פיזיקה...

D a n n y b o y

New member
מקפיץ- הופ!

יש לי סיכוי לקבל מעונות בטכניון? או שההחלטות מבוססות רק על המצב הכלכלי?

bigbang

New member
עד כמה שאני יודע

הרמה בטכניון נחשבת קצת יותר גבוהה

yoss1bockchil

New member
אני דווקא הבנתי שזה לא משנה

ושאלתי את המורה שלי לשעבר בביה"ס שהוא ד"ר לפיזיקה.למעשה הוא הסביר לי שאין הבדל בין ת"א לטכניון לבן-גוריון בפיזיקה. יוסי.

Aphophis

New member
שאלתי את המורה שלי עוד בי"ב

והוא אמר שכעיקרון הכי טוב ללמוד בטכניון ובבן-גוריון, ושירושלים גם ממש טובים, אבל הוא המליץ לי שלא ללכת לת"א במקרה שיש אופציות אחרות.

appleH1

New member
at your service

כן. מצד שני, אני לא לומד בבן גוריון, מה שיקשה עלי לתת לך תשובות משוות.

D a n n y b o y

New member
תודה!

איך היחס שם מצד המרצים? היחס מצד הטכניון בכלל הוא כמו היחס ללומדי הנדסה, או שהוא יותר קר? אני אסביר למה אני שואל את כל זה: כל חיי הייתי בגישה שאני אלמד בטכניון (אם אני אלמד בארץ), אבל כשהגיע הזמן להרשם לעתודה לא הייתי בטוח שאני רוצה ללמוד הנדסה. נרשמתי לחשמל-פיזיקה בעדיפות א´. פיזיקה עדיפות ב´. אני לא אתקבל לחשמל פיזיקה, מהשאומר שאם אני אלמד בטכניון- אני אלמד פיזיקה. פיזיקה הוא לא מקצוע הנדסי וממה שהבנתי אין סיבה ללמוד בטכניון אם אני לא לומד הנדסת חשמל.

שמש27

New member
דני !!! עצוררררר !!! אתה **** !!!

סתם, סתם, כמובן, אני פשוט מת על שידורי המהפכה האלה... אז ככה: אמרת שטות - ונישארת בחיים ! מז´תומרת "פיזיקה הוא לא מקצוע הנדסי וממה שהבנתי אין סיבה ללמוד בטכניון אם אני לא לומד הנדסת חשמל." ???????? שו ???????? עשית מהטכניון מעבדה להנדסת חשמל ??????????? זה נכון, שהפקולטה להנדסת חשמל בטכניון הוכתרה כאחת מעשר הפקולטות הטובות בעולם (לה. חשמל) ושכל יום שני וחמישי אינטל ושאר חברות ההיי-טק פותחות שם איזה מעבדה סופר-סופר-סופר מתקדמת (ואטרקטיבית...) א ב ל מכאן ועד ל-לבטל את הטכניון לגמרי בכל מקצוע אחר - זה שטות. זה לא שאני חסיד של הטכניון (למרות שלמדתי שם שני תוארים) ויש פקולטות של הטכניון שנופלות לעומת האוניברסיטאות האחרות - וטוב שכך - ככה יש תחרות בריאה ולא ניוון כמו בליגת הכדורסל שלנו.. וכידוע: "קנאת סופרים - תרבה חוכמה"...חחח... (איך אנחנו אומרים בזמן האחרון? : הא ! תמיד רציתי להגיד את זה ! ... חחח) - אבל הפקולטה לפיזיקה נחשבת מאד מאד טובה, עם מתקנים מהחדישים בעולם (או ! סוף סוף אני מבין למה הטכניון ממשיך לשלוח לי את העיתון שלו ! יש שימוש !), עם מרצים מעולים שזוכים בפרסים עולמיים, עם המכון לחקר מצב מוצק ועוד ועוד. אז דניל´ה - יאללה, אל תתעצל, גם ככה אין לך מה לעשות - כך מישהו מחבריך (או מחברי הפורום - ועדיף מחברות הפורום...ששש... לא אמרתי כלום) וסע לטכניון - ופשוט תסייר ותשאל. לא יאכלו אותך. מקסימום יכניסו למאיץ חלקיקים... לא נורא.. תרזה קצת... שנה טובה ! נ.ב: ובפאראפרזה (הייתי חייב) על "קנאת סופרים וגו´" - מה קורה בים של חיפה ? "קנאת מרוקאים משחקי שש-בש - תרבה מכות" ....

D a n n y b o y

New member
הממם...ידעתי שיאכלו אותי.

הגזמתי קצת. פשוט להגיע לטכניון? את מי אני שואל? מה אני שואל? יש שם בכלל מישהו בחופש? אוף! אני תקוע, אין לי מושג מה לעשות: טכניון או בן גוריון???

SmartKid

New member
מישהי מחברי הפורום..הממ...

מעניין מי זאת יכולה להיות. אין לי שמץ של מושג. האא...שמישהו ידליק את ה
...חשוך פה

