פיהרטובה..

פיהרטובה..

פיהרטובה בטח עוד ישנה את עיניה עצמה ומיד נרדמה אך לפתע פתאום הוא עלה בחלום זכרון כה קרוב של דבר כה רחוק שחום כמו הליל אל גופו תייחל ואל מתק שפתיו תשתוקק ללקק מחייך לעברה מביט אל תוכה אוחז בידיו את גופה הענוג מקרבה אל גופו ומחבקה בחום גופה כמו נרפה בידיו החובקות נמסה בזרועותיו בתשוקה מטריפה שובר את הראש להמשיך ולחרוז אך הכאב לא מרפה משהו לשתות רוצה בוקר(/צהריים) טוב !!

לך...

היא הייתה ערומה כביום היוולדה, עומדת על ארבע על המיטה. עיניה עצומות רגליה מפוסקות, שדיה הגדולים מתנדנדים באיטיות.... היא המתינה בסבלנות. כך הוא ביקש ממנה לחכות לו והיא נסערת מההרפתקה העומדת לבוא, עשתה כבקשתו. תמתיני לי כמו שביקשתי, אני מגיע עוד מעט - נשמע קולו הנמוך בטלפון. החרמנות הציפה את גופה. ציפיה ללא ידוע, גבר זר, פגישה עיוורת תרתי משמע, אפילו את עיניה אסור לה לפקוח פחד והתרגשות כל יצרו את התמהיל שכה אהבה - אדרנלין, סם החיים. היא חשה את הרטיבות בין רגליה. אט אט פשטה את בגדיה, קיפלה אותם והניחה אותם על הכיסא. היססה רגע לפני שהסירה את החזיה. מיששה את שדיה, מוללה מעט את הפיטמות הזקורות ואז הניחה את החזיה על ערימת הבגדים. גם התחתונים גלשו מטה ומצאו את מקומם בערימה המקופלת בקפידה. את משוגעת על כל הראש שהסכמת לזה - דיבר קול תוכחה בתוך ראשה. מבלי משים ידה החליקה לאורך ערוותה כאשר אצבע שובבה חולפה לה על פני הפתח והרגישה את הרטיבות מתפשטת...לרגע התמודדה עם הפיתוי להישכב על המיטה בפיסוק רחב ולשחק עם עצמה. במקום זאת מיהרה להעמד על ארבע, מפנה את אחוריה לכיוון הדלת, עוצמת את עיניה ונושכת שפתיים... ...ואז...התעוררה.

המכשיר

הסלולרי צילצל את המנגינה המעידה שהגיע הזמן להתכונן לצאת. בשעה האחרונה הם סיימו שיחה ארוכה ומטריפה אשר בסופה נתן לה את ההוראה: "חכי לי עירומה על ארבע על מיטתך, עיניים עצומות וללא תזוזה !" הוא שמע את השקט מהצד השני, כמעט ויכל לשמוע את המאבק שהתחולל בתוכה.. לאחר שניות שנדמו כנצח שמע את לחישתה "אעשה כבקשתך.." ליבו דפק בפראות, אך נלחם ברוחו ובקולו לבל יסגיר את אשר התחולל בתוכו הודיע לה שתהיה מוכנה בדיוק בעוד שעה, ותמתין מבלי זוז עד אשר ישחרר אותה במילותיו.. הוא ניתק בנשיקה, ופנה להביט סביבו. התיק היה מוכן כרגיל, אבל הוא תמיד אהב לעשות את זה.. שפך את תוכנו על המיטה והביט בצעצועים השונים, אביזרים בהם אהב להשתמש. המנגינה.. הוא קם אוסף הכל לתיק, כולו התרגשות וציפיה, מיד הוא רואה אותה, מיד תהיה שלו, עוד רגעים מעט וגופו ידבק בגופה, גופותיהם יחליקו צמודות ובוערות בתשוקה. הזדקף, יישר את בגדיו, נטל את התיק וצעד אל הדלת אז הוא התעורר "שיט ! דוקא עכשיו היא היתה צריכה להתעורר ??"

