*פיהוק*

FenifoX

New member
*פיהוק*

נהיה פה קצת יבש בזמן האחרון אז גנבתי שאלון [אני כה שנונה]. מה השעה עכשיו? מי אני [לא אני אני, אתה]? עוד 10 שנים אני אהיה: אני רוצה להתחתן בגיל: אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'): אני רואה/לא רואה מונדיאל כי: מספר המזל שלי (?): הצבע האהוב עליי הוא: האדם שאני הכי אוהב הוא: חברת הסלולרי שלי היא: אני חושב שפוליטיקה זה: ולעומת זאת מוזיקה זה: את רוב פעולות היום אני עושה ביד(LOL
)ימין/שמאל (אלא אם כן יש לכם עוד יד): המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: אחד החפצים המשונים שיש לי הוא: המיטה שלי היא בגודל: יש לך פח בחדר? מה יש לך על דלת החדר? המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) מה החלום שלך לעתיד הקרוב? אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) יש לך קרוקס? שווה את הכסף לדעתך? איזה מזל אסטרולוגי אתה? יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? מתגאים ביהדות? מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל? כן/לא ------ סמים: סיגריות: מותגים: שיניים כמו של רונאלדיניו: כסף כמו של רונאלדיניו: שיער כמו של בקהאם: שרירים כמו של אבי ביטר: שיניים תותבות: [נשבעת אני לא כתבתי את החרא הזה
] ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם: פרחות וערסים [במילים אחרות, רוב תושבי פ"ת]: וודקה: נישואים: אהבה: *איזה שיר מתנגן לכם בראש עכשיו? מה השעה עכשיו? רק שתקלטו כמה דקות יקרות בזבזתם מחייכם על החרטבונה הזה

יאללה

מי אני : סוניה מה השעה: לאדעת עוד 10 שנים אהיה: כבר עניתי על זה פעם
אני רוצה להתחתן בגיל: 25 אני רוצה לשרת בצבא שנתיים אני רואה מונדיאל מס' המזל שלי 14 כי זה היום שבו נולדתי
צבע אהוב: כחול האדם שאני הכי אוהבת: אממ שאלה קשה ידיד קרוב, חברה קרובה, הורים חברת סלולרי: אורנג'
כי אני באורנג' אני חושבת שפוליטיקה זו שחיתות מוזיקה זה: כיף ומרגיע אני ימנית חחחח המחשב שלי בחדר שלי ארון הבגדים שלי עצמו כחול ורוב הבגדים כחולים אני אוהבת חולצות וג'ינסים יש לי קוף שאם לוחצים עליו הוא צורח וחתול שמכשכש בזנב ועושה מיאו (כן אני אוהבת צעצועים *רוצה בובת בובספוג*) המיטה שלי רגילה ועוד מעט אני הולכת לביקור קרוב אצלה כן יש לי פח בחדר יש לי פוסטרים תמונות ושלט "ברוכים הבאים לחדר של סוניוש הכניסה בלי לדפוק אסורה חח" מקלדת רגילה גרה בדירה רגילה בת 4 חדרים בבניין די נחמד גם אם הוא בן 30 וחסר מעלית אין על הבית
כן חלמתי את כולם חחחח החלום שלי זה לסיים תבגרויות תלוי בעונה, אני אוהבת ג'ינס וחולצה בדר"כ ויש לי כל מיני חולצות
בגובה אני נמוכה ואין לי העדפה מיוחדת בעניין גבהים של אחרים לא אין לי קרוקס בעע :S וזה לא שווה תכסף אני עקרב לא יודעת מתגאה ביהדות אין כמו הארץ מקום שני ארצות הברית וכמובן רק לביקור מפ"ת אולי כן מהארץ לא סמים: לא סיגריות: לא מותגים: לא שיניים כמו של רונאלדיניו: לא כסף....: לא שיער כמו של בקהאם: לא איכס אבי ביטר לאא ניתוחי לייזר: לא ערסים ופרחות: לא וודקה: לפעמים נישואים: עדיין לא חחח אהבה:כן שיר שמתנגן לי בראש עכשיו זה גשם של אלי לוזון
השעה עכשיו מאוד מאוחרת 1:05 לילה טוב

