פידבקים חיוביים!

פידבקים חיוביים!

איך משמידים מנהיגות בנוער? קל מאוד, דיכוי, זה הורס הנהגה בנוער וזה לא שיטה טובה נ-ק-ו-ד-ה (גם לא בכיבוש), הגיע הזמן לתת פידבקים חיוביים לבעלי תפקידים הם משקיעים את המחחים שלהם בזה (או שמה החיים שלהם הם זה ובעצם התפקיד מציל אותם מחוסר חיים?) בכל מקרה, חברה גם אם בעל תפקיד עושה טעות תחזקו אותו תבינו את ההקרבה ותעזרו אל תתלוננו בצורה אימפוטנתית! חברה תעודדו תיזמו ועל תדכאו! בברכת המהפכה המתקבת ובאה ויום שישי הגדול! איתי ושלר

Ilanlior

New member
ונתחיל מכאן...

וכמובן שלאחר הודעה שכזו, זו הזדמנות טובה להתחיל ולממש את בקשתך: כל הכבוד איתי. מאז כניסתך לתפקיד יו"ר אזור שרון אני חש, ואני מאמין שגם האזור, בשינוי אווירה ובתנועה קדימה של האזור לעבר התעוררות מחודשת. אז בכל הרצינות - עבודה יפה. ובהצלחה ביום שישי הגדול - ושאף אחד לא יפספס. בברכת יום שישי הגדול הקרב ובא, אילן ליאור.

ואם כבר התחלנו בליקוקים... ../images/Emo8.gif

אז אני מרשה לעצמי לברך את אלון ואת אילן על ההשקעה הרבה אמש בישיבת ההנהלה, כל אחד קיבל ניירת באורך הגלות וכוס מים (ייפי!), על אף שאיבדתי את היומן החדש והיקר שלי (מצופה דמוי עור
) יכולתי לזכור את כל ההודעות שהיה עליי להעביר וכן את התאריכים החשובים... כולי תקווה שגם בהנהלות הבאות אוכל לסמוך עליכם שתשקו אותי ותאכילו אותי בניירות. תחי המהפכה! כפר-קרע, חיפה, טבריה - לא עוד פריפריה! מאור.

למעלה