זהירות ../images/Emo58.gif (ספויילר) - פיורלה!
אני רושמת לך בערך מה יהיה, למרות שאני לא זוכרת הכל... רציתי להפנות אותך לאתר הרשמי של פיורלה, אך הוא לא עולה כרגע, לכן אני אכתוב לך מה יהיה, ובכדי לדעת יותר תנסה להיכנס לאתר הישראלי הרשמי של פיורלה בעוד שבוע.... פיורלה מביאה את בנה לאחוזה בטענה שהוא בן של חברה שלה והיא לא יכולה לטפל בו... חואקין ופאולה עוברים לאחוזה, הוא ממשיך להרביץ לפאולה ולבסוף היא מאבדת את התינוק. ביום מסירת הירושה לפיורלה ולאנדרס, דיאגו מוציא מסמך המועיד כי הם היו נשואים... מה שמונע מהם לקבל את הירושה. לבסוף מתברר כי היה בלבול בתעודת נישואים, והייתה שגיעת כתיב בשם של מחייה גוזמן, מה שמבטל את החתונה שלהם, והירושה עוברת לידיהם של פיורלה ואנדרס! אנדרס ורבקה, פיורלה ולואיס אלברטו מילר יהיו מאורסים אחד לשני, ובסוף הם יחליטו לערוך את החתונה שלהם באחוזה אם אני לא טועה... ביום החתונה הכפולה, ברברה המשוגעת, תחטוף את אנדרס הבן, ותטען שהוא בנה. אנדרס שמאוד דואג לילד, בלי לדעת שהוא בנו, ופיורלה המודאגים עוצרים את טקס החתונה בעיצומו, והולכים לחפש אחר אנדרס... אם אני לא טועה, ברברה תנסה להרוג את התינוק אך אנדרס יעצור אותה והכל יהיה בסדר... לואיס אלברטו הבין שכל הזמן הוא היה מאוהב בקרינה. אנדרס ופיורלה חוזרים אחד לשניה, מתישהו עולים על כל מזימותיה של רבקה, והיא נשלחת לכלא.אנדרס מגלה את תחבולותיה של קרידד ולא רוצה לדבר איתה... פיורלה משכנעת אותו שיקשיב לה... אממ... פיצ´ון נוסע ללמוד, כאשר הוא חוזר, אנדרס ופיורלה חולקים איתו בירושה ומתפתח קשר רומנטי בינו לבין כרמן... לבסוף מצ´ה תהיה עם... גספר! אני לא זוכרת מתי יעלו על דיאגו, אבל מתי שיעלו עליו, הוא יאיים באקדח על הבן שלו... כמובן שבסוף הוא יגמור בכלא! פאולה תנסה לשקם את חייה בשנית עם מריו, אפילו היא תהיה בהריון ממנו!!! כריסטיאן יתוודה שהוא מאוהב בנורמה, ורוברטה, לאחר כל מה שעברה עם "חתנה האוהב" - דיאגו, מתחילה להתרכך ומסכימה ליחסים שלהם. היא אפילו קונה לנורמה שמלה לחתונה של פיורלה ואנדרס... כן כן הם יתחתנו בסוף! וכולם יחיו באושר ועושר עד עצם היום הבא!!! אני מקווה שלא שכחתי כלום, ולא שכחתי אף דמות! אם כן, תזכיר לי... תיכנס לאתר הרשמי של פיורלה שם תקבל מידע יותר מיומן... מקווה שעזרתי, שמרית