MoR ShIrAz

New member
עונה =)

מה השעה עכשיו? 00:57 מי אני [לא אני אני, אתה]? אני מור עוד 10 שנים אני אהיה: בן 25 וחצי...חח סתם..אממ..לאידע אני רוצה להתחתן בגיל: 25 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'): שנתיים שלוש אני רואה/לא רואה מונדיאל כי: כי זה משעמםם מספר המזל שלי (?): 7 הצבע האהוב עליי הוא: כחול האדם שאני הכי אוהב הוא: אמא חברת הסלולרי שלי היא: פלאפון אני חושב שפוליטיקה זה: בלע ולעומת זאת מוזיקה זה: ה-חיים את רוב פעולות היום אני עושה ביד(LOL)ימין/שמאל (אלא אם כן יש לכם עוד יד): יש לי שתי ידיים לכל דבר :) המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: בחדר שלי ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: כחול שחור ירוק אחד החפצים המשונים שיש לי הוא: שקית במבה מהחופש הגדול שעבר שאני החבאתי מתחת למיטה ועד היום לא הוצאתי המיטה שלי היא בגודל: מיטה וחצי יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? "החדר של מור" המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? גרתי בווילה עד לפני 4 חודשים :( חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להצליח בלימודים ובחיי החברה אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך יש לך קרוקס? שזה? שווה את הכסף לדעתך? לאידע איזה מזל אסטרולוגי אתה? קשת יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? כן מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ארה"ב היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל? להשאר פה בארץ כן/לא ------ סמים: לא סיגריות: לא מותגים: כן שיניים כמו של רונאלדיניו: לא כסף כמו של רונאלדיניו: כן שיער כמו של בקהאם: לא שרירים כמו של אבי ביטר: כן שיניים תותבות: [נשבעת אני לא כתבתי את החרא הזה ] לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם: כן ולא פרחות וערסים [במילים אחרות, רוב תושבי פ"ת]: לא וודקה: לא נישואים: כן אהבה: כן *איזה שיר מתנגן לכם בראש עכשיו? אבשךך קופיקוו אמאשךך היפופטםם ואתה חמורר קטןןן .... אממ מה קרה לי
מה השעה עכשיו? 01:03 רק שתקלטו כמה דקות יקרות בזבזתם מחייכם על החרטבונה הזה קולולולויייי

silencEmo

New member
סתם כי משעמם לי רצח

מה השעה עכשיו? 1:21 מי אני [לא אני אני, אתה]? אני אני :p עוד 10 שנים אני אהיה: בת 26? אני רוצה להתחתן בגיל: בגיל שבו אני אוכל לשאת נשק באופן חוקי אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'): לאיודעת אני רואה/לא רואה מונדיאל כי: לא רואה כי זה חבורה של בבונים עם כדור מספר המזל שלי (?): 26 הצבע האהוב עליי הוא: שחור וסגול האדם שאני הכי אוהב הוא: הוא האדם שאני הכי שונאת, וכמובן את מרינה וג'ניה שלייי חברת הסלולרי שלי היא: אונג' אני חושב שפוליטיקה זה: משהו שהיה צריך ללמוד לגות ולעומת זאת מוזיקה זה: משהו שבאמת מועיל את רוב פעולות היום אני עושה ביד(LOL)ימין/שמאל (אלא אם כן יש לכם עוד יד): ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: חדר שלי ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא: לאיודעת המיטה שלי היא בגודל: אחדוחצי יש לך פח בחדר? לא מה יש לך על דלת החדר? גולגולת המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להפסיק לחלום אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...): ארוך יש לך קרוקס? הא? שווה את הכסף לדעתך? הא? איזה מזל אסטרולוגי אתה? טלה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? שאלה למחשבה מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? אוקראינה-קייב היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל? לא כן/לא ------ סמים: לא סיגריות: כה מותגים: לא לא לא שיניים כמו של רונאלדיניו: מיזה? כסף כמו של רונאלדיניו: כסף זה לא הכל בחיים שיער כמו של בקהאם: מעדיפה שחור שרירים כמו של אבי ביטר: מיזה? שיניים תותבות: מי כתב את זה??? ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם: שיהיה פרחות וערסים [במילים אחרות, רוב תושבי פ"ת]: לא וודקה: כה כה כה נישואים: כה אהבה: כה, למרות שכל ה"זכרים" לא יודעים מזה *איזה שיר מתנגן לכם בראש עכשיו? the used-let it bleed

