פיוצ'רמה

GK_FF

New member
פיוצ'רמה

כידוע לכם (או שלא) אני רואה בימים האלה את פיוצ'רמה, מעולם לא ראיתי את הסדרה לפני שהתחלתי להוריד אותה (וכעת אני שוקל לקנות אותה), אתמול סיימתי את העונה הראשונה (אני רואה אותה כבר כמה חודשים אבל אני רואה לאט וזה גם יורד לאט), ועכשיו ראיתי את הפרק הראשון של העונה השניה. לא ממש אהבתי את הפרק הראשון של העונה השניה, העונה הראשונה הייתה טובה והיה לה רעיון (כל פרק הם העבירו מטען למקום אחר), בפרק הזה לא היה שום קשר זה היה יותר פרק של בדיחות (והן גם לא היו כ"כ טובות, הם היו בסדר, הבדיחה האחרונה בפרק לעומת זאת השאירה אותי צוחק כל הכתוביות). בכל אופן מה שחסר לי בסדרה הזאת זה פיתוח דמויות ועלילה רציני. אפשר לעשות דברים כל כך יפים - כמו לדוגמא לרמוז יותר לכיוון לילה ופריי, אם אני הייתי יוצר הסדרה הייתי תמיד שם רמיזות לזוגיות ביניהם ובסוף גם שם אותם ביחד (אין לי מושג איך הסדרה נגמרת). למשל אני חושב שזה היה מאוד יפה אם בפרק הזה לילה הייתה אומרת בסוף שרק את המחשבות של פריי הם לא שמעו (כי זה נכון, אני מדבר על הקטע ששמו לבנדר את הצ'יפ שמעביר רגשות אחרים והוא אמר את המחשבות של כל אחד). גם הפרק הראשון של הסדרה לדעתי מעלה הרבה ציפיות לפיתוחי עלילה ודמויות שבסופו של דבר לא מתגשמות בכלל וכל הסדרה נכנסת למן מצב של "פילרים" (הגדרה מעולם האנימה לפרקים שאין בהם פיתוח עלילתי, למעשה זה לא הפירוש הנכונה אבל ככה לרוב מתייחסים אל המושג). דברים לדוגמא שיש ציפיות אליהם מהפרק הראשון: 1. פלאשבקים של פרי על העולם האמיתי שלו. 2. יותר שימוש בטכנולוגיה עיקבית בתוך הסדרה (לדוגמא שהיו מראים יותר את הקטע של המעלית הזאת בין הערים, שנכנסים וצועקים את המקום שאתה רוצה להגיע אליו) 3. יותר התייחסות לחסרונות העתיד (מהפרק הראשון אפילו פעם אחת במהלך הסדרה לא הזכירו שיש כזה דבר work chip, ממש ציפיתי שיהיה פרק שהם יכירו מישהו שלא רוצה לעשות את העבודה שלו אבל יש לו work chip - הכוונה, ממש כמו בפרק הראשון רק לתת התיחסות גדולה יותר, משום שהפרק הראשון היה עמוס ברעיונות ולא פיתח את כולם עד הסוף) 4. רציתי שייפתחו את הדמות של לילה ואת העבר שלה, יש קטע בפרק שהיא אומרת שהיא לא יודעת מאיזה כוכב ההורים שלה, ציפיתי שייגלו במהלך הסדרה (או העונה) ועוד דברים כאלה (רציתי גם שלילה ובנדר יילכו עם פרי לעולם שלו, או לפרק אחד או לסוף הסדרה). ואני ממש מקווה שלילה ופריי יהיו ביחד!!!!!!! זהו.

GK_FF

New member
עוד דבר קטן.....

ציפיתי גם שפריי יפגוש עוד מישהו שנתקע 1000 שנים, ושיידברו עוד על שינויים שקרו במהלך ה-1000 הזה.

selotape

New member
0_0

זה רק אני או שההודעה הזאת נשמעת ממש אבל ממש מוכרת? חח אתה בטוח שלא רשמת אותה כבר ?? לא משנה...אני ראיתי כמה פרקים אבל מעולם לא התעקמתי:\ אני אבל מתכנן!

GK_FF

New member
חיח......

בהחלט יכול להיות שכבר כתבתי הודעה דומה, דווקא מתאים לי.
(אבל בטח כתבתי משהו אחרי הפרק הראשון)

AlBundy

New member
כמה מהדברים שרצית קרו

בעונות מאוחרות יותר. אתה עוד תגיע לשם...

o0O0o

New member
אני חושב שרוב פיוצ'רמה

בנויה מפרקים שאין להם ממש קשר אחד לשני [חוצמכמה , אבל אני מדבר על הרוב]. בכל אחד יש סיפור די שונה, ויש סתירות של פרטים בין פרקים מסויימים. אבל גם כל פרק בפני עצמו זה משהו. במיוחד עם הרעיונות שיש בפיוצ'רמה. וכמעט כל הדברים שרצית מתממשים בדרך זו או אחרת. [ושאני אומר כמעט הכל אני לא אומר מה כן ומה לא. שלא יהרס לך
]

toi

New member
רוב הדברים שציינת קורים...

למרות שאני לא אגיד מתי, כדי לשמור על מתח. אבל אם אתה מחפש עומק רגשי, אני ממליץ על Luck ג€Of The Fryish, פרק שאני חייב לציין שהשאיר אותי עם דמעה.

למעלה