פיזבן

nk5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גנדלף!!!!!!!!! זה פיזבן!

RoCKeR121

New member
זהו אכן גנדלף

הוא לובש גלימות אפורות עם כובע מחודד ופיזבן בחיים לא יתלבש ככה הוא התלבש בגלימות בצבע עכבר תמיד וחוצמזה אפור זה של המכשפים של אבירי נראקה לא של פלדין!

nk5

New member
זה לא גנדלף!

אני יודעת לקרוא טוב , ובאתר שהוצאתי ממנו את התמונה , הייה כתוב פיזבן , לא גנדלף! וחוץ מזה , אני לא מחפשת דברים משר הטבעות באינטרנט , כי זה לא מעניין אותי , רק ראיתי את הסרטים וקצת קראתי מהספרים ! זה פיזבן!

Wing Chan

New member
זה פיזבן

ההשראה לבגדים אולי לקוחה משר הטבעות, אבל זה פיזבן התמונה שnk5 שמה לקוחה מהכריכה של הספר War of the lance (יענו, "מלחמת הרומח")..אחד מהסיפרי tales..לא זוכר איזה מספר

Nosferatu1

New member
פיזבן, אכן.... פיזבן

התמונה לקוחה מתוך תמונה גדולה יותר שבה רואים את פיזבן וגדיל. אכן... זהו פיזבן...

nk5

New member
../images/Emo13.gifרואה...../images/Emo13.gif

אמרתי לך שזה פיזבן...

...

1. אתה מודע לעובדה שצבע עכבר זה גוון של אפור, נכון? 2. הוא לא לובש שחור, הוא לובש אפור עכבר. יש מבין?

RoCKeR121

New member
לא לא לא

כתוב שם לבן עכברי כאילו הגלימות דהו מרוב שהוא הסובב בדרכים כמו של עכברי מעבדה שהם כמובן לבנים!!! אני עקשן הא?

nk5

New member
כן , אתה מאוד עקשן!!!!!!!!!!!!!../images/Emo46.gif

בוא נרד מזה וזהו , בסדר ! אתה אומר שזה גנדלף ואנחנו אומרים שזה פיזבן ! אז זה נגמר ככה , או-קיי!!!!!!!!

...

לא אומרים "לבן דהוי". אומרים בצבע "אפור עכברי", משהו כזה.. חוצמזה, ראיתי את התמונה המלאה, וגדילן עומד לידו שמה...תראה לי קנדר שקוראים לו גדילן שעמד ליד גנדלף..

nk5

New member
טוב שכתבת שאתה צוחק!!!!../images/Emo63.gif

בוא נתפייס או-קיי?

למעלה