פיונה אפל

קלטי, היא ככ מגניבה, היא אפילו לא ניסתה

וככה יצא לה

rastanir

New member
אם בנים חארות אלייך

אז זה כנראה בגללך וכנ"ל לגבי בנים. (אם בנות חארות אליהם) זה הכל באיך שאתה מציג את עצמך.. כנראה שאת מקרינה שצריך להיות חרא אלייך. אם לא תתני לבנים להיות חרא אלייך הם לא יהיו זה כמו שיש אנשים שהולכים הרבה מכות ויש כאלה שבחיים לא קיבלו או נתנו סתירה לאף אחד. והם אומרים "זה תמיד מגיע אלי, אני לא יודע למה דווקא לי" זה הכל באיך שאתה מציג את עצמך. "חייל שנראה טוב, נלחם טוב"

rastanir

New member
לא

לא ניתחתי אותך, רק אמרתי שזה דברים ששומעים הרבה, מבנים ומבנות. וזה תמיד אותם אנשים (אותו סוג).

rastanir

New member
איזה קטע!

ההורים שלי רצו באמת לקרוא לי רומן לפני שנולדתי! באמת!! אבל אז הם החליטו ש"ראסטה ניר" זה יותר חזק.. אז הנבואה התגשמה ובאמת היו לי ראסטות.. ואז לפני איזה שנתיים וחצי התגייסתי ואז כבר אין לי. אבל השם נשאר.

יוני זה מזה מסריח להגיד,

זה כמעט כבר לא מצחיק
דיי. היא כבר כמה שנים טובות דיי אוכלת, אתה יודע. עוד מלפני WTP. ע"ע סליפ טו דרים וקרימינל ופירסט טייסט וטריגרים. היא כתבה בראיונות בתקופה ההיא שהיא נוראאא מנסה להעלות במשקל רק שהיא חייבת לאכול רק מאכלים בצבע מסויים או במספרים זוגיים של ביסים או משו, אז ממש קשה לה [מעניין למהההה!!!] אז דיי, כאילו, לא יודעת, תרדו על אנורקסיה רק פליז אל תקראו לה פרה, ועוד כשהיא כזה שלד

rastanir

New member
פיונה ממש טובה

הם לא מבינים, הם עסוקים בלכתוב הודעות עם מלא מלא סמיילים..

אולי זה פשוט

משעמם בעיניהם להגיד "פיונה ממש טובה" אז הם מחפשים דרך מקורים להגיד את זה כמו שאתה אומר הכל בדרכים מגעילות

rastanir

New member
אני לא אומר כלום בדרכים מגעילות

למען האמת, אני בחור ממש נחמד הבעיה היא, שבהודעות כמו בהודעות, המסר שמקבלים ממך הוא הרבה פעמים רחוק מהמסר שרצית להעביר. מצטער שאני לא אוהב להיות ורוד עם סמיילים, ציוצים וקפיצות. אבל אין פה כוונה רעה, זה הכל הומור.

למעלה