פיזיוטרפיסט

פיזיוטרפיסט

אני בהכנות לטבריה..וכבר שבוע מושבתת עקב מתיחה של שריר (לא מצליחה לקפל את הברך בריצה, בהליכה אין שום בעייה) לוקחת אתופן כבר 3 ימים ואין שיפור והאורטופיסט אמר שאם לא יעבור ביום יומיים הקרובים, לא תהיה בררה- אלא זריקה.
מחפשת פיוטרפיסט בדחיפות!! מי יכולה להמליץ- באזור מודיעין והמרכז.

tom696

New member

מור שלז

New member
קודם כל תרגישי טוב

מלחיץ בשיא ההכנות לטבריה למצוא את עצמך מושבתת שבוע. אבל יש לך עוד מספיק זמן בשביל להתאושש.
אני יכולה לשתף אותך מנסיוני, שגם אני בשיא ההכנות לאולטרה מצאתי את עצמי מושבתת, יותר משבוע, ועם 3 טיפולי פיזיותרפיה, ועוד עיסויים מיוחדים עם משחה שהפיזיו לימד אותי לעשות לעצמי כמה פעמים ביום, מתיחות כמה פעמים ביום וכו' - חזרתי לרוץ והגשמתי את חלום האולטרה.

אני ממליצה על יובל דוד, שגם התארח אצלנו בפורום וענה על שאלות בנושא פציעות ספורט:
http://www.tapuz.co.il//forums2008/...39&messageid=161302167&pagenumber=1&Archive=0

אני מכירה כמה אנשים מאזור מודיעין שמגיעים אליו...

כמה המלצות בינתיים

קודם כל- לא לרוץ על הכאב, לנסות אולי להחליף בפעילות אחרת כמו שחיה או הליכה במים וגם זה בתנאי שלא מופיע "הכאב הרע".
שנית- לפעמים דווקא על "מתיחה של שריר" צריך לעשות מתיחות. לא כתבת אם כואב מלפנים או מאחור אבל אם מלפנים אז מותחים כך
ואם מאחור אז כמו כאן . את המתיחה עושים כל עוד זה ללא כאב או עם כאב שמרגיש "טוב". מותחים בעדינות, מתיחה ממושכת ובלי ניעות.
קרח ועיסוי עצמי על נקודת הכאב לא יזיקו. שמים קרח לכמה דקות, אח"כ מניחים את כרית כף היד או אצבעות על מקום הכאב, לוחצים קצת ומעסים. אני ממליצה על עיסוי עצמי כמה וכמה פעמים ביום.

תרגישי טוב ואל תדאגי. יש עוד מספיק זמן עד טבריה.

למעלה