פיה עדיין בעבודה

Ranxxx

New member
פיה עדיין בעבודה

יש עוד קצת עבודה על המידול ובעיקר על התקסטורה זה דמות שהתחלתילעבוד עליה ואז זנחתי אותה להרבה זמן וחזרתי אליה בשבועה האחרון אשמח לשמוע תגובות

בעיניי יש לך עוד הרבה עבודת מידול.

כל שריר הגב שלה לא נכונים אנטומית (או לא קיימים), החזה שלה מתחיל נמוך מדי ונראה קצת מעוות (יכול להיות שזה בגלל שעדיין קיימת שם קצת סגמנטציה). הרגליים צריכות עוד טיפול, כרגע זה נראה כמו סוג של גליל ולא שרירים, הברכיים לא עשויות טוב והפרופורציות שבין השוק לירך לא נכונות. וזה לא נראה כמו עיוות מכוון. בראש נראה שיש כמה בעיות זרימה באזור של הפה או שהטקסטורה לא בנויה טוב, גם בראש יש סגמנטציה. האזורים שנראים עשויים טוב הם הידיים והקלביקולות (אזור הצוואר) עדיין ראיתי שיש לך מאחורי הידיים זוג חורים שצריך להשלים. תנסה לעשות את שאר הדמות באותה רמת פירוט של הידיים.

ועוד משהו ששכחתי שצריך לתקן זה את

אזור הצלעות. תסתכל בספרי אנטומיה, עשית את הקימור התחתון לא נכון, אני חושב שזה גם חלק מזה שהחזה לא נראה טוב.

Ranxxx

New member
צודק בקשר לצלעות עדיין עובד על זה

מצרף וויר של הראש בעיניין הזרימה

eldarinn

New member
יש לך פייה...

הלוואי עלינו, וואחד זוג שדיים וקצת עצבנית הייתי אומר. הן לא שמנמנות כאלה עם שרביט ומחייכות כל הזמן?

Ranxxx

New member
ל בומס

בעיניין הגב אני מצרף תמונה שאולי תגרום לך לחשוב אחרת זה נורא קל למדל מידי בעיקר כש מדובר בפירטי אנטומיה אני מעדיך להשאיר את רמת הירידה לפרטים במודל הזה בגבולות הסביר בעיניין הרגליים אני מסכים איתך הם צריכות עוד עבודה גם החזה בראש אין שום בעיות זרימה זה הטקסטורה שמעוותת שם שני החורים בידים זה פוליגונים שנמחקו בטעות שתתוקן בהמשך

אני תמיד דמיינתי לעצמי פיות

כדמויות עם גוף נערי עדין אולי מעת מיניות מרומזת ולא כאשה מפותחת עם חזה שופע וכנפיים. בסה"כ המידול טוב- הידיים נראות מעט קצרות מדי ביחס לשאר הגוף

Ranxxx

New member
גם אני

אולי לא הייתי צריך לקרוא לה פייה אבל להקדשתי לזה יותר מידי מחשבה

למעלה