המקלחת

היא התעוררה מחלום רטוב ומתוק, החליקה את אצבעותיה בין ירכיה חשה את הדביקות הנעימה והחמה , המחשבות עליו גרמו ללבה לפעום מהר , לחייה האדימו מהמחשבה על מה שיקרה כשיפגשו...כשתאמר לו בלחש "אני שלך, עשי בי מה שתרצה"... ידעה שאם יש מישהו שידע איך לנהוג בגופה זה הוא ולא אחר... הרהרה בינה לבין עצמה עד כמה החיבור הנפשי איתו היה מהיר ומיידי, עכשיו הגיע הזמן לחיבור הפיזי, לאיחוד, לעונג האינסופי.... נכנסה למקלחת עם מים רותחים וזמזמה לעצמה שירים , החיוך לא יורד מפניה וידיה מסבנות את גופה בסבון הנוזלי , מחליקות על הגוף לא מפספסות אף נקודה, מחליקות על רגליה החלקות , מלטפות את המפשעה החלקה , חייכה לעצמה ...גופה חלק למשעי הוא יאהב ללקק אותו.... עלתה עם הידיים לשדיים הגדולות סיבנה את הפיטמות הורודות שהזדקרו בהרף עין למגע ידה , סחטה אותן קצת, צבטה קצת מודעת לכך שמגעו יהיה חזק יותר, מכאיב יותר, מענג עד טירוף, עד קצה גבול היכולת, אצבעה החליקה לתוכה בלי משים , החלה לזיין את עצמה ולחשוב עליו , הצמידה ארבע אצבעות כמו שהוא אוהב והחדירה אותן לאט לאט לתוכה ...בשבילו... מכניסה ומוציאה יותר מהר ויותר מהר ראשה נשמט לאחור , הגניחות הפכו לצעקות , כיוונה את זרם המים אל הדגדגן ואצבעותיה ממשיכות לחדור לתוכה , ממלאות אותה עד אפס מקום, כאב מכאיבות אבל הוא לימד אותה שזה כאב של עונג... המציאה לעצמה משפט במקלחת "אין הנאה בלי זיעה" וחייכה לעצמה הם יזיעו הרבה כשיגיע לכאן, גופותיהם ידבקו זה לזה... צרחה נמלטה מגרונה נחשול של אקסטזה עטף את גופה הרגישה את כל גופה מתכווץ באורגזמה מתוקה, שלפה את אצבעותיה וסיימה לשטוף את גופה , עטפה אותו במגבת והלכה לחייג אליו...לשמוע את הקול שכל כך אהבה...

תודה לשניכם...עכשיו תורו אח"כ אני..

אני בטוחה שיהיה לזה המשך, והוא יהיה מאוד מענגגגגגגגגגגגגגגגגגג

עונג

כשאני מרגיש שאני רוצה רוצה להרגיש מבלי לחשוב לא על אם, לא על איך, לא על מה יקרה אחר כך ואם בכלל יקרה כשאני חש בכך שאני צריך צריך להתקרב.. צריך לגעת ללטף לנשק להפשיט לזיין ואפילו.. כן אפילו סתם לדבר לשכב על הגב ראשה בחיקי אצבעותיי מלטפות, חורשות בשערה ואני מקשיב מקשיב לנשימתה מתבונן בחזה המרשים עולה ויורד עולה ויורד.. פטמות ורדרדות, עגולות ומפתות אצבעות נשלחות, מלטפות וצובטות פטמות מגיבות, מזדקרות מתקשות ואני רוצה.. כל כך רוצה רוצה אותה אותה לרצות לשמוע את הקול הקול העדין של הגרגור הנשי קול מגורה, מפתה ומעורר קול האשה שההתרגשות בה גואה ואני מלטף, משחק מענג ולפתע הקול שיט, קול המרצה מעבדת השרטוט מתחילה מהחלום מתעורר.. פיה נמוגה בחלום המחולל..

הכל או לא כלום

היא מרגישה שהיא רוצה להרגיש עד הסוף לא כמעט, לא בערך, לא על יד לא מסתפקת במועט גופה צמא לעינוג מושלם לאצבעות חוקרות שאת הרטיבות בודקות ללשון חמה, רטובה ורכה שעל עורה הרך מחליקה שפתיים שימצצו את הפטמות שיניים שינשכו אותן קלות זרועות שיאחזו חזק עיניים שיביטו עמוק שיגרום לה לצחוק ולגנוח... שישאיר אותה חסרת כוח שיגרום לה לשמוח את העולם לשכוח ועל הכל לסלוח שיחות אל תוך הלילה בהן לא די לה הכל או לא כלום אם הוא מוכן שיקום...

...

יוצאת אל תוך הלילה משחרת לטרף טרף קל פוסלת על הסף מחפשת אתגר נכסף וההוא שחקר את שפתיה מהסס... עומד מנגד מביט בה משתעשעת את שפתיי אחר גומעת לגופו מתוודעת ושותק... היא נוגעת משתגעת חושיה מתלהטים מבטים לוהטים ומחריש... רגליה כרוכות על גופו הוא בתוכה מתנועע בקצב שמחה מהולה בעצב מלאנכוליה מתקתקת היא את שפתיה מפסקת מדמיינת את לשונו חודרת... ...ושוב מתעוררת.

סוף זמני

לא מרגיש נכון להתחייב אך לחבק אותה רוצה בתוך עולם של הגדרות מחפשים היכן לחיות על ידידות אז מסכמים אך התשוקות עודן בפנים מטריפות ומשגעות לא נותנות ממש לחיות אך מילתו לה הוא נתן את הפיתוי השאיר בצד אל תוך הלילה השחור משוחחים שעות רבות במילת פרידה נפרד גולש אל תוך עולם מושלם תודה

עולם מושלם?

האם דבר כזה קיים? עולם מושלם? הכי נוח להיות ידידים לא מוותרת על שיחות הנפש לא כל יום תקשורת כזו מוצאים בתוך עולם של זוהמה ורפש יהלום קטנטן הם משמרים הוא לא מבין עד הסוף לא מחפשת התחייבות נצח אבל אם את נשמתה וגופה לו תחשוף מבקשת יותר מעינוג הגוף מבקשת לענג את הנשמה אחרת - מאומה שמחה שמצאתי אותך חבר גרמת לי לראות את החסר מאחלת לי למצוא אצל אחר ואותך לשמור קרוב בלי פחד כי אנחנו נורא טובים ביחד

למעלה