Bardug0

New member
אעשה הכל כדי להעביר ת'זמן...

מה השעה עכשיו? 2:58 מי אני [לא אני אני, אתה]? אלכוהוליסט ממורמר. עוד 10 שנים אני אהיה: עדיין אלכוהוליסט ממורמר. אני רוצה להתחתן בגיל: אין גיל לחתונה, מצדי שנה הבאה אם אני מוצא אהבה אמיתית. אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'): הייתי עושה 3 אם המצב היה מאפשר. אבל אני אסתפק בחצי שנה שעשיתי. אני לא רואה מונדיאל כי: זה משעמם. אני חושב שאני הזכר הישראלי היחיד שזה לא מעניין אותו. מספר המזל שלי (?): לא עליתי עליו עדיין. הצבע האהוב עליי הוא: כחול. האדם שאני הכי אוהב הוא: אני. חברת הסלולרי שלי היא: פלאפון. אני חושב שפוליטיקה זה: דבר מלוכלך. ולעומת זאת מוזיקה זה: מזון לנפש. את רוב פעולות היום אני עושה ביד(LOL)ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: חדר מחשב. ככה זה כשיש הרבה חדרים שאין מה לעשות איתם בבית. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: שחור, לבן וכחול. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא: הקופת מטבעות של האוטובוסים... המיטה שלי היא בגודל: מיטה וחצי. יש לך פח בחדר? כן. מה יש לך על דלת החדר? סתם מדבקות, פלאיירים של הופעות שהיו לי בעבר, סטיקר של מרצ, עינית... המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין. חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) כוכב פורנו, זה נחשב ? מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להיות אדם משכיל. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) כל דבר שהוא בטעם טוב. יש לך קרוקס? מה זה? שווה את הכסף לדעתך? נשמע כמו משהו שלא שווה את הכסף... איזה מזל אסטרולוגי אתה? עקרב. יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא. מתגאים ביהדות? דת זה לא משהו שיש סיבה להתגאות בו. למרות שהדת שלנו אכן הכי חיובית מבין שלושת הדתות המונותאיסטיות. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? מלטה. נשמע מקום מגניב, קטן, שקט, מזג אוויר טוב... היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל? כנראה שבארץ, הבדלי תרבות ושפה זה דבר שמפחיד אותי. אבל בהחלט לא בפ"ת או כל עיר אחרת באיזור המרכז. כן/לא ------ סמים: לא ולא. סיגריות: לא ולא. מותגים: אם זה נראה טוב. שיניים כמו של רונאלדיניו: לא. כסף כמו של רונאלדיניו: לא היה מזיק. שיער כמו של בקהאם: עם כל השטויות שהוא עושה הוא יהיה קירח בגיל 40. שרירים כמו של אבי ביטר: לא, הוא סתם שור מגעיל. שיניים תותבות: לא. ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם: כן, אצל אנשים שזה עוזר להם, אצלי לא. פרחות וערסים [במילים אחרות, רוב תושבי פ"ת]: לא. וודקה: לא. נישואים: כן. אהבה: הו כן... *איזה שיר מתנגן לכם בראש עכשיו? The Police - Synchronicity II

