פיונה אפל

סריט

New member
הייתי שולחת לך גרסה של היפרבאלד שתהרוג אותך,

אבל חסמת אותי. אוי חבל. [בעצם, אם יוצא שבסוף את מתה, אני אצווה על יהונתן לשלוח לך]

אני מתה? מה?

אני לא ממש מבינה מה את רוצה... ונראה לי שזה מתאים יותר למסרים, למרות שגם את מה שכתבתי בהם לא נראה לי שהבנת

rastanir

New member
הלו הלו!

היא גאונה. מה אתה מזיינים בשכל. אז היא עשתה שיר, שבתור גבר ששונא דיבורי בנות- ממש אהבתי את הנק' מבט שלה על זה שלהרעיב את עצמך למען גבר, כולה שיר אחד. אגב, האלבום שלה tidal נכתב על ידיה בלבד כשהיתה כולה בת 17.. תשמעו את השטויות שלה, יש לה הרבה מה להגיד. :)

rastanir

New member
חחח..

מה, את i want you? אני עדיין מנסה להשיג את הגירסה הזו, ללא הצלחה..

מותק, את יודעת,

יש לך נטיה לרדת על דברים שאת מאוד אוהבת. אם זה באמת היה חשוב לי הייתי מוצאת פה קישורים לדמעות שלך אחרי ההופעה של טורי, של רג'ינה, ואני לא אתפלא אם גם כמה הכתרות של פיונה כמלכת הקוסמוס או מינימום העולם. אבל אין לי

rastanir

New member
הלו הלו

היא גאונה. מה אתה מזיינים בשכל. אז היא עשתה שיר, שבתור גבר ששונא דיבורי בנות- ממש אהבתי את הנק' מבט שלה על זה שלהרעיב את עצמך למען גבר, כולה שיר אחד. אגב, האלבום שלה tidal נכתב על ידיה בלבד כשהיתה כולה בת 17.. תשמעו את השטויות שלה, יש לה הרבה מה להגיד. :)

Chronicle

New member
גם את שניהם, אבל

האזנתי לשני אלבומים - לאחד קראו טידל, והשני,לא זוכרת את שמו, הקאבר שלו היה הפנים שלה בצבע אדום
לא לטעמי. אני לא אוהבת מוזיקה אדישה. שוב, אני יכולה לשמוע אותה,אבל אני לא אבחר לשמוע אותה

Chronicle

New member
יקירי, הויכוח מיותר, לא?../images/Emo3.gif

תודה לאללה או מי שלא יהיה, אני לא פוסלת מוסיקה מבלי לתת לה צ'אנס אמיתי. נתתי צ'אנס לשני אלבומים שלה, ושניהם גירו חלק במוח שלי שמעורר פיהוקים. מה לעשות?
לא אוהבת
אבל אפשר לדבר עד מחר מבחינתי על נורה ג'ונס. רוצה?

rastanir

New member
חלש בנורה

אבל אני יודע שהיא עשתה שיר עם מייק פאטון (בעל הציטוט למטה) בפרויקט האחרון שהוא הוציא, שנקרא peeping tom ובפרויקט, שיר 10 נדמה לי- sucker, שיר בן זונה :)

למעלה