למה בכלל ללכת לבחור, כי הרי אין קשר בין הדיבורים למעשים של הנבחרים. למה בכלל לעצור למשהו טרפ, אם הסיכוי שישדדו אותך הוא כמעט ודאי. למה לחייך לבחורה בעבודה, אם היא תתבע אותך על הטרדה. למה ללכת למילואים אם סדרי העדיפויות שם נגזרים מהפוליטה ולא מהמבצעיות המקצועית. אז למה לא ללכת לעבוד, לקבל את המשכורת החודשית ולהנות כמה שיותר מהזמן הפנוי בסופי השבוע בעיקר. סליחה על הביטוי, ולא לשים זין על אף אחד ולעשות רק מה שבא לנו. לחיות כמו כל אנגלי או שוודי או הולנדי ממוצע אשר חי בארצו ללא כל הסנטימנטים פטריוטיים.

tyran8

New member
שלום לכולם !!!!../images/Emo24.gif

אני חייבת לציין את התפטרות ביבי לטובה. ועם המון תקווה לעתיד טוב יותר הוא הבטיח המון-וקיים מאום כולל המענק לחד הוריות שלא קיבלתי ממנו מאוןם !!!!!

למעלה