Octavarium

New member
בעע

מה השעה עכשיו? 12:25 לפי השעון של המחשב מי אני [לא אני אני, אתה]? אני בן אדם! עוד 10 שנים אני אהיה: עדין :\ אני רוצה להתחתן בגיל: אין לי מושג :\ אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'): לא משנה... אני רואה/לא רואה מונדיאל כי: רואה כי זה מונדיאל! נו באמת! טורניר הגמר העולמי! אבל אני לא משלם לצ'רלטון כי הם זונות. מספר המזל שלי (?): 5 הצבע האהוב עליי הוא: כחול האדם שאני הכי אוהב הוא: אני חברת הסלולרי שלי היא: פלאפון אני חושב שפוליטיקה זה: חרא! חחח מעניין לפעמים ולעומת זאת מוזיקה זה: מהות החיים את רוב פעולות היום אני עושה ביד(LOL)ימין/שמאל (אלא אם כן יש לכם עוד יד): אני עושה עם היד העליונה... חחחח :\ המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: מימד X ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: כחול (גם ג'ינס זה כחול יחסית!) אחד החפצים המשונים שיש לי הוא: חתיכת פלסטיק מוזרה שתמיד הולכת לאיבוד! איך קראו לזה? מפרט אני חושב... חחח ויש לי פה רדיו בצורת כדורגל... אין לי מושג למה המיטה שלי היא בגודל: רגילה (מת לעבור כבר דירה שיהיה לי וחצי ואז אני אוכל לישון כמו בן אדם!) יש לך פח בחדר? כן... מה יש לך על דלת החדר? פוסטר של איזה מחבט, הכריכה של הספר פולין שאמא שלי עיצבה, מדבקה של אברמס פמילי! המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין (עם גג
חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לנגן את כל סינס פרום א ממורי אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) תלוי במה... יש לך קרוקס? לא... (וואי... אין לי קרוקס! אני לא ישראלי...) שווה את הכסף לדעתך? כמה זה עולה אמרנו? איזה מזל אסטרולוגי אתה? שור יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא טרחתי לבדוק מעולם מתגאים ביהדות? כן! איך לעזאזל שרדנו עד היום? מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ת'כלס... להשאר פה. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל? מזכרת בתיה... או על איזה צוק מבודד כזה שאני אוכל לנגן את FOR THE LOVE OF GOD כל יום. כן/לא ------ סמים: לא סיגריות: לעיתים רחוקות מותגים: לא שיניים כמו של רונאלדיניו: בטח! למה לא? :\ כסף כמו של רונאלדיניו:
אם זה מה שיממן לי VOX AC30 אז אני אקח גם את השיניים שיער כמו של בקהאם: לא שרירים כמו של אבי ביטר: :\ שיניים תותבות: [נשבעת אני לא כתבתי את החרא הזה ] בעעע למה?! ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם: למה? פרחות וערסים [במילים אחרות, רוב תושבי פ"ת]: לא! וודקה: אבסולוט וניל!
נישואים: מחר אני מתחתן... תבואו. אהבה: כשתהיה פרטנרית ראויה אז בטח *איזה שיר מתנגן לכם בראש עכשיו? FOR THE LOVE OF GOD... ולא רק בראש... גם באצבעות... (סעמק! זה ענק!) מה השעה עכשיו? 12:34 בזבזתי על זה כמעט 10 דקות מהחיים שלי... סעמק

