פיזיקה למתחילים

אייבורי

New member
פיזיקה למתחילים

כיצד מפרידים בין מערכת לבין מערכת המדידה שלה האם בעצם עקרון אי הודאות משפיע על מערכת המדידה אבל לא על המערכת עצמה? ובאנלוגיה לבני האדם כיצד נפריד בין רגשותיו של אדם למערכת הבעת הרגשות שלו? בירושלמית היו אומרים ידים חמות ולב קר.

יש לי ידידה ירושלמית

(שבמקצועה חושפת שקרנים מדי יום) שטוענת שכשבעלה משקר לה הידיים שלו נעשות קפואות. זה נחשב? בחיי שלא הבנתי מה התכוונת.

אייבורי

New member
דווקא הבנת יפה

עכשיו יש פה מערכת שקרנית ומדידה על ידי ידיים קפואות האם ניתן להפריד בינהם ? האם יכולות הידיים לקפוא ולדמות מערכת משקרת ?

אני דוקא חשבתי הפוך

שידאג לחמם את הידיים שלו טוב טוב בפעם הבאה שהוא שוכח למחוק סמס חשוד והיא שואלת אותו אם הוא מנהל רומן

שרשירית

New member
אתה בטוח שזה לא קוד למרגלים?

קראתי פעמיים ולא הבנתי
מה כוונת המשורר.

אני חושבת

שהשחקנים המקצועיים יכולים לענות לך על השאלה הזו הם אלופים להציג הצגות

אייבורי

New member
אבל

פוליגרף הוא מערכת מדידה ואיך מפרידים בין מערכת מדידה תקינה למערכת קלוקלת?

WinWin8

New member
למערכת המפרידה בין רגשות

לבין הבעת רגשות קוראים ״רציונל״. לחשוב מהראש ולא מהבטן. קור רוח. או שיש לך או שלא. ניתן לרכישה אבל בהרבה כאב ויסורים.

אייבורי

New member
פגשתי כמה

שנאמר עליהם נכים רגשיים השאלה, האם הם נכים או שהם קפואי הבעה

irit 123

New member
אייבורי

מה קרה למשפט "הכי טוב ריק ממחשבות?" אני לא חושבת שיש דרך להפריד בין מה שאתה מרגיש בפנים לבין דרך ההבעה. כמובן שאם לא מעט עבודה זה אפשרי. אבל יותר מזה - נראה לי שבחורות לא משנה כמה קשוחה, מנוסה, בשלה ובלה בלה בלה את תיהיי... עדיין, אם ייתגלה אצלך איזשהו פרץ של קנאה,חשד,כעס לא תוכלי לשמור אותו הרבה זמן בבטן לרוב הבחורים שפגשתי יש איזה מערכת "צבאית" כזאת בפנים שהם מצליחים לנטרל את מה שהם מרגישים לבין מה שהם משדרים. לללכככןןןןןן - אנחנו בד"כ נימשך לאלה שקשוחים אליינו, כי מבחוץ הם קשוחים אבל מבפנים הם רכים כמו חמאה אחרי דקה במיקרו

Rtitan

New member
מדידה של ניסוי תהרוס את התוצאה...

ולא תוכל להפריד - יש זוגות סדורים של גדלים שככל שתמדוד אותם תשנה ותקלקל את התוצאה שלך: מהירות ומקום, אנרגיה וזמן... וכד'. לגבי בני אדם? לא מבין בזה
.

למעלה