פיוזים בג'יפ סופה

yaloner

New member
פיוזים בג'יפ סופה

שלום, איפה נמצאים הפיוזים בסופה ומאיפה הגישה אליהם ? תודה

או מתחת להגה או בתא פיוזים הנמצא

בתא המנוע תראה לפי צמות החוטים. למה מה קרה.

yaloner

New member
לא ברור עדיין מה קרה

סיפור קצת בלשי, אני חושד במישהו ששרף פיוז בכוונה בג'יפ כדי שלא יניע. אני מבין שהגישה לפיוזים לא בעייתית, אבל האם ניתן לשרוף בכלל פיוז במכוון ?

כן ניתן לשרוף פיוז בכוונה

אבל ספר מה התופעה ,מה לא עובד. אתה מדבר על לא מניע , האם אין סטרטר האם יש סטרטר אבל המנוע לא מניע האם יש אורות וצופר ספר מה התופעה ואולי נוכל לעזור במציאת הפתרון.

yaloner

New member
לא בדיוק ידועים לי הפרטים

נאמר לי שהג'יפ לא מניע (לא הייתי במקום) ואחרי בדיקה הודיעו לי שהפיוז של ההנעה (??) שרוף. איך אפשר לשרוף פיוז בכוונה ומה אמורים להיות הסימפטומים של הג'יפ ?

בדרך כלל אם נשרף הפיוז של ההתנעה

הדבר עלול לנבוע או מניסיון להתניע את הרכב ללא המפתח על ידי חיבורי החוטים שמתחת להגה בכניסה למתנע. או כתוצאה מתקלה קצר במתג ההתנעה (המפתח) או באוטומט (הבנדיקס) המותקן על הסטרטר (מתנע). הסטרטר עצמו מחובר ישירות למצבר עם כבל עבה והבנדיקס יוצר חיבור לזרם עם הפעלת מתג ההתנעה . תקלה בבנדיקס או מגע של אחד החוטים בגוף האכב צריכה לשרוף פיוז ,אחרת ישרף הרכב. לאחר החלפת הפיוז השרוף ,אם נשרף פיוז,יש לבדוק באם קיים מגע של אחד החוטים עם הגוף או עם חוט אחר,כן לבדוק אם הבנדיקס פועל או תפוס לסטרטר.

yaloner

New member
אין סיכוי שניסו להניע בלי מפתח...

יש אפשרות שהוציאו את הפיוז, שרפו אותו והחזירו אותו למקום ? אפשר לשרוף פיוז בודד באופן כלשהו ? לא רוצה סתם לחשוד בכשרים, לצערי יש לי יותר מידי סיבות ולכן אני מוודא אם זה בכלל אפשרי או שאני פרנואיד... (או גם וגם
)

נראה לי שאתה קצת פרנואיד אבל

אפשר לשרוף פיוז עם להוציאו וגם בלי להוציאו ממקומו.

למעלה