יבגנייי

New member
טוווווווב

מה השעה עכשיו? 12:45 מי אני [לא אני אני, אתה]? אני יבגנייי עוד 10 שנים אני אהיה: יבגנייייייייייי אני רוצה להתחתן בגיל: אני כבר נשוי אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'): אני לא רואה מונדיאל כי: רק פראיירים ישלמו למניאקים האלה! מספר המזל שלי (?): 193347 הצבע האהוב עליי הוא: שקוף האדם שאני הכי אוהב הוא: יבגניייה חברת הסלולרי שלי היא: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה: זיוני שכל וצביעות ולעומת זאת מוזיקה זה: אורגזמה את רוב פעולות היום אני עושה ביד(LOL)ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: בית ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: שקוף אחד החפצים המשונים שיש לי הוא: מסטיק רב פעמי המיטה שלי היא בגודל: גוויה יש לך פח בחדר? לא! מה יש לך על דלת החדר? אין דלת המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בית פרטי! חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא! מה החלום שלך לעתיד הקרוב? אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך יש לך קרוקס? מה זה? שווה את הכסף לדעתך? לא איזה מזל אסטרולוגי אתה? דלי יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? בערכים מסוימים מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ארץ המשיח! היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל? כן כן/לא ------ סמים: כן סיגריות: לא מותגים: לא שיניים כמו של רונאלדיניו: לא כסף כמו של רונאלדיניו: לא שיער כמו של בקהאם: לא שרירים כמו של אבי ביטר: לא שיניים תותבות: [נשבעת אני לא כתבתי את החרא הזה ] לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם: לא פרחות וערסים [במילים אחרות, רוב תושבי פ"ת]: כן וודקה: כן נישואים: לא אהבה: כן *איזה שיר מתנגן לכם בראש עכשיו? מה השעה עכשיו? 12:46

LuNa MaJnUnA

New member
הלוו

מי אני [לא אני אני, אתה]? אני שירי. עוד 10 שנים אני אהיה: מה שבטוח חכמה יותר. אני רוצה להתחתן בגיל: 25 +-.. אל תשאלו אותי עכשיו.. אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'): שנתיים, כמו שצריך. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי:לא, כי עד שיש משחק או שניים שלא צריך לשלם עליו זה יוצא כשאני לא בבית או משהו. מספר המזל שלי (?): אממ... הצבע האהוב עליי הוא: אע :/ האדם שאני הכי אוהב הוא: לא אומרת, אבל היא יודעת. חברת הסלולרי שלי היא: סלקום. נראה לי. אני חושב שפוליטיקה זה: אני עוד לא יודעת. ולעומת זאת מוזיקה זה: סוג של קסם שעוד צריך לגלות. את רוב פעולות היום אני עושה ביד(LOL)ימין/שמאל (אלא אם כן יש לכם עוד יד): ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: אני לא יודעת. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: לבן, טניסאית
אחד החפצים המשונים שיש לי הוא: דיסק של ריקי מרטין. המיטה שלי היא בגודל: של מיטה. אחת כאילו. יש לך פח בחדר? שלושה. מה יש לך על דלת החדר? פוסטר של.. עדיף שלא תדעו
המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה חמודה כזאת. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין. חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)? לא. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? ווימבלדון! אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)? ממה??? יש לך קרוקס? חס וחליל צד. שווה את הכסף לדעתך? לא. איזה מזל אסטרולוגי אתה? שור. יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? אע :S מתגאים ביהדות? ביהדות ולא במה שהפנאטים עשו ממנה? כן. בהחלט. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ישראל, לאחריה לא יודעת. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל? הייתי רוצה לגור בצפון איפשהו. כן/לא ------ סמים: לא.. זה בשביל אנשים שלא יודעים להתמסטל בלי כימיקלים. סיגריות: לא. מותגים: ושאני איראה כמו פרסומת מהלכת? שיניים כמו של רונאלדיניו: מה? כסף כמו של רונאלדיניו: לא. שיער כמו של בקהאם: עוד תספורת? no way שרירים כמו של אבי ביטר: לא
שיניים תותבות: [נשבעת אני לא כתבתי את החרא הזה ] :| ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם: לדברים רפואיים בלבד. פרחות וערסים [במילים אחרות, רוב תושבי פ"ת]: תגידו לי מה זה ערס קודם. וודקה: איכס. לא. נישואים: כן. אהבה: מישהו שואל אותי בכלל? *איזה שיר מתנגן לכם בראש עכשיו? My Generation - The Who

