פיג'לינג סאוור

• פותח הנושא Y me
  • פורסם בתאריך

Y me

New member
פיג'לינג סאוור

אהלן, אף פעם לא הייתי כאן אבל אני צריך מומחים כמוכם. אני שונא טעם מר ובגלל זה כשאני מזמין אלכוהול אני תמיד מזמין משקה שאני מכיר או כשאני רוצה לנסות משהו חדש אני מבקש משהו מתוק בהמלצת הברמן, לפעמים יוצא לטעום דברים ממש טובים. סופ"ש אחרון זה בדיוק מה שקרה- שתיתי קוקטייל פיג'לינג סאוור וממש ממש אהבתי, לא הספקתי לברר מזה בדיוק אבל ממחקר קטן שעשיתי הבנתי שיש משקה (שאגב הבקבוק שלו נראה ממש מצחיק) שנקרא פיג'לינג. קיצר מה אני מדבר כלכך הרבה... מה זה הדבר הזה ? איך מכינים את זה ? \ איך משיגים את זה ? תודה מראש.

adamfbs

New member
פיג'לינג = ליקר תאנים

יש לו אפילו כוס מיוחדת ומגניבה לשתות בה. לא צריך להיות יותר מידי יקר. סאוור = מי לימון + מי סוכר.

Y me

New member
תודה רבה !

יש רק חברה אחת שעושה את הליקר הזה ? הבנתי שזה גרמני ושקשה למצוא בקבוקים (לא ניתן לקנות בכל החנויות המובחרות ?).

D r a m b u i e

New member
זה אכן ליקר גרמני

שמיוצר בעיקר על ידי חברה אחת ידועה. הבקבוק שלו באמת מצחיק, קטן עם פקק סגול שנראה כמו כובע. אפשר למצוא אותו ברוב חנויות האלכוהול שמכבדות את עצמן. בחינאווי, ראיתי, יש.

egavish

New member
פיג'לינג סאוור:

מנה של פיג'לינג; 1 מנה של מי סוכר, או חצי שקיק (שימו לב: "ש-ק-י-ק") של סוכר; 0.5 מנה של ליים ג'וס. בתאבון.

L a d Y R e D

New member
פיג'לינג סאוור

פיג'לינג זה ליקר תאנים. סאוור זה אומר שזה קוקטייל -של 2 מנות הליקר ומנה אחת לימון.

D r a m b u i e

New member
לא שתי מנות ליקר ומנה לימון

מנה ליקר, ומנה של חמוץ מתוק. ז"א מי סוכר מעורבבים עם מיץ לימון, או סאוור מיקס.

L a d Y R e D

New member
מנה ../images/Emo5.gif

אני אוהבת את המדורי שלי עם 2 מנות אלכוהול ומנת סאוור מיקס......... כל אחד והעדפותיו............

למעלה