פיג'ו JETFORCE - קצת שאלות

godanubis

New member
פיג'ו JETFORCE - קצת שאלות

שלום לכולם, אני כנראה ארכוש אחד, ורציתי לדעת מס' דברים 1. האם האמינות של הקטנוע בדומה לרכב ? (לא משהו ..) 2. האם הוא יוכל לנסוע נסיעות של כ 70 ק"מ (ת"א - קרית-גת) פעמיים בשבוע (רוכב יחיד 90% מהזמן) 3. בכלליות האם הקטנוע הוא מהיר \ חזק, והאם הוא אופציה טובה ונכונה גילוי נאות: אני מעולם לא נהגתי על אופנוע, רישיון על רכב 5 שנים, מתכוון לעשות מבחן שליטה בשבוע הבא.

xguy

New member
צר לי חבר

מההודעה שלך אני מבין שאתה הולך להוציא רשיון על 125 סמ"ק וזה נפח מנוע שפשוט לא מתאים לנסיעות שאתה רוצה לעשות איתו.

godanubis

New member
תודה על התגובה המהירה אבל ..

אבל ראיתי בהמון כתבות בעיקר כאן וב FULLGAZ ש 125 סמ"ק ראויים ביותר לנסיעות מהסוג הזה, נכון .. לא על 140 קמ"ש כל הדרך אלא על 80-90 ברוגע, אבל היי .. בשעה 4 אח"צ - זה הרבה יותר מהר מהאוטו ..

DuuGi

New member
125 לא ראויים לנסיעות כאלה...

וגם בפולגז לא כתוב את זה . אתה מדבר על נסיעה של 70 ק"מ לכל צד, אין ויכוח על זה שהם מסוגלים לעשות את המרחק (בטח פעמיים בשבוע) אבל הם לא מיועדים לזה, בכתבות שראית מדברים על מסוגלות לצאת לפרברים ולא על נסיעות כאלה. אתה פשוט תתבעס על זה מהר מאוד כשתראה את כל הרכבים עוקפים אותך בכביש שהוא יחסית מסוכן לרכיבה בלי אפשרות להוסיף כח. אני נוסע על 125 כשהחלק הבן עירוני שלי הוא 10-12 דקות וזה סבבה, גם אם זה היה 20 דקות (20 ק"מ) זה בסדר אבל באופן קבוע ,לא הייתי עושה מרחקים כאלה של 70 ק"מ לצד

ונוס64

New member
לא מתאים בגלל טיפולים

בלי להיכנס לחשבון קטנוע 125 סמ"ק אמור לעשות כמות מסויימת של קילומטרים בשנה (תברר פה בפורום כמה, אני לא זוכר ולא רוצה להטעות). עכשיו ללא קשר לאם יכול או לא יכול זה פשוט יהיה יקר להחזיק קטנוע כזה עם קילומטרז כמו שאתה עומד לנסוע. הטיפולים יהיו תכופים (כסף רב) וגם יהיה לך קשה למכור אותו בגלל קילומטרז גבוה. אבל אם התקציב שלך מאפשר רק 125 אז פיזית הוא והמנוע שלו יכולים לעמוד בזה. (השאלה היא אם הכיס שלך יכול). אני ממליץ שתבדוק במחירון של מוטו את הקילומטרז הממולץ לשנה ל125 סמ"ק. ואז תעשה חישוב ותיראה אם אתה בצורה קיצונית מעל זה. מקווה שעזרתי, בכל מקרה בהצלחה בטאסט וברוך הבא לעולם הטוב של הדו גלגלי. אני :).

s h i k o 8 7

New member
פג'ו ג'טפורס..

אהלן חבר'ה יש לי כמה שאלות בקשר לכלי הזה.... האם קסדה שלמה נכנסת בתא שמתחת למושב? לפי מה שאני יודע הכלי ספורטיבי או לפחות נראה כך, אני בחור די גבוה ורציתי לשאול אם הכלי מתאים גם לרוכבים הגבוהים? ודרך אגב, איך הכלי הזה בכלל מבחינת אמינות ביצועים וכו'.... תודה מראש לעונים!

יש הבדל שמים וארץ בין המכוניות לאופנועים

בחברה הזאת. זה לא כמו סוזוקי שחטיבת האופנועים שלהם הוא סיפור הצלחה. פיז'ו הוא מותג יותר בעייתי בכל הנוגע לקטנועים שלה. אבל יש כמה מרוצים. לא יודע. וכל השאר צודקים. אין מצב שתיסע על 125 לקרית גת. שכח מזה. נקודה.

למעלה