פידבק שלילי אכזרי

amosadijewelry

New member
פידבק שלילי אכזרי

לאחרונה מכרתי זוג עגילים ללקוחה, עגילים מכסף בעבודת יד עם אבן אמרלד אפריקאי. הלקוחה שאלה לגבי סוג האבן לפני הקניה ואני הסברתי לה שמדובר באבן אמרלד אפריקאי - האבן נרכשה בתל אביב אצל מטאור, לאחר שקבלה את המשלוח טענה שהאבן לא אמיתית ואני הסברתי לה שמדובר באבן אמיתית ואני יכול לשלוח לה חוות דעת מגמולוג שאכן מה שקבלה זו אבן אמיתית, כמו כן הסברתי לה שאם היא לא מרוצה מהעגילים מכל סיבה כל שהיא היא יכולה לקבל את כספה בחזרה. הלקוחה העדיפה להחפיש את שמי ולכתוב באתר שיש להיזהר מימני שאני מוכר אבנים מזוייפות וכל זאת ללא חוות דעת מקצועית של שהיא. עכשיו הדירוג שלי ירד מ 100% ל93% בעקבות הפידבק שלה ושאלתי מה אני יכול לעשות כדי לבטל את הפידבק שלה שהרי מדובר בלקוחה שהתנכלה לי ללא שום הצדק. לתשובתכם המהירה אודה

לב ו זהב

New member
ליבי איתך... אכן פידבק אכזרי.

אני מציעה לך לפנות לאטסי אביוז ולספר את כל הסיפור, כולל כל התנהלות מולה. במקביל תנסה להשיג חו"ד מגמלוג ולשלוח לה ולאטסי. לא נראה לי שהיא בכלל רוצה להאמין לך, אבל אולי באטסי זה ישפיע על מישהו.

amosadijewelry

New member
Kiss & Make Up

האם את יכולה לומר לי מה המשמעות ? האם אני צריך לשלוח לה פידבק חיובי נוסף? האם זה מחייב אותה ? מה קורה אם היא לא רוצה להתפייס הרי היא בטוחה שאני עובד עליה? האם זו הדרך לפתוח את הנושא להתערבות etsy ? תודה מראש. עמוס

לב ו זהב

New member
לא נראה לי שזה יעזור, הרי היא הייתה מאוד

נחרצת בשלילי שלה. קייס אנד מייקאפ זה עבור מצבים שנסגרה הסוגיה בין הלקוח והמוכר. אני הייתי עושה הכל לשנות פידבק כזה. זה פידבק שיכול להרוס חנות. תחפש מידע ואולי תתייעץ בפורומים של אטסי. בהצלחה.

RolyzCreations

New member
כתבת שניסית כבר לפייס אותה

ולהציע לה לקבל את הכסף בחזרה. יותר מזה אני לא חושבת שמוכר יכול לעשות. כיוון שרשמת לה פידבק חיובי אחרי קבלת התשלום אתה גם לא יכול לרשום את הצד שלך לסיפור. לא נראה לי שיש משהו שאתה יכול לעשות...

מה שאני הייתי עושה

קודם כל וודא שאכן יש לך אישור גמולוגי או אחר לאמיתות האבן. אטסי נוטים לא להתערב בפידבקים של לקוחות. אבל במקרה הזה מדובר בהשמצה שקרית שיש לך הוכחות ביד לגביהן. לכן נראה לי שיש מקום לדרוש יחס שונה. הייתי פונה אליהם ואומרת שמדובר בהוצאת דיבה לכל דבר שפוגעת בצורה מהותית בעסק שלך. שלא ייתכן שלקוחה תוכל לטעון טענות שקריות חמורות כאלה בלי השלכות. תדרוש שיבטלו את הפידבק הזה ואפילו הייתי מוסיפה שאתה שוקל לפנות לעו"ד להמשך הטיפול במידה ולא יעשו כך. זה פשוט שערוריה הקלות שבה לקוחות יכולים להשאיר פידבק הזוי ומזיק בלי שום בקרה. משהו דפוק לגמרי בשיטה הזו.

E i t a n 47

New member
באמת משהו דפוק בקלות הבלתי נסבלת לפידבק שלילי

אטסי צריכים לשנות את השיטה ולא לאפשר מתן שליל מידי. אולי הם צריכים להשהות את מתן השלילי ולחייב אפשרות לקבל תשובה מהמוכר (או הקונה) . אולי ההשהיה הזו תקרר קצת את האנשים ותאפשר להם לחשוב בהגיון.

האם בדקת מול מטאור את הנושא?

כי בחיפוש באינטרנט African Emerald מקבלים הסבר שבאמת לא מדובר באמרלד אלא בפלורייט. יכול להיות שהטעו אותך והאבן באמת אינה אמרלד? כל מה שכתבתי קודם הסתמך על כך שהצדק בידיך, אם הלקוחה צודקת תצטרך לנקוט גישה אחרת שיותר פונה לרחמיה. אולי להסביר שהוטעית ע"י הספק שלך, להתנצל לבקש שתשלח חזרה על חשבונך ותזוכה וכמובן שתמשוך את הפידבק.

למעלה