:S

מה השעה עכשיו?13:50 מי אני [לא אני אני, אתה]?אני? שלויימאלע. אתה? יצור לא מזוהה עוד 10 שנים אני אהיה:שלוייאמלע אני רוצה להתחתן בגיל: אין לי מושג..האמת שבדיוק עשיתי את זה היום :S בטעות אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'): לא רוצה לשרת בצבא D: אני רואה/לא רואה מונדיאל כי: לא רואה כי...למה לראות מונדיאל?! :S משעמם..לא מעניין מספר המזל שלי (?): 2 הצבע האהוב עליי הוא: כחול, סגול האדם שאני הכי אוהב הוא:אין דבר כזה..אני אוהבת תחברים שלי ואת המשפחה [למעט אח שלי D: ] מאוד ולא יכולה להגיד מי יותר חברת הסלולרי שלי היא:אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה:בולע בולע? ולעומת זאת מוזיקה זה: RULZ את רוב פעולות היום אני עושה ביד(LOL)ימין/שמאל (אלא אם כן יש לכם עוד יד): שתיהן? חח אני ימנית המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב:פינה...חשוכה ואפלה...מוהאהאהאהא ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: כחול.ג'ינסים. ושחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא:אני ? פרבי עם עגילים? [זיין שכל מקצועי] אה כן. מין יד כזאת משעווה ששכנה שלי עשתה בבית חלומותי והביאה לי ...טובלים תיד בשעווה ואז במים קרים וזה מתקשה D: [תמונה] המיטה שלי היא בגודל: מיטה יש לך פח בחדר? כן... אם לא היה ..:S מה יש לך על דלת החדר?ידית המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין חדש ..אך...מסריח! D: [תודות למישהו שטרח להשתין במעלית] חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא:S מה החלום שלך לעתיד הקרוב? הקרוב ?
אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) באמצע יש לך קרוקס?לא חעחע שווה את הכסף לדעתך? לעע איזה מזל אסטרולוגי אתה? אני מזל אריה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? אני לא יודעת מה המספר הנכדגכנודגיכנר'וינ שלי מתגאים ביהדות? אל"מ מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? איפשהו בחול. עדיין לא החלטתי אבל בחול! היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל? כן... אולי...לא יודעת D: כן/לא ------ סמים: בטח! כל היום סיגריות:לא לא ולא ! מותגים:בעע שיניים כמו של רונאלדיניו:מספיק לי השיניים שלי תודה :] כסף כמו של רונאלדיניו: למה לא ? D: שיער כמו של בקהאם:ממ שניה..איזה שיער יש לו ? אה כן. כל שיער יותר טוב משלי. אז כן שרירים כמו של אבי ביטר: לאא אני לא רוצה צמיגים כמו של אבי ביטר שיניים תותבות: [נשבעת אני לא כתבתי את החרא הזה ] ברור. אני הולכת להוציא מהקופסה.. חכו שניה ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם: לא. מדוע לי לעשות בולשיט כזה? פרחות וערסים [במילים אחרות, רוב תושבי פ"ת]: פ"ת סאקס. לא וודקה:לא טעמתי בחיים נישואים: כן אהבה: כן *איזה שיר מתנגן לכם בראש עכשיו? משו של קולדפליי. ומקודם אברהמס פמילי ! [ D: ] מה השעה עכשיו?13:58 רק שתקלטו כמה דקות יקרות בזבזתם מחייכם על החרטבונה הזה : 8 דקות מסוקסות.

nany12

New member
גם לי אין

יאללה שרשור "גם לי אין"! כל הקוטע מסריח!

למעלה