פיו...

פיו...

היה כל כך כיף!! מיכה היה מצוין!! דיברנו עם מיקי הררי, שוטי הנבואה היו נפלאים כהרגלם, ואני נהנתי מכל דקה, טוב כמעט מכל דקה, גם אבי ביטר הופיע... אמממ, אני נוסע לטיול שנתי אחרי שארזתי עכשיו, צי'ק צ'ק, נתראה מחרותיים... אה כן!! וראינו את אייל!!
וטליה, כמו שאמרתי, אני לא יודע אם אני יותר כועס או מאוכזב.. בושי לך!!

נו..

באמת לא יכולתי לבוא. נשבעת לך. אפילו ממש רציתי. ואני שמחה שנהנתם, ומקנאה שראיתם את אייל וסמיון. אבל העיקר שנהנתם , ודיברתם עם מיקי, ועשיתם כיף

Yael Floyd

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

רן, אני חייבת לצלם אותך עם החיקוי של טרומפלדור

Yael Floyd

New member
אוי, סמימיל'ה כזה חמוד ../images/Emo9.gif

ואייל באמת רע! למרות שהוא היה נחמד, הוא רע
ומכל היום הזה הסקתי שבני עקיבא שולטים! (גם אייל שהיה שם, וגם זאת שהטרימפה אותי (יענו, הסיעה אותי טרמפ) בדרך מב"ש לעומר דיברה איתי על כל הפואנטה של התנועה וזה ממשמשמשממשמשמש יפה, והם התנועה היחידה שעושים מכינות לפני צבא, ולא יודעת, התלהבתי, אנשים טובים. ועכשיו נזכרתי שיש לי בתיק סטיקרים נגד התוכנית הכלכלית מהנוע"ליסטים הנחמדולים שהיו שם, אוח, תנועות נוער בפסטיבלים זה דבר נפלא. וזהו, ואני נהניתי, והאישה הזאתי שדיברתי איתה לפני ההופעה של שוטי הנבואה ממש הייתה חמודה ודיברתי היום עם קצת יותר מדי אנשים ומתפוצץ לי הראש. ואני עדיין לא הבנתי מה הקטע של האנשים ששאלו אותי ואת רן אם היינו בהופעה של מוש בן ארי ואם אנחנו ביחד. שאני אצא עם כושי? מה פתאום. בשביל זה יש לי את סמימיל'ה!

the king 25983

New member
אוי, את חמודה...

באמת היה כיף... כבר אמרתי לך אתמול אבל שכולם ידעו, מעכשיו אני מאמץ את הכינוי וקוראים לי סמימי... היה ממש טוב וטליה, חבל שלא באת. אגב, רן, נראה ממש כמו בתמונה. ולא הבנתי דבר אחד... איך אתם מכירים
אם רן מב"ש ויעל מעומר
וגם טליה מעומר
תסבירו לי... וכן, סוףסוף הבנתי מה הקטע של הח"ה...

אממ..

אני מדריכה של יעל בצופים, רן חניך ב-ט' בשבט בבאר שבע, ויש טיולים משותפים והכל. יש גם פורום שמשם אני מכירה את רן. (יעל ואני מעומר, רן מבאר שבע) ואני יודעת שהוא דומה בגלל זה אני שמה אותו כל הזמן, כי זה הדבר היחיד שאני יודעת לצייר ושייצא איכשהו קרוב

exit_from_here

New member
מילא היית מקפיץ שהוא גם יראה

ועוד טוענים שאני בנאדם רע...סתם חרא.

למעלה