פיג'מות

foggy night

New member
פיג'מות

אני מחפשת פיג'מות קייציות של גופיה ומכנסון (סט תואם) מכותנה, ובמחיר סביר. אין לי צורך בפירמה מוכרת או הדפס מפורסם שעלול לייקר עלויות. איפה אפשר למצוא כזה דבר ובאיזה מחיר פחות או יותר?

סטים לשינה ../images/Emo140.gif

בחנויות לבני הנשים הגדולות יש הרבה מבחר אבל כמובן המחיר בהתאם זול יותר ניתן למצוא בשווקים, ברחובות ובחנויות העודפים יש סטים מתוקים מאוד...

Fun Fair

New member
בחיפה, בהדר, בבית הקרנות

בחנות הפינתית (שליד "לחמא", סטימצקי, ניו פארם וצו האופנה) יש כל מה שקשור ללבני נשים בג-ר-ו-ש-י-ם.... כולל לבנים, פיג'מות, כותנות, גרביים וכו'. בהתחלה היססתי לקנות שם כי הייתי בטוחה שאחרי כביסה אחת אני אזרוק את הסטים, אבל הופתעתי לטובה (גם מהחזיות, אגב!)

Tali1912

New member
אפרופו הדר

אני קונה אממממ לא קוראת לזה נמנמנת
/פיג'מה אלא אם זה עונה כמו עכשיו וגם חורף איזה טרניגים ואם זה קיץ מין טריקו כזה נעים ברחוב החלוץ, בחנות שמאז שהייתי פיצית
עד היום יש לי חסד נעורים למקום. וזה ממש בזיל הזול. לחנות קוראים "דב".

foggy night

New member
חומוס!! ../images/Emo13.gif

תודה! מכירה את החנות. פעם קראו לה אלבני משהו אאל"ט והחליפו את השם. באמת לא חשבתי על החנות הזו... אולי, אם יהיה לי זמן אני אקפוץ לשם ביום רביעי בבוקר... הייתי הערב בקריון ונכנסתי לאחת החנויות של לבנבנים. המחירים היו מאוד לא אטרקטיביים למרות שזה הסוף של הסוף של העונה וכמעט לא נשארה סחורה.

Fun Fair

New member
אני לא מתה על "לבנבנים".

אני אפעם לא מוצאת שם שום דבר שאני אוהבת במחיר סביר (ואני מאוד לא מפונקת!!)
מצד שני- חזיות אני לא קונה בארץ, תחתונים, גרביים, גופיות וטריינינגים/פיג'מות אני קונה בחנות המפעל של דלתא בכרמיאל (בד"כ בעודפים, ששם יש מחירים מגוכחים). אז אולי בגלל שאני לא מרגישה צורך להכנס לשם ביומיום, אני נדהמת כל פעם מהמחירים..

למעלה