פיג'לינג באמת ניסיתי למצוא בכל המדריכים וללא הצלחה.. מישהו יודע אם מותר פיג'לינג?
ר רונולה New member 25/2/07 #1 פיג'לינג באמת ניסיתי למצוא בכל המדריכים וללא הצלחה.. מישהו יודע אם מותר פיג'לינג?
ר רונולה New member 25/2/07 #3 ליקר תאנים.. יש בה גם וודקה והקטע שאני בטוחה שראיתי שמותר איפה שהוא... וכמובן שעכשיו אני לא מוצאת אם מישהו יודע אני ממש אשמח
ליקר תאנים.. יש בה גם וודקה והקטע שאני בטוחה שראיתי שמותר איפה שהוא... וכמובן שעכשיו אני לא מוצאת אם מישהו יודע אני ממש אשמח
פ פני בובה New member 25/2/07 #4 אם יש בזה וודקה זה אסור יש כמה וודקות שמותר אבל אלו סוגים ספציפיים שפחות נפוצים אאל"ט ואני זכיתי לטעום את אחת מהן ולהיזכר בטעם של סופדוקס.
אם יש בזה וודקה זה אסור יש כמה וודקות שמותר אבל אלו סוגים ספציפיים שפחות נפוצים אאל"ט ואני זכיתי לטעום את אחת מהן ולהיזכר בטעם של סופדוקס.
ר רונולה New member 26/2/07 #6 תודה אבל.. לא רשום שם. קראתי באתר אחד שאין בזה רק הבעיה מבחינת הטעם ששמים.. לא בגלל הוודקה. נשמע הגיוני?
תודה אבל.. לא רשום שם. קראתי באתר אחד שאין בזה רק הבעיה מבחינת הטעם ששמים.. לא בגלל הוודקה. נשמע הגיוני?
פ פני בובה New member 26/2/07 #9 איך מותר וודקה? אני מאוד שמחה לשמוע כמובן בתור חובבת אלכוהול, אבל זה נראה לי מוזר - איזו וודקה זה מכיל?
איך מותר וודקה? אני מאוד שמחה לשמוע כמובן בתור חובבת אלכוהול, אבל זה נראה לי מוזר - איזו וודקה זה מכיל?
H Hannyle New member 27/2/07 #10 יש כמה סוגים של וודקה שמותר לנו אני לא יודעת בדיוק איזה וודקה זה מכיל.. אבל אני יודעת שיש וודקות מתפוח אדמה וכאלה שמותר לנו.. כמו chopin vodka
יש כמה סוגים של וודקה שמותר לנו אני לא יודעת בדיוק איזה וודקה זה מכיל.. אבל אני יודעת שיש וודקות מתפוח אדמה וכאלה שמותר לנו.. כמו chopin vodka
פ פני בובה New member 27/2/07 #11 תודה ../images/Emo20.gif אני ממליצה בחום לא לנסות קיגלביץ שכמו שכבר ציינתי, לי לפחות הוא הזכיר סופודקס.
תודה ../images/Emo20.gif אני ממליצה בחום לא לנסות קיגלביץ שכמו שכבר ציינתי, לי לפחות הוא הזכיר סופודקס.