שמש27

New member
תיקונים, הנחיות לדני, ורוסית לסמארט

תיקונים: כמובן שזה בסוף "קח חבר" ולא "כך חבר" - אני המום מעצמי...
הנחיות לדני: יאללה, מה אתה עושה מזה יום לימודים ארוך ? שים לב: 1. עלה על הרכבת לחיפה. 2. רד בתחנת "רכבת מרכז". 3. צא לרחוב (העצמאות), לך קצת צפונה (עם הכיוון של הרכבת) ועצור לאכול בורקס "העגלה". לא אכלת בורקס "העגלה" - לא היית בחיפה ! 4. עבור לצד השני, חכה שעתיים לקו מס´ 17. 5. שלם לנהג והיזהר מבני-דודינו הנוטים להתפוצץ. 6. בהגיעך לטכניון, נשק את האדמה והשתחווה אפיים ארצה שלוש פעמים. 7. גש לבניין אולמן (נמצא במרכז הקמפוס, אפילו חתול שתעצור ברחוב יגיד לך איפה זה), עלה לקומה שנייה (משום מה היא נקראת קומה 400 - אל תשאל למה), ושם מחכה לך גן-עדן למועמדים - ים של חוברות, מידעונים וסתם זבל פירסומי של הפקולטות שלא קורה קורה בהן כלום, אבל שמות תצלום של קרן לייזר בענן של טלק - והאפקט הנכון מתקבל. 8. בעזרת המפה שנמצאת על הגב של אחד המידעונים האלה, נווט את דרכך לפקולטה לפיזיקה. 9. גש למזכירות ושאל בעדינות: איפה המעבדות ? איזה בנינים נוספים יש לפקולטה ? 10. סייר ותייר להנאתך. 11. בגבור עליך רעבך - אל תתעצל - כתת רגליך בשיא החום אל עבר מסעדת דה-ז´ור, הנמצאת בכניסה לקמפוס, מעל המעונות המג´ייפים שWIZ תיאר לך קודם. (אגב, גרתי בהם חצי שנה - שם למדתי לנגן בגיטרה ולדבר עם עכברים בגודל של חתול - שתי מיומנויות חשובות מאין כמוהן). 12. הזמן שניצל (חובה ! אקזמפלר שלא תמצא בשום מקום ! דק ובגודל של פיצה משפחתית - מספיק להשביע 3 סטודנטיות יפיפיות, שיתיישבו לידך באקראי, כמובן) ותוספות כיד המלך. 13. אכול בתיאבון. 14. זה הזמן להכיר את בניין אגודת הסטודנטים. קצת מעל אולמן - שלוש קומות של חוחה ואיטלולא. 15. חזור הביתה ע"פ סעיפים 1-6 במהופך (אל תשכח להשתחוות ביציאה, ולקחת בורקס נוסף ארוז לרכבת - ככה כל יושבי הקרון יסתובבו אליך מזילי ריר - ולך תדע, אולי נערת חלומותיך תהיה ביניהם ?). 16. גש למחשב - ופרט חוויותך בפורום הביזארי ביותר ברשת. 17. בהצלחה ! 18. סתם סעיף - כדי לסיים ב 18 שזה ח"י ולא ב 17 שזה זי*..... קאפיש ? צא לדרך. רוסית לסמארט: נו, שטו טי חוצ´ט ? טי זניו אתא גלופסטי ! נו, לדנה, חוואטיט !!! ובברכת חק שמייח לכווווווווולם !!!

0sveta0

New member
חחחחחחחח

הרגת אותי. אבל מספר תיקונים: יש עוד דרך להגיע לטכניון ! 2. לרדת בתחנת חוף הכרמל. 3. לחכות לאוטובוס מס´ 11, בלי תחנות בניים בבורקס העגלה... 13. חוכא ואיטלולה (לימודי יתר של מילים בפסיכומטרי, אגב לא חשבתי שאנשים בימנו משתמשים במושגים אלו, אבל מזל שנכנסת לפורום של עתודה בשביל שיבינו אותך...) ואגב, האם מישהו רמז שאני אתלווה לדניבוי? COUPH COUPH...סמרטקיד...

or99

New member
קו 11 - רק אם אתה מגיע בשעה עגולה!

אחרת תצטרך לחכות חצי שעה. אלא אם אתה מגיע בשעות מסויימת בבוקר שאני לא זוכר, שבהן הקו פועל גם במחצית. ואולי יש מוניות שרות גם בשעות אחרות, אבל לא נראה לי.

Hawk17

New member
קח 11 אם אתה רוצה להגיע מהר....

רד בכרמל וקח 11 שעוקף את כל העיר ממה ששמעתי ומגיע הרבה מהר יותר לטכניון מ-19 ו-17, ביחוד הרבה יותר מהר מקו 17 שנתקע שעתיים בסמטאות ואדי ניסנאס ואחרי זה מדלג לך על הטכניון!!(זה מה שקרא אצלי...), אלא אם כן אתה רוצה לחוות את חיפה.. אני לא מזמן הייתי בטכניון , אז אתה מוזמן לשאול שאלות.

0sveta0

New member
זה השתנה

זה יוצא בכל שעה +20 דקות מתחנת הרכבת בחוף הכרמל, מניסיון, זה השתנה בחופש כי אין הרבה שנוסעים לטכניון. כנ"ל גם מהטכניון...

D a n n y b o y

New member
וואו!!!

אני מתכוון להדפיס את זה... תודה על ההשקעה
. אגב, לאיזה תארים למדת?

arifell

New member
אני לא מסכים עם סעיף 11

בגבור עליך רעבך, רד למטה, אל תחתית העולם (סליחה, הטכניון), לזנון של הנדסה כימית, ותזמין מה שבא לך, הכל טוב, והצ´יפס ממש חם (לא כמו דה-ז´ור)

wiz

New member
טעות בסעיף 12 ../images/Emo70.gif

אין תוספות כיד המלך, ואפילו על הקטשופ (אם חלילה תצטרך יותר משתי שקיות) הם לוקחים תוספת כסף
. ומשהו על אולמן - אכן גן עדן למועמדים, ולזקוקים ליעוץ
אתה אפילו תקבל דיסק מתנה, עם כל החומר הרלוונטי
. אגב, אם יוצא לך להגיע לקצה השני של הטכניון, לפקולטה למכונות או תעשיה וניהול (שביניהן יש מזנון קטן ונחמד) תמצא שם שני חתולים... זרוק להם משהו לאכול, מגיע להם.

למעלה