פיוצ'ראמה

kakazonia

New member
פיוצ'ראמה

סדרה כל כך טובה כמו סימפסון צריכה שתהיה לה עוד סדרה דומה? יכול להיות שהיר תהיה נחמדהה אבל סימפסונן תמיד מקום 1.הפרק הראשון יאמר את הכל. נחכה ונראה.

../images/Emo66.gif../images/Emo12.gifסדרה דומה?

במה בדיוק הסדרה דומה? זה שהסדרה מאותו בית היוצר לא אומרת כלום על קווי עלילה דומים... הפרק הראשון תמיד הרג אותי אישית, הוא ממש אינפורמטיבי ונותן ידע בסיסי על הדמויות...

kakazonia

New member
לא אמרתי סדרה דומה.

אמרתי שהסימפסונים היא סידרה נוסטלגית ושאני מקווה שפיוצ'ראמה תשווה ברמה שלה.

../images/Emo66.gif../images/Emo12.gifואני אצטט

"סדרה כל כך טובה כמו סימפסון צריכה שתהיה לה עוד סדרה דומה?"... אבל לא משנה, בקיצור פיוצ'ראמה היא סדרה טובה...

אין שום קשר לסדרה

אני בכלל לא אוהב את הסימפסונים, ופיוצ'רמה היא מקום 1 בשבילי. אין שום קשר בין הסדרות משום בחינה מלבד סגנון הציור.

Chens15

New member
איך התלהבתי מהפרק הראשון...

למרות שזה פעם שלישית בערך שאני רואה אותו כי התחלתי לראות את זה בסטאר וורלד....אחחחח איך אניאוהבת תסדרה אני עדין לא החלטתי עם לעשות קלטות כמו של סימפסון....יש לי 29 קלטות של סימפסון ועליהן מוקלטות כל העונות שנתנו בארץ עד עונה....12 וחלק מהעונה השלוש עשרה כי לא אהבתי תעונה הזאת....מה אתם אומרים????כדאי לי להקליט את פיוצ'רמה וליצור אוסף קלטות פיוצ'רמה???? עכשיו שאני חושבת על זה יש לי יותר מדי קלטות...יש לי 2 ארזים גדולים ומלאים בקלטות וידאו...:) חי חי חי

kakazonia

New member
אתם צודקים

אני לא רואה את הפרקים מסטאר וורלד אני רואה אותם בערך פעם בשבוע ואתמול ראיתי בפעם הראשונה. עד עכשיו נראה לי עדיין שסיפסונס יותר טוב.

kakazonia

New member
אתם צודקים

אני לא רואה את הפרקים מסטאר וורלד אני רואה אותם בערך פעם בשבוע ואתמול ראיתי בפעם הראשונה. עד עכשיו נראה לי עדיין שסיפסונס יותר טוב.

כי הפרק שראית היה גרוע!

הפרק, A Pharaoh to remember, היה פרק גרוע, יש אנשים שמחשיבים אותו לפרק הגרוע ביותר בסדרה. הפרק הבא הוא Godfellas, פרק שזיכה את כותבו, Ken Keeler בפרס WGA. הוא לא הכי מצחיק, אבל הוא פרק מיוחד ביותר שמדבר על דת, אלוהים, וכו'. בסך הכל פרק טוב ויפה. שווה לראות.

kakazonia

New member
אני לא רואה בסטאר וורלד

כי אם אתה רואה את זה פעם בשבוע אתה מחכה לזה. זה יותר שווה. זה כמו שלא ראיתי את בDVD של